Sommerhus Brunsnæs

...Læs mere

Lej sommerhus i Brunsnæs med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene i Brunsnæs fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde den feriebolig, der passer dig allerbedst.

Hvis du lejer dit sommerhus i Brunsnæs med Campaya Sommerhusudlejning er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhusene på tværs af de mange forskellige sommerhusudlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som sommerhusene også kan lejes til på sommerhusudlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus til ferien i Brunsnæs.

Campaya Feriehusudlejning har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske sommerhusgæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus Brunsnæs, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus i Brunsnæs er dansk hygge, når det er allerbedst.

Find det helt rigtige feriehus i Brunsnæs

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhusene i Brunsnæs fra de mange forskellige sommerhusudlejere herunder, hvor alle sommerhusene er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Brunsnæs, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på sommerhuset, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om sommerhuset. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt sommerhuset er fra vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser sommerhuset har og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus i Brunsnæs med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på sommerhuset, vælger den ønskede periode og lejer huset. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde en ferielejlighed, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i sommerhuset i Brunsnæs, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus i Brunsnæs. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælp jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus i Brunsnæs. Vi har fx stor erfaring i hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til sommerhuset. Vi kan finde dét sommerhus, der passer jer bedst i Brunsnæs eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus til jeres ferie, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning er din garanti for en tryg ferie i Brunsnæs

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde sommerhusgæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores sommerhussøgemaskine og finder det perfekte sommerhus i Brunsnæs, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres ferielejlighed i vores sikre digitale reservationsssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede sommerhusudlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus i Brunsnæs på Campaya.dk.

Sommerhus i Brunsnæs er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ture i sommerhus med familien og vennerne. Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i feriehus Brunsnæs træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler sommerhusturen i Brunsnæs om at opholde sig i sommerhuset, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner sommerhuset rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus i Brunsnæs. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Ferieboligudlejning i Brunsnæs

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus i Brunsnæs gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene i Brunsnæs, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Feriebolig i Brunsnæs for enhver smag

Der findes sommerhuse i Brunsnæs og omegn for enhver smag. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de ferieboliger, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus må koste, hvilken periode I skal bruge sommerhuset i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus i Brunsnæs, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Brunsnæs. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et feriehus, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus i Brunsnæs, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Brunsnæs, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus til leje i Brunsnæs hele året

Det er populært som aldrig før at leje feriebolig. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse til leje i årets øvrige ferieperioder som efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus i Brunsnæs i kortere perioder, fx henover en weekend. FEriehuse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener sommerhusudlejerne et beløb på sommerhuset, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus i Brunsnæs i en kortere periode.

Få en minderig ferie i Brunsnæs

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus Brunsnæs er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
16 ferieboliger fundet
 • id: mh6729

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 1 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus beliggende i rolige landlige omgivelser midt i idyllisk natur med udsigt over vandet. Til huset hører stor græsplæne, hvor I uforstyrret kan spille bold eller I kan nyde solen og stilhede


 • id: mh63339

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 1 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Dette gennemrenoverede sommerhus ligger i naturskønne omgivelser med fantastisk udsigt over Flensborg Fjord. Huset er velindrettet med åbent køkken/stue samt 1. sal med stort opholdsrum, tv og lill


 • id: mh65173

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Direkte ved Flensborg Fjord og tæt på bl.a. Dronningens sommerresidens i Gråsten finder I dette sommerhus med egen strand i baghaven. Strand med hvidt sand og en have som nærmest er en park med sin


 • id: mh69261

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Dette dejlige sommerhus ligger i Brunsnæs med flot udsigt over Flensborg Fjord. Huset er beliggende på en ugenert havegrund, ca. 300 meter fra stranden. Det kuperede terræn og Gendarmstien, der går l


 • id: nsf08053

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Dette hyggelige feriehus er beliggende i det rolige og familievenlige feriehusområde ved Brunsnæs Strand. Fra huset og grunden er der en fantastisk udsigt over Flensborg Fjord.


 • id: ss30025

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Et dejligt sommerhus med enestående udsigt over Flensborg Fjord. Huset er højt beliggende i rolige omgivelser, hvor der er god udsigt ud over bugten og landskabet - både fra stuen og terrassen. Sommer


 • id: ss30009

  • Sommerhus
  • 5 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  I det rolige sommerhusområde Brunsnæs nær Broager ligger dette sommerhus på en ugenert, lukket grund, hvor der er god plads til at lege. Huset ligger ca. 200 meter fra stranden og er i meget pæn stand


 • id: ss30192

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Lyst og rummeligt sommerhus med udsigt over Flensborg Fjord fra den dejlige tagterasse. Husets 1. sal er bl.a. indrettet med en ekstra opholdsstue med alkove med fortræksgardiner, hvor 2 sovepladser b


 • id: ss25827

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Hyggeligt sommerhus beliggende tilbagetrukket på en dejlig grund, på en blind vej, i et roligt og naturskønt område tæt på vandet. Bag huset ligger en forhøjet terrasse op ad skråningen, hvorfra der e


 • id: ss30012

  • Sommerhus
  • 5 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Et fint lille sommerhus af ældre årgang beliggende i det skønne Brunsnæs og med meget flot udsigt over Flensborg Fjord. Huset egner sig godt til den lille familie som ønsker en ferie i rolige og frede