Sommerhus Nykøbing Sjælland

...Læs mere

Lej sommerhus i Nykøbing Sjælland med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene i Nykøbing Sjælland fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det sommerhus, der passer dig allerbedst.

Sommerhus i Nykøbing Sjælland

Nykøbing Sjælland mellem Kattegat og Isefjord er dansk sommerhusstemning i topklasse. Her ligger sommerhusområderne meget tæt ved vandet, uanset om det er ud til indlandsfarvandene i fjorden eller kysten ud mod havet. Samtidig er områdets sommerhuse kendetegnet ved at ligge tæt og i større og mindre skove og grønne områder, så her får I virkelig naturen lige udenfor sommerhusdøren.

Der er sommerhuse i Nykøbing Sjælland for enhver smag. Her findes de store luksussommerhuse med plads til hele familien, sommerhuse med pool og mindre sommerhuse til billige penge. Her er kort sagt noget for enhver smag og pengepung, og sommerhusene er i mange tilfælde mulige at leje hele året.

Der bor til dagligt cirka 6000 mennesker i Nykøbing Sjælland, men på trods af den begrænsede størrelse, finder I et stort udvalg af specialforretninger, supermarkeder, restauranter og caféer i byen, hvilket i høj grad skyldes byens status som en højborg for sommerhusturismen på det vestlige Sjælland. Det gør også byen til et hyggeligt sted at besøge, her er en hyggelig feriestemning sommermånederne igennem, og der er faktisk også mange gæster i Nykøbing Sjællands mange sommerhuse i årets øvrige måneder.

I er tæt på natur, masser af historiske mindesmærker og kulturelle udflugtsmål på Sjælland i Nykøbing, hvorfra I kan komme til København på en god time, og på vejen kan I fx slå et smut om Roskilde og besøge byens domkirke.

Campaya Sommerhusudlejning i Nykøbing Sjælland

Hvis du lejer dit sommerhus i Nykøbing Sjælland med Campaya Sommerhusudlejning er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhusene på tværs af de mange forskellige sommerhusudlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som sommerhusene også kan lejes til på sommerhusudlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus til ferien i Nykøbing Sjælland.

Campaya Sommerhusudlejning har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske sommerhusgæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus Nykøbing Sjælland, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus i Nykøbing Sjælland er dansk hygge, når det er allerbedst.

Her er I tæt på de hvide sandstrande ud til Kattegat og de smukke naturarealer ud til Isefjord, og omgivelserne danner en skøn ramme om jeres aktiviteter i og hyggen i sommerhuset.

Find det helt rigtige sommerhus i Nykøbing Sjælland

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhusene i Nykøbing Sjælland fra de mange forskellige sommerhusudlejere herunder, hvor alle sommerhusene er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Nykøbing Sjælland, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på sommerhuset, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om sommerhuset. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt sommerhuset er fra vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser sommerhuset har og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus i Nykøbing Sjælland med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på sommerhuset, vælger den ønskede periode og lejer huset. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde et sommerhus, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i sommerhuset i Nykøbing Sjælland, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus i Nykøbing Sjælland. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælp jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus i Nykøbing Sjælland. Vi har fx stor erfaring i hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til sommerhuset. Vi kan finde dét sommerhus, der passer jer bedst i Nykøbing Sjælland eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus til jeres ferie i Nykøbing Sjælland, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning er din garanti for en tryg ferie i Nykøbing Sjælland

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde sommerhusgæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores sommerhussøgemaskine og finder det perfekte sommerhus i Nykøbing Sjælland, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres sommerhus i vores sikre digitale betalingssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede sommerhusudlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus i Nykøbing Sjælland på Campaya.dk.

Sommerhus i Nykøbing Sjælland er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ture i sommerhus med familien og vennerne. Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i sommerhus Nykøbing Sjælland træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler sommerhusturen i Nykøbing Sjælland om at opholde sig i sommerhuset, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner sommerhuset rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus i Nykøbing Sjælland. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Det er oplagt at gå en tur til stranden både om sommeren, hvor I kan tage en dyppert og tørre i solen, og om vinteren, hvor de friske vinde kan blæse jer godt igennem og rense hovedet. Sommerhusområderne ved Nykøbing Sjælland er mange steder tætindpakkede af skov og grønt, og det er en skøn kontrast til dagligdagen i byer og på kontorer.

Sommerhusudlejning i Nykøbing Sjælland

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus i Nykøbing Sjælland gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene i Nykøbing Sjælland, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Sommerhus i Nykøbing Sjælland for enhver smag

Der findes sommerhuse i Nykøbing Sjælland og omegn for enhver smag. Vi har sommerhuse ved nordstrand i Nykøbing Sjælland ud til Nyrup Bugt, og vi har også mange sommerhuse ved Nyrup Bugt og Skærby Strand tæt ved Nykøbing Sjælland. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de sommerhuse, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus må koste, hvilken periode I skal bruge sommerhuset i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus i Nykøbing Sjælland, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Nykøbing Sjælland. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et sommerhus, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus i Nykøbing Sjælland, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Nykøbing Sjælland, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus til leje i Nykøbing Sjælland hele året

Det er populært som aldrig før at leje sommerhus. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse til leje i årets øvrige ferieperioder som efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus i Nykøbing Sjælland i kortere perioder, fx henover en weekend. Sommerhuse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener sommerhusudlejerne et beløb på sommerhuset, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus i Nykøbing Sjælland i en kortere periode.

Få en minderig ferie i Nykøbing Sjælland

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus Nykøbing Sjælland er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Populære områder i Nykøbing Sjælland

Sommerhus Nykøbing Sjælland Strand | Sommerhus Nyrup | Sommerhus Klint Strand | Sommerhus Ebbeløkke | Sommerhus Lumsås |

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
112 ferieboliger fundet