Frontend web udvikler søges

Brænder du for at arbejde med de nyeste web teknologier? Elsker du at nørde med responsivt UX, konverteringer, loadhastigheder og teknisk SEO?

Så er du sandsynligvis den vi søger til Campayas udviklingsteam.

Vi søger en skarp frontend webudvikler, som har brugeren i fokus. Du har sans for de grafiske detaljer og for hvad der giver brugeren en god oplevelse.
Du har erfaring med at bruge splittest til at komme frem til den brugeroplevelse der giver den bedst mulige konverteringsrate.

Ud over brugerne har du også et stort hjerte for søgemaskinerne, og ved hvad der skal til for at Google og de andre robotter kan navigere bedst muligt rundt på et stort website.

Teknisk har du stor erfaring med javascript, responsivt webdesign, C# og relaterede teknologier. Du ved hvordan man laver websites som har høj performance og fungerer upåklageligt på tværs af platforme.

Det er ikke et krav at du tidligere har arbejdet med progressive web apps, men det vil helt klart være et plus.

Du kommer til at arbejde i et team hvor der i høj grad er mulighed for at påvirke hvilke teknologier der skal arbejdes med. Udviklingsteamet består af 3 udviklere og en projektleder, hvor du har hovedansvaret for den brugervendte del i tæt samarbejde med den øvrige del af organisationen - lige fra kundeservice og marketing, til den øvrige udviklingsafdeling og ledelsen.

Alt skal være designet med skalering for øje, med fokus på at kunder overalt i verden, fordelt på 10 sprog, skal kunne bruge systemerne lige godt.

Campaya tilbyder

Vi kan, udover en god løn efter kvalifikationer og pensionsordning med sundhedssikring, tilbyde at du kan blive del af en lille virksomhed i kraftig vækst - hvor du hurtigt får stort ansvar for egne opgaver. Du har en høj grad af frihed til at planlægge din arbejdsdag, under hensyntagen til dine kolleger, så det passer bedst ind i din hverdag.

Din arbejdsplads bliver på vores kontor i Horsens, tæt på motorvej og offentlig transport, så det er let at komme til kontoret fra både Aarhus og Vejle. Du har også mulighed for hjemmearbejdsdage i det omfang vi i fællesskab finder det passende.

Herudover har vi kontor i Malaga i Spanien, hvor vores kundeservice sidder placeret.

Om Campaya

Campaya er en international sommerhussøgemaskine som samler udvalget af sommerhuse og ferieboliger fra en lang række danske og udenlandske bureauer.

På den måde gør vi det let for lejeren at finde lige netop det sommerhus de ønsker til deres ferie.Man kan booke sit sommerhus direkte på vores side, uanset hvilket bureau huset kommer fra. Vi har direkte API adgang til alle bureauernes systemer.Vores kundeservice er åben alle ugens 7 dage, hvor man som lejer kan kontakte os på telefon eller e-mail.

Kontakt

Har du spørgsmål til jobbet kan du kontakte direktør Claus Pedersen på 20 86 03 89 eller e-mail