Sommerhus på Ærø

...Læs mere

Lej sommerhus på Ærø med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene på Ærø fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det hus, der passer dig allerbedst.

Moræneøen Ærø er med placeringen i Det Sydffynske Øhav, de fine sandstrande, de stemningsfulde lystbådhavne og de idylliske småbyer indbegrebet af hyggelig østemning.

Hvis I tager på ferie på Ærø, venter der jer mange fine oplevelser i den smukke natur. Det er oplagt at bruge sommerhuset på Ærø som udgangspunkt for cykelture rundt på øen eller måske padleture ved kysterne, og det er også hyggeligt at besøge landsbyerne med de brolagte gader og torve.

Der er mange kulturelle aktiviteter i byerne, særligt i søfartsbyen Marstal, som emmer af maritim stemning i de små gader og omkring den store lystbådhavn.

Når I tager i sommerhus på Ærø, dumper I ned i et miljø med stråtækte bindingsværkshuse og snørklede gader. Ferielejlighederne og sommerhusene på Ærø ligger både i de gamle småbyer og ude i de bølgende grønne bakker med havudsigt, og I kan finde sommerhuse på Ærø i alle prisklasser. Her er de store luksussommerhuse og sommerhuse med pool med plads til hele familien, ligesom der er mindre, stokroseklædte sommerhuse på Ærø, som I kan leje for få tusinde kroner per uge.

Med Campaya sommerhusudlejning Ærø er I sikret en professionel håndtering af jeres leje af sommerhus på Ærø. Vi samarbejder med lokale sommerhusudlejere, som hjælper jer med at finde jer til rette i jeres feriebolig, feriehus eller sommerhus på Ærø.

Mange tager fiskestænger og cykler med i sommerhuset, og det er da også oplagt at tage på udflugt i naturen og måske hive en fisk med hjem til grillen i sommerhuset på Ærø.

Landsbyidyl i sommerhusene på Ærø

Flere af vores sommerhuse på Ærø er ombyggede bondehuse, som giver ferien en hel særlig stemning. Sommerhusene er løbende moderniseret og giver i dag en autentisk ferieoplevelse på Ærø.

Vi har selvfølgelig også ferielejligheder og mere klassiske sommerhuse på Ærø, men mange af sommerhusene har en særlig Ærø-stemning over sig, og der er god mulighed for at få en særlig oplevelse, hvis I holder ferien i sommerhus på Ærø.

Vi har et fint udvalg af sommerhuse i Ærøskøbing tæt ved Urehoved, og hvis I gerne vil have hunden med i sommerhus, har vi også flere sommerhuse og ferielejligheder, hvor det er muligt.

Hvis du lejer dit feriehus med Campaya Sommerhusudlejning, er du sikret den bedste pris på markedet.

Vi samler ferieboligerne på tværs af de mange forskellige udlejere og bureauer her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som udlejerne selv gør. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde den perfekte indkvarteringsløsning.

Campaya Sommerhusudlejning har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske feriegæster godt afsted. Når I tager i sommerhus Ærø, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning.

Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus på Ærø er dansk hygge, når det er allerbedst.

Den skønne lille ø emmer af maritim feriestemning lige fra I træder af Ærø-færgen og sætter jeres fødder på havnen i Ærøskøbning med de gamle værftsbygninger. Lidt længere inde går havnens asfaltarealer over i brostensbelagte gader, og inde mod midten af hyggelige Ærøskøbings midt snor de hyggelige gader med gamle huse sig ind og ud mellem hinanden. Det er landsbyhygge og maritim stemning for alle pengene, og sådan fortsætter det rundt på den charmerende ferieperle af en ø.

Find det helt rigtige sommerhus på Ærø

I kan hurtigt og nemt skabe jer et overblik over indkvarteringsløsningerne fra de mange forskellige udlejere herunder, hvor alle huse og ferielejligheder er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Ærø, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på det, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om det pågældende hus. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt der er til vandet, hvad huset koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser huset rummer og meget, meget mere.

Det er let at leje en feriebolig på Ærø med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på huset, vælger den ønskede periode og lejer huset.

Hvis I har brug for hjælp, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde en ferielejlighed eller et hus, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på ferie på Ærø, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning.

Vi står selvfølgelig også til rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer den bedst mulige oplevelse. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælpe jer, hvis I har særlige ønsker. Vi har fx stor erfaring i at hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhus Ærø, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige ønsker og behov.

Vi kan finde dét sommerhus Ærø eller tæt ved, der passer jer allerbedst. Hvis I er en lille smule fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et feriehus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis den ferie, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning har mange års erfaring

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde gæster med at finde den perfekte indkvartering.

Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores søgemaskine og finder det perfekte sommerhus på Ærø, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres ønskede bolig i vores sikre digitale reservationssystem.

Når I har gennemført jeres betaling, modtager I umiddelbart efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede udlejningsbureauer på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I booker på Campaya.dk.

Saml på skønne minder

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige rejser og ture med familien og vennerne.

Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre rejseformer. Her er nærhed og hjemlighed, og samtidig træder I ind i en stemningsfuld antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler turen i sommerhus på Ærø om at spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur.

For andre danner huset rammen om nogle skønne dage, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og langt ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan jeres ferie skal holdes.

I alle tilfælde er I garanteret nogle rammer, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Sommerhusudlejning på Ærø

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et hus gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale.

Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket.

På den måde får I både det fulde overblik over ferieboligerne på Ærø, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Sommerhus på Ærø for enhver smag

Der findes sommerhuse på Ærø og omegn for enhver smag. Vi har sommerhus Ærø havudsigt og flere sommerhus Ærø med hund. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de sommerhuse, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus må koste, hvilken periode I skal bruge sommerhuset i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus Ærø, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Ærø. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et hus, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige indkvarteringsløsninger ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde en feriebolig på Ærø, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst opholde sig midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder den indkvarteringsløsning, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus til leje på Ærø hele året

Det er populært som aldrig før at leje en feriebolig. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhus til leje i efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår eksempelvis.

Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje et sommerhus Ærø i kortere perioder, fx henover en weekend.

Huse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener ejerne et beløb, selvom det pågældende hus ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus på Ærø i en kortere periode.

Få en minderig tur til Ærø

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i erindringen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer.

Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et feriehus på Ærø er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Populære områder på Ærø

Periode Gæster Soveværelser Filter
22 ferieboliger fundet

  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Midt i Marstals gamle bydel ligger dette idylliske sommerhus, opført i 1870, men løbende renoveret med stor vægt på at bevare sommerhusets atmosfære. Sommerhuset er i typisk byhus-stil i 2 plan. D  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus beliggende ca. 300 m fra Ærøs nordvendte kyststrækning Næbbet, som er et biotopisk område med mange sjældne fugle og plantevækster. Huset er indrettet med stor opholdsstue med spiseplads  • Ferielejlighed
  • 6 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Denne skønne totalrenoverede ferielejlighed ligger i naturskønne omgivelser lige uden for den hyggelige by Marstal. Til lejligheden hører en stor, skøn have med frugttræer og masser af plads til bolds  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Om sig selv siger Ærø-boerne: "Alt er vand ved siden af Ærø" og sandt er det jo, at øen ligger omkranset af hav, og at man skal have en sejltur for at komme frem til denne dejlige ø. Denne dejlige  • Ferielejlighed
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Rummelig ferielejlighed indrettet i den ene halvdel af en gammel slægtsgård beliggende centralt i Søby på Ærø med nem adgang til indkøb m.m.  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Kunne I tænke jer at sidde i den hyggeligste gårdhave med markise og nyde dagen eller gå 61 skridt, så er I ved vandkanten ved molestien. Et hus for familien der vil føle sig helt hjemme i Ærøskøbi  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 1 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus beliggende i et af Ærøs sommerhusområder, Borgnæs, med egen badestrand og fiskemuligheder. Havestue med udsigt til hele haven. Et lille ældre hus, som ikke kan sammenlignes med et moderne  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Autentisk byhus beliggende i den gamle bydel af søfartsbyen Marstal. Fra huset er der bare ca. 50 meter til havnen og kun en lille gåtur til det naturskønne Eriks Hale, hvor I kan opleve de gamle s  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus beliggende på en 900 m² indhegnet naturgrund kun ca. 700 m fra stranden og Ærøskøbing lystbådehavn. Huset består af en kombineret opholds/spisestue. Et rummelig køkken, beliggende ve  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 1 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Ca. 50 m fra lystbådehavnen, hvor der både er minigolf og legeplads og ca. 200 meter til bymidten ligger dette rækkehus i Ærø Marina. Køkken, stue og soveværelse er renoveret i 2015 og der er komme  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus beliggende bare cirka 200 meter fra stranden og Ærøskøbing lystbådehavn. Sommerhuset består af et rummeligt køkken beliggende ved siden at spisestuen og opholdsstuen. Dertil findes der tr  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 1 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Rækkehus beliggende ca. 50 m fra lystbådehavnen. Udendørsarealet består af en delvist overdækket flisebelagt terrasse. Huset er en del af Ærø Marina, som består af 37 rækkehuse. Huset er renoveret  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  I udkanten af den hyggelige havneby Søby på Ærø ligger dette sommerhus. Huset er indrettet med separat køkken med spiseplads med direkte udgang til stor naturgrund. Der er to soveværelser med enkel  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 1 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Ca. 50 m fra lystbådehavnen, hvor der både er minigolf og legeplads og ca. 200 meter fra bymidten, ligger dette rækkehus i Ærø Marina. Rækkehuset er renoveret i slutningen af 2019 og fremstår dere  • Sommerhus
  • 14 Sovepladser
  • 6 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

  Sommerhus med spabad og diverse aktiviteter beliggende med udsigt over markerne ved Ærøskøbing. I 2018 er den gamle staldbygning blevet totalrenoveret og indeholder nu tre soveværelser med dobbelts  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus beliggende bare ca. 20 m fra vandkanten med panoramaudsigt over havet ved Marstal. Sommerhuset indeholder stue og separat spisestue, køkken med bl.a. keramisk komfur og mikroovn. Der er t


Filter
Vis kort