Sommerhus på Ærø

Moræneøen Ærø er med placeringen i Det Sydffynske Øhav, de fine sandstrande, de stemningsfulde lystbådhavne og de idylliske småbyer indbegrebet af hyggelig østemning.

Hvis I tager på ferie på Ærø, venter der jer mange fine oplevelser i den smukke natur. Det er oplagt at bruge sommerhuset på Ærø som udgangspunkt for cykelture rundt på øen eller måske padleture ved kysterne, og det er også hyggeligt at besøge landsbyerne med de brolagte gader og torve.

Der er mange kulturelle aktiviteter i byerne, særligt i søfartsbyen Marstal, som emmer af maritim stemning i de små gader og omkring den store lystbådhavn.

Sommerhus på Ærø

Når I tager i sommerhus på Ærø, dumper I ned i et miljø med stråtækte bindingsværkshuse og snørklede gader. Ferielejlighederne og sommerhusene på Ærø ligger både i de gamle småbyer og ude i de bølgende grønne bakker med havudsigt, og I kan finde sommerhuse på Ærø i alle prisklasser. Her er de store sommerhuse med plads til hele familien, ligesom der er mindre, stokroseklædte sommerhuse på Ærø, som I kan leje for få tusinde kroner per uge.

Med Campaya sommerhusudlejning Ærø er I sikret en professionel håndtering af jeres leje af sommerhus på Ærø. Vi samarbejder med lokale sommerhusudlejere, som hjælper jer med at finde jer til rette i jeres feriebolig, feriehus eller sommerhus på Ærø.

Mange tager fiskestænger og cykler med i sommerhuset, og det er da også oplagt at tage på udflugt i naturen og måske hive en fisk med hjem til grillen i sommerhuset på Ærø.

Landsbyidyl i sommerhusene på Ærø

Flere af vores sommerhuse på Ærø er ombyggede bondehuse, som giver ferien en hel særlig stemning. Sommerhusene er løbende moderniseret og giver i dag en autentisk ferieoplevelse på Ærø.

Vi har selvfølgelig også ferielejligheder og mere klassiske sommerhuse på Ærø, men mange af sommerhusene har en særlig Ærø-stemning over sig, og der er god mulighed for at få en særlig oplevelse, hvis i holder ferien i sommerhus på Ærø.

Vi har et fint udvalg af sommerhuse i Ærøskøbing tæt ved Urehoved, og hvis I gerne vil have hunden med i sommerhus, har vi også flere sommerhuse og ferielejligheder, hvor det er muligt.

21 ferieboliger fundet