Sommerhus Ebbeløkke

...Læs mere

Lej sommerhus i Ebbeløkke med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene i Ebbeløkke fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde den feriebolig, der passer dig allerbedst.

Hvis du lejer dit sommerhus i Ebbeløkke med Campaya Sommerhusudlejning, er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhusene på tværs af de mange forskellige sommerhusudlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som sommerhusene også kan lejes til på sommerhusudlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus til ferien i Ebbeløkke.

Campaya Feriehusudlejning har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske sommerhusgæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus Ebbeløkke, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus i Ebbeløkke er dansk hygge, når det er allerbedst.

Find det helt rigtige feriehus i Ebbeløkke

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhusene i Ebbeløkke fra de mange forskellige sommerhusudlejere herunder, hvor alle sommerhusene er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Ebbeløkke, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på sommerhuset, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om sommerhuset. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt sommerhuset er fra vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser sommerhuset har og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus i Ebbeløkke med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på sommerhuset, vælger den ønskede periode og lejer huset. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde en ferielejlighed, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i sommerhuset i Ebbeløkke, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus i Ebbeløkke. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælpe jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus i Ebbeløkke. Vi har fx stor erfaring i at hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til sommerhuset. Vi kan finde dét sommerhus, der passer jer bedst i Ebbeløkke eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus til jeres ferie, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning er din garanti for en tryg ferie i Ebbeløkke

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde sommerhusgæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores sommerhussøgemaskine og finder det perfekte sommerhus i Ebbeløkke, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres ferielejlighed i vores sikre digitale reservationssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede sommerhusudlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus i Ebbeløkke på Campaya.dk.

Sommerhus i Ebbeløkke er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ture i sommerhus med familien og vennerne. Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i feriehus Ebbeløkke træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler sommerhusturen i Ebbeløkke om at opholde sig i sommerhuset, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner sommerhuset rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus i Ebbeløkke. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Ferieboligudlejning i Ebbeløkke

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus i Ebbeløkke gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene i Ebbeløkke, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Feriebolig i Ebbeløkke for enhver smag

Der findes sommerhuse i Ebbeløkke og omegn for enhver smag. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de ferieboliger, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus må koste, hvilken periode I skal bruge sommerhuset i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus i Ebbeløkke, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Ebbeløkke. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et feriehus, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus i Ebbeløkke, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Ebbeløkke, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus til leje i Ebbeløkke hele året

Det er populært som aldrig før at leje feriebolig. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse til leje i årets øvrige ferieperioder som efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus i Ebbeløkke i kortere perioder, fx henover en weekend. Feriehuse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener sommerhusudlejerne et beløb på sommerhuset, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus i Ebbeløkke i en kortere periode.

Få en minderig ferie i Ebbeløkke

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus Ebbeløkke er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Populære områder i Ebbeløkke

Periode Gæster Soveværelser Filter
42 ferieboliger fundet

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus beliggende i eftertragtet naturområde få hundrede meter fra solkysten af Sjælland Odde. Huset er velindrettet med alt nødvendigt udstyr. Naturligvis et velfungerende køkken og badeværelse  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus i første række på Overby Lyng med alt i moderne bekvemmeligheder. Huset er godt indrettet med gode værelser, stort badeværelse og et perfekt indrettet køkken/alrum. Der er spabad, som I k  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Tæt på to forskellige strande ved Overby Lyng finder I dette fine sommerhus med en dejlig stor stue i sammenhæng med køkken og spiseplads. Hertil kommer soveværelse og badeværelse. I sammenhæng med  • 7 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Ved Lumsås finder I dette sommerhus med udendørs swimmingpool. Sommerhuset er moderniseret i 2019 og har fire gode soveværelser samt opholdsrum og ikke mindst en stor terrasse. Swimmingpoolen er so  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Ved Overby Lyng finder I dette sommerhus med tre gode soveværelser, stor stue og køkken ud i et samt et badeværelse med badekar. Huset har en stor træterrasse anlagt i 2019 og ligger ugenert på en  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  I roligt og lukket sommerhusområde ved Overby Lyng ligger dette renoverede bjælkesommerhus i gåafstand til badestranden. Annekset er udstyret med eget toilet, bad og spabad og ligger lige over for  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus beliggende direkte ned til vandet på en ugenert naturgrund. Stuen har et stort glasparti, hvorfra der er udsigt over vandet samt udgang til stor, flisebelagt terrasse. Fra terrassen er de  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Er ønsket at holde ferie med udsigt til vandet og dejlig badestrand og samtidig opholde sig i et helt nyt sommerhus fra 2020 - så er dette lige sagen. Fra såvel hus som grund er der den skønneste hav  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Huset har en hyggelig stue med brændeovn, TV med danske og internationale kanaler og gratis Internet. Huset har varmepumpe. Der er både barneseng og barnestol til rådighed. Huset er bedst egnet til  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Flot feriehus med en enestående udsigt til Kattegat fra både stuen og den store træterrasse, der omgiver huset.  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Feriehus i 1. række, beliggende på Lumsås Nordstrand ud mod Kattegat, hvor lyset på himlen har sin helt egen karakter.  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Fint og hyggeligt sommerhus med god plads beliggende på Sjællands Odde på en meget stor grund i yderste række til vandet. Der er fra såvel hus som grund udsigt til havet og Sejerø Bugt. Til huset høre  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Charmerende og velindrettet feriehus beliggende på Overnby Lyng på vej mod Sj. Odde som er en halvø mellem Kattegat og Sejerøbugten. Ingen af soveværelserne har plads til opslået barneseng.  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Virkelig flot og velholdt sommerhus beliggende i et roligt og naturskønt område tæt på vandet og skøn badestrand, hvor der fra huset og den store terrasse er kig til vandet.  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Lækkert feriehus beliggende i første række til Sejerøbugten, når du sidder på terrassen kan du se og høre havet, det er ferie på højt plan.  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Flot feriehus med alle moderne faciliteter som opvaskemaskine, vaskemaskine, amerikansk køleskab samt utroligt lækkert badeværelse med stort nedsunket badekar.


Filter
Vis kort