Feriebolig Stalos

...Læs mere

Lej feriebolig i Stalos med vores søgemaskine. Vi har samlet feriehuse og ferielejligheder i Stalos fra både bureauer og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde den indkvarteringsløsning, der passer dig allerbedst.

Hvis du lejer din feriebolig i Stalos med Campaya, er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler feriehuse og ferielejligheder i Stalos på tværs af de mange forskellige udlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som de også kan lejes til på udlejningsbureauernes egne portaler.

Campaya har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske feriegæster godt afsted på rejser til Stalos. Når I er indlogerede i jeres feriebolig Stalos, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller terrassestolen med en god kop kaffe, en kold øl eller måske et glas vin og ellers bare nyde hinandens selskab. En ferie i feriebolig i Stalos er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med hyggelige gåture og oplevelser i nærområdet og med brætspil ved spisebordet eller familiemiddage på terrassen.

Campaya er din garanti for en tryg ferie

Hos Campaya har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde feriegæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores søgemaskine og finder den perfekte feriebolig Stalos, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres bolig i vores sikre digitale betalingssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede ferieboligudlejere på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres feriebolig Stalos på Campaya.dk.

Feriebolig i Stalos for enhver smag

Der findes ferieboliger i Stalos og omegn for enhver smag. Det er oplagt at bruge ferieboligen som udgangspunkt for en kør selv ferie Stalos, og I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde den indkvartering, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres feriebolig Stalos må koste, hvilken periode I skal bruge boligen i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være en et feriehus eller ferielejlighed Stalos med pool og meget mere.

Hvis der ikke er en ferielejlighed eller et feriehus Stalos, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige muligheder ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et feriehus eller en ferielejlighed Stalos, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder den feriebolig Stalos, som passer bedst til jeres ønsker.

Få en minderig ferie i Stalos

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med badeture til stranden, hygge og plasken i poolen og ture ud til lokale seværdigheder. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og en feriebolig Stalos er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en tur til sydens sol, som står knivskarpt i din erindring?

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
3 ferieboliger fundet
 • id: ihgr6455.1.1

  • Villa
  • 5 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Moderne, smuk villa "Stalos Villa I", på 2 etager, fritstående, bygget i 2015. I bydelen Kato Stalos, rolig, solrige beliggenhed, 350 m fra havet, 350 m fra stranden.Til alene beny


 • id: ihgr6455.5.1

  • Villa
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

  Smuk, komfortabelt villa "Deemosh", på 3 etager, fritstående, bygget i 2003, renoveret i 2014, omgivet af marker. I bydelen Stalos, rolig, solrige beliggenhed, 2.8 km fra havet, 2.8 km fra stranden.


 • id: ihgr6455.2.1

  • Villa
  • 5 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Moderne, smuk villa "Stalos Villa II", på 2 etager, fritstående, bygget i 2015. I bydelen Kato Stalos, rolig, solrige beliggenhed, 350 m fra havet, 350 m fra stranden.Til alene ben