Sommerhus Bogø

...Læs mere

Lej sommerhus på Bogø med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene på Bogø fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde den feriebolig, der passer dig allerbedst.

Hvis du lejer dit sommerhus på Bogø med Campaya Sommerhusudlejning, er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhusene på tværs af de mange forskellige sommerhusudlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som sommerhusene også kan lejes til på sommerhusudlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus til ferien på Bogø.

Campaya Feriehusudlejning har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske sommerhusgæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus Bogø, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus på Bogø er dansk hygge, når det er allerbedst.

Find det helt rigtige feriehus på Bogø

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhusene på Bogø fra de mange forskellige sommerhusudlejere herunder, hvor alle sommerhusene er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Bogø, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på sommerhuset, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om sommerhuset. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt sommerhuset er fra vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser sommerhuset har og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus på Bogø med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på sommerhuset, vælger den ønskede periode og lejer huset. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde en ferielejlighed, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i sommerhuset på Bogø, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus på Bogø. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælpe jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus på Bogø. Vi har fx stor erfaring i at hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til sommerhuset. Vi kan finde dét sommerhus, der passer jer bedst på Bogø eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus til jeres ferie, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning er din garanti for en tryg ferie på Bogø

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde sommerhusgæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores sommerhussøgemaskine og finder det perfekte sommerhus på Bogø, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres ferielejlighed i vores sikre digitale reservationssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede sommerhusudlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus på Bogø på Campaya.dk.

Sommerhus på Bogø er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ture i sommerhus med familien og vennerne. Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i feriehus Bogø træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler sommerhusturen på Bogø om at opholde sig i sommerhuset, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner sommerhuset rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus på Bogø. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Ferieboligudlejning på Bogø

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus på Bogø gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene på Bogø, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Feriebolig på Bogø for enhver smag

Der findes sommerhuse på Bogø og omegn for enhver smag. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de ferieboliger, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus må koste, hvilken periode I skal bruge sommerhuset i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus på Bogø, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Bogø. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et feriehus, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus på Bogø, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Bogø, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus til leje på Bogø hele året

Det er populært som aldrig før at leje feriebolig. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse til leje i årets øvrige ferieperioder som efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus på Bogø i kortere perioder, fx henover en weekend. Feriehuse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener sommerhusudlejerne et beløb på sommerhuset, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus på Bogø i en kortere periode.

Få en minderig ferie på Bogø

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus Bogø er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
36 ferieboliger fundet
 • id: mh51166

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus beliggende med udsigt til Bogø Mølle. På den overdækkede terrasse kan I slappe af i havemøblerne og nyde udsigten. Huset ligger på den lille ø Bogø, som ligger tæt på Farøbroen, der er fo


 • id: mh14006

  • Sommerhus
  • 7 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus beliggende på hjørnegrund i naturskønne omgivelser og ugenert i forhold til de øvrige sommerhuse i området. Der er spabad med varmedyser. Her er der tænkt på alle bekvemmeligheder. Hunde


 • id: mh48650

  • Sommerhus
  • 7 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus højt beliggende med panoramaudsigt over vandet. Huset er møbleret med moderne kvalitetsmøbler samt 2 badeværelser og brændeovn, kun til piller, til opvarmning i den kolde tid. Der er en o


 • id: mh7061

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Godt indrettet sommerhus til den mindre familie. Huset indeholder to soverum, heraf et forældresoveværelse, dog begge med begrænset skabsplads. Badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Fra stuen og


 • id: mh9685

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Velholdt sommerhus på ugenert naturgrund med moderne indretning. Husets køkken og badeværelse er renoveret i 2006. Fra vinterstuen er der direkte udgang til en overdækket terrasse. Den åbne terrass


 • id: nsk30217

  • Sommerhus
  • 12 Sovepladser
  • 6 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

  Smuk gammel landejendom på Bogø, og med udsigt til Grønsund og landskabet. Huset ligger på en stor grund, hvor du kan nyde ferie i ro og fred.


 • id: mh75556

  • 4 Sovepladser
  • 1 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus i Møn -Bogø, Møn-Stevns, med plads til 4 voksne og 1 husdyr. Der er en hyggelig indretning, og du finder desuden vaskemaskine og opvaskemaskine i boligen. Når du lejer denne feriebolig har d


 • id: mh49159

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus i Møn -Bogø, Møn-Stevns, med plads til 4 voksne og 1 husdyr. Der er en hyggelig indretning med bl.a. brændeovn, og du finder desuden vaskemaskine og opvaskemaskine i boligen. Når du lejer de


 • id: mh51873

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus i Møn -Bogø, Møn-Stevns, med plads til 8 voksne og 1 husdyr. Der er en hyggelig indretning med bl.a. brændeovn, og du finder desuden vaskemaskine, opvaskemaskine og tørretumbler i boligen. N


 • id: nsk30282

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  På Bogø ligger dette lyse og fine feriehus med åbent køkken ud mod en stor stue, indrettet med gode møbler.


 • id: nsg1075

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Dette dejlige feriehus ligger på Bogø, en smuk og charmerende lille naturskøn ø med hyggelig havn, vandrestier og turistfærge. Nær gode badestrande - og fiskemuligheder.


 • id: mh49206

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus i Møn -Bogø, Møn-Stevns, med plads til 4 voksne. Der er en hyggelig indretning, og du finder desuden vaskemaskine i boligen. Der er 1.500 meter til nærmeste strand og 1.500 meter til nærmest


 • id: nsg1045

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Den skønne ø Møn er først og fremmest unik uspoleret natur.


 • id: nsk30256

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Virkelig pænt byhus på Bogø. Huset indeholder stort åbent køkken, med alt i hjælpemidler og hvidevare, og i forbindelse med opholds og spisestue. Badeværelse med bruser og gæstetoilet på 1.


 • id: nsk30250

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  På den lille ø Bogø, der ligger ved Møn med den hyggelige by Stege og Møns Klint, ligger dette flotte feriehus.


 • id: nsg1232

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Med udsigt over Grønsund ligger dette flotte sommerhus. Fra de store vinduespartier og terrassen, har du den smukkeste udsigt til vandet og landskabet.