Sommerhus Lolland

...Læs mere

Lej sommerhus på Lolland med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene på Lolland fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det hus, der passer dig allerbedst.

Som den største af de danske Sydhavsøer er Lolland et oplagt feriemål for jer, der gerne vil holde ferien tæt på strand, vand og med naturen tæt omkring jer.

Klimaet i Smålandsfarvandet er en smule mildere end i resten af landet, og det har sat sit præg på den lollandske natur, hvori der blandt andet er anlagt et stort antal frugtplantager, som er oplagte at besøge på ferien.

Lolland går også under navnet Pandekageøen på grund af det meget flade terræn på øen. Der er derfor god mulighed for at skue langt ud over både kornmarker og havet fra de mange sommerhuse på Lolland, som i stor stil er anlagt i hyggelige sommerhusområder tæt ved strandkanten.

Vi har hele 472 sommerhuse på Lolland på både nordkysten og i høj grad på sydkysten, hvor I i godt vejr kan se hele vejen til Tyskland.

Sommerhusene på Lolland findes i alle prisklasser. Her kan I leje store luksussommerhuse med plads til hele den pukkelryggede, sommerhuse med pool og små sommerhuse tæt ved vandet. Et sommerhus på Lolland er oplagt til både den rolige ferie i naturskønne omgivelser og den aktive ferie fyldt med aktiviteter. Her er masser af plads til fred og ro, gåture med udsigt over havet og hyggelige aftener i sommerhuset, og her er også fine oplevelsessteder som Knuthenborg Safaripark, hvor I kan se sjældne dyrearter på tæt hold. Naturen ved Lollands største by Nakskov og omkring Nakskov Fjord med de mange grønne småøer er absolut også værd at krydse af som udflugtssted, og det er oplagt at tage på sejltur på fjorden med en af oplevelsesudbyderne som fx Postbåden, der kan sejle jer omkring på fjorden.

Hvis du lejer dit feriehus med Campaya Sommerhusudlejning, er du sikret den bedste pris på markedet.

Vi samler ferieboligerne på tværs af de mange forskellige udlejere og bureauer her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som udlejerne selv gør. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde den perfekte indkvarteringsløsning.

Campaya Sommerhusudlejning har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske feriegæster godt afsted. Når I tager i sommerhus Lolland, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning.

Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus på Lolland er dansk hygge, når det er allerbedst.

Her er I aldrig langt fra vandet, og der er masser af fine muligheder for oplevelser, som får tankerne ledt langt væk fra dagligdagens gøremål. Tag på opdagelse i en af de mange frugtplantager, find jeres helt eget sted på Lollands lange strande eller hvad med en kajaktur i sundet mellem Falster og Lolland?

Find det helt rigtige sommerhus på Lolland

I kan hurtigt og nemt skabe jer et overblik over indkvarteringsløsningerne fra de mange forskellige udlejere herunder, hvor alle huse og ferielejligheder er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Lolland, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på det, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om det pågældende hus. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt der er til vandet, hvad huset koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser huset rummer og meget, meget mere.

Det er let at leje en feriebolig på Lolland med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på huset, vælger den ønskede periode og lejer huset.

Hvis I har brug for hjælp, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde en ferielejlighed eller et hus, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på ferie på Lolland, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning.

Vi står selvfølgelig også til rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer den bedst mulige oplevelse. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælp jer, hvis I har særlige ønsker. Vi har fx stor erfaring i hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhus Lolland, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige ønsker og behov.

Vi kan finde dét sommerhus Lolland eller tæt ved, der passer jer allerbedst. Hvis I er en lille smule fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et feriehus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis den ferie, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning har mange års erfaring

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde gæster med at finde den perfekte indkvartering.

Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores søgemaskine og finder det perfekte sommerhus på Lolland, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres ønskede bolig i vores sikre digitale reservationssystem.

Når I har gennemført jeres betaling, modtager I umiddelbart efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede udlejningsbureauer på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I booker på Campaya.dk.

Saml på skønne minder

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige rejser og ture med familien og vennerne.

Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre rejseformer. Her er nærhed og hjemlighed, og samtidig træder I ind i en stemningsfuld antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler turen i sommerhus på Lolland om at spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur.

For andre danner huset rammen om nogle skønne dage, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og langt ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan jeres ferie skal holdes.

I alle tilfælde er I garanteret nogle rammer, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Det er måske ikke alle, der forbinder Lolland med ferie, men her er faktisk rigtig fine muligheder for at holde ferien i dejlig natur, og så er Lolland med sin placering i Smålandsfarvandet også et af de steder herhjemme, hvor vejret er bedst med færre regnfyldte dage og en højere gennemsnitstemperatur sammenlignet med de øvrige egne af landet.

Sommerhusudlejning på Lolland

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et hus gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale.

Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket.

På den måde får I både det fulde overblik over ferieboligerne på Lolland, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Feriebolig for enhver smag

Der findes feriehuse på Lolland og omegn for enhver smag. I kan bruge vores søgemaskine til let at finde de ferieboliger, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres indkvartering må koste, hvilken periode I vil afsted i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget andet.

Hvis der ikke er et sommerhus Lolland, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Lolland. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et hus, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige indkvarteringsløsninger ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde en feriebolig på Lolland, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst opholde sig midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder den indkvarteringsløsning, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus til leje på Lolland hele året

Det er populært som aldrig før at leje en feriebolig. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhus til leje i efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår eksempelvis.

Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje et sommerhus Lolland i kortere perioder, fx henover en weekend.

Huse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener ejerne et beløb, selvom det pågældende hus ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus på Lolland i en kortere periode.

Få en minderig tur til Lolland

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i erindringen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer.

Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et feriehus på Lolland er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Populære områder på Lolland

Sommerhus Rødby | Sommerhus Dannemare | Sommerhus Nakskov | Sommerhus Fejø | Sommerhus Harpelunde | Sommerhus Maribo | Sommerhus Torrig | Sommerhus Bandholm | Sommerhus Errindlev | Sommerhus Horslunde |

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
466 ferieboliger fundet
 • id: mh11940

  • Sommerhus
  • 10 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus med vandudsigt over Østersøen ved indsejlingen til Nysted og ca. 250 meter til kyst og sandbadestranden med badebro. Der er to badeværelser, hvoraf det ene er med spabad og adgang til sau


 • id: mh16476

  • Sommerhus
  • 14 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Nyd en ferie eller weekend med familie og venner i dette rummelige 14-personers Skanlux spa- og aktivitetshus. Huset ligger ca. 350 meter fra det smukke dige og Østersø-sandstranden med laguner, d


 • id: mh63162

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Personligt indrettet sommerhus beliggende på 1761 m2 stor grund ca. 900 meter fra badestranden ved Hyldtofte Østersøbad. Sommerhuset er indrettet med tre soveværelser samt med to annekser, også med


 • id: mh65137

  • Sommerhus
  • 7 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Dette sommerhus med spabad og sauna ved Bredfjed indeholder opholdsstue med brændeovn, gulv i fyrretræsplanker, loft til kip og udgang til sydvendt, delvist overdækket terrasse. Huset tilbyder well


 • id: mh12464

  • Sommerhus
  • 14 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Skanlux-sommerhus opført i de bedste materialer beliggende på en naturgrund i nyere udstykning. Huset har et velfungerende køkken og 2 badeværelser, hvor I efter en dag med mange gode oplevelser ka


 • id: mh16215

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus beliggende tæt på strand. Huset er lyst indrettet. Tv med sommerhuspakken fra Canal digital. Der er stort udvalg af dvd-film og brætspil. Efter en tur på stranden kan I sidde på den overd


 • id: mh8613

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Velholdt sommerhus beliggende på velbeplantet havegrund. Huset er indrettet med blandet møblement og hyggelig pejs. Carport på grunden. Et udflugtsmål kunne være Knuthenborg Park & Safari eller


 • id: mh10627

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Ca. 300 m fra sandbadestranden ved Bredfjed ligger dette sommerhus med spabad og sauna, hvor I rigtig kan hygge jer sammen. Fra stuen har I et godt udsyn til haven, der har gynge til børnene. Når I


 • id: mh47141

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus med havudsigt over Østersøen og havmølleparken Rødsand. Der er badestrand lige neden for huset og der er ingen naboer på den ene side af huset, så her kan I nyde havet ugenert. Efter en


 • id: mh14036

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus med spabad beliggende på en åben naturgrund. Til pleje af krop og sjæl byder husets bademiljø på et spabad med varmelegeme. Der er også mulighed for at slappe af i saunaen. Huset ligger i


 • id: mh11149

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus til familier, der vil have komfort i deres ferie. Huset ligger på en stille lukket sidevej tæt ved stand og natur med meget vildt, bl.a. fasaner, rådyr, harer og fugle. Der er mange stier


 • id: mh10488

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus i 2. række med panoramaudsigt over Østersøen ved indsejlingen til Nysted og ca. 50 meter til kyst og sandbadestranden med badebro. Der er to badeværelser, hvoraf det ene er med spabad og


 • id: mh15547

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus til familier som vil have en ferie tæt på natur. Der er rigt dyreliv i hele området, og det er ikke usædvanligt, at dyrene kommer helt ind i haven. Derer mange vandrestier i hele området.