Sommerhus mh100042

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Ved Vadehavet og kun få minutter fra den kilometerlange sandstrand ved Lakolk finder I dette luksussommerhus med udendørs spabad.

Sommerhuset er godt indrettet til såvel en som to familier og rummer alt, hvad der skal til at give en dejlig ferie. Veludstyret køkken/alrum der også fungerer som spisestue og opholdsrum med sofagruppe hvor I kan hygge omkring tv’et, læse en bog eller spille et af de mange brætspil. Der er fladskærms-tv med et stort udvalg af tv-kanaler og naturligvis en lynhurtig, gratis internetforbindelse.

Der er to soveværelser i stueplan og to individuelle påklædningsrum i stueplan med direkte adgang til sit eget soveværelse på 1. salen indrettet med gode senge.

I aktivitetsrummet er der rig mulighed for at finde konkurrencegenet frem. Her er der timers underholdning med billard og bordfodbold.

På husets ene terrasse er der indrettet et luksuriøst wellness-område under halvtag med stort spabad og en udebruser. Området er afskærmet for indsigt og indrettet med stil og klar til at nyde et glas bobler i spabadet. Det andet terrasseområde er indrettet med havemøbler og grill. Der er privat parkering ved huset.

Til huset hører et fællesareal med stor legeplads, hvor børn og barnlige sjæle kan bruge feriedagene på at lege med alt fra gyngestativ, det store piratskib med rutsjebaner og klatrestativ til den store multibane. Banen, som er pålagt med kunstgræs, kan bruges til både fodbold, basketball, fodtennis, volley og badminton. Mellem multibanen og legepladsen er der flere borde og bænke – oplagt til picnic eller en forfriskning.

Udover dette område har husets gæster også adgang til flere padeltennisbaner på fællesarealet. Adgang og leje af udstyr er mod betaling.

Som feriegæst har I mulighed for at spise et lækkert morgenmåltid i fælleshuset, alle dage fra kl. 8.00 – 10.00. Maden skal bestilles ved ankomst og afregnes særskilt på stedet. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Afstande

  Butikker: 1000 m
  Restauranter: 100 m
  Vand: 400 m

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
4 Soveværelser
2 Badeværelser
Radio
TV
Internet
Satellit/Kabel TV
Indendørs spa
Bruser
Billiardbord
  Feriebolig: Sommerhus

1 Opholdsstue: Radio, tv, kabel-tv
4 Soveværelser: (1DS)+(1DS)+(2S)+(2S)
Køkkenafd.: El-komfur, køle-frys, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
2xBad/wc: Wc, håndvask, bruser, gulvvarme
Aktiviteter: Billard, bordfodbold
Og: Terrasse, el-varme, luft/vand varmepumpe, kulgrill, naturgrund med træer 450 m2, moderne møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus, sommerhus m/1. sal

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger

mh100041
mh100040
mh100039
mh100043
mh100044
mh100045