Destinationer
Kontakt
Favoritter
Husejer

Sommerhus Lolland

Lej sommerhus på Lolland på dine præmisser

Sommerhus Lolland

Lej sommerhus på Lolland med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene på Lolland fra både bureauer og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det sommerhus på Lolland, der passer dig allerbedst.

Som den største af de danske Sydhavsøer er Lolland et oplagt feriemål for jer, der gerne vil holde ferien tæt på strand, vand og med naturen tæt omkring jer.

Klimaet i Smålandsfarvandet er en smule mildere end i resten af landet, og det har sat sit præg på den lollandske natur, hvori der blandt andet er anlagt et stort antal frugtplantager, som er oplagte at besøge på ferien.

Lolland går også under navnet Pandekageøen på grund af det meget flade terræn på øen. Der er derfor god mulighed for at skue langt ud over både kornmarker og havet fra de mange sommerhuse på Lolland, som i stor stil er anlagt i hyggelige ferieområder tæt ved strandkanten.

Vi har hele 175 sommerhuse på Lolland, hvor I i godt vejr kan se hele vejen til vores store naboland mod syd.

Sommerhusene på Lolland findes i alle versioner. Et sommerhus på Lolland er oplagt til både den rolige ferie i naturskønne omgivelser og den aktive ferie fyldt med aktiviteter. Her er masser af plads til fred og ro, gåture med udsigt over havet og hyggelige aftener i sommerhuset på Lolland, og her er også fine oplevelsessteder som Knuthenborg Safaripark, hvor I kan se sjældne dyrearter på tæt hold. Naturen på Lolland med de mange grønne småøer er absolut også værd at krydse af som udflugtssted, og det er oplagt at tage på sejltur omkring øen med en af oplevelsesudbyderne som fx Postbåden, der kan sejle jer omkring på fjorden længst mod vest på Lolland.

Hvis du lejer dit feriehus på Lolland med Campaya Sommerhusudlejning Lolland, er du sikret den bedste pris på markedet.

Vi samler ferieboliger på Lolland på tværs af de mange forskellige udlejere og bureauer her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som udlejerne selv gør. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde den perfekte indkvarteringsløsning.

Campaya Sommerhusudlejning Lolland har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske feriegæster godt afsted. Når I tager i sommerhus Lolland, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning.

Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus på Lolland er dansk hygge, når det er allerbedst.

Her er I aldrig langt fra vandet, og der er masser af fine muligheder for oplevelser, som får tankerne ledt langt væk fra dagligdagens gøremål. Tag på opdagelse i en af de mange frugtplantager, find jeres helt eget sted på Lollands lange strande eller hvad med en kajaktur i sundet mellem Lolland og naboøerne?

Vælg sommerhuse på Lolland med særlige kvaliteter:

Få eksklusive tilbud, ferieinspiration og se nye sommerhuse før alle andre

Tilmeld dig for at modtage værdifuld information til din rejseplanlægning via e-mail

newsletter
Ved at registrere dig accepterer du vores vilkår og betingelse og noterer dig databeskyttelseserklæringen. Du modtager tilbud pr. email fra Campaya og kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vores kunder elsker os!

Find hurtigt det perfekte sommerhus på Lolland

Se områder og sommerhuse i Lolland


Find det helt rigtige sommerhus på Lolland

I kan hurtigt og nemt skabe jer et overblik over indkvarteringsløsningerne fra de mange forskellige udlejere herunder, hvor alle sommerhuse på Lolland og ferielejligheder på Lolland er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Lolland, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på det, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om det pågældende sommerhus Lolland. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt der er til vandet, hvad huset koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser huset rummer og meget, meget mere.

Det er let at leje en feriebolig på Lolland med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på huset, vælger den ønskede periode og lejer.

Hvis I har brug for hjælp, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde en ferielejlighed Lolland eller et sommerhus Lolland, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på ferie på Lolland, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning.

Vi står selvfølgelig også til rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer den bedst mulige oplevelse. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælpe jer, hvis I har særlige ønsker. Vi har fx stor erfaring i at hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhus Lolland, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige ønsker og behov.

Vi kan finde dét sommerhus Lolland eller tæt ved, der passer jer allerbedst. Hvis I er en lille smule fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et feriehus Lolland, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis den ferie, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning Lolland har mange års erfaring

Hos Campaya Sommerhusudlejning Lolland har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde gæster med at finde den perfekte indkvartering.

Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores søgemaskine og finder det perfekte sommerhus Lolland, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres ønskede feriebolig på Lolland i vores sikre digitale reservationssystem.

Når I har gennemført jeres betaling, modtager I umiddelbart efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede udlejningsbureauer på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I booker på Campaya.dk.

Saml på skønne minder på Lolland

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige rejser og ture med familien og vennerne.

Ferieformen kan noget helt særligt sammenlignet med andre rejseformer. Her er nærhed og hjemlighed, og samtidig træder I ind i en stemningsfuld antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler turen i sommerhus på Lolland om at spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur.

For andre danner huset rammen om nogle skønne dage, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og langt ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan jeres ferie skal holdes.

I alle tilfælde er I garanteret nogle rammer, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Det er måske ikke alle, der forbinder Lolland med ferie, men her er faktisk rigtig fine muligheder for at holde ferien i dejlig natur, og så er Lolland med sin placering i Smålandsfarvandet også et af de steder herhjemme, hvor vejret er bedst med færre regnfyldte dage og en højere gennemsnitstemperatur sammenlignet med de øvrige egne af landet.

Sommerhusudlejning på Lolland

Campaya Sommerhusudlejning Lolland er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus på Lolland gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale.

Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket.

På den måde får I både det fulde overblik over ferieboligerne på Lolland, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Feriebolig på Lolland for enhver smag

Der findes feriehuse på Lolland og omegn for enhver smag. I kan bruge vores søgemaskine til let at finde de ferieboliger på Lolland, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres indkvartering må koste, hvilken periode I vil afsted i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by og meget andet.

Hvis der ikke er et sommerhus Lolland, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Lolland. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et sommerhus på Lolland, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige indkvarteringsløsninger ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde en feriebolig Lolland, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst opholde sig midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder den indkvarteringsløsning, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus på Lolland til leje hele året

Det er populært som aldrig før at leje en feriebolig på Lolland. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhus på Lolland i årets øvrige ferieperioder.

Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje et sommerhus Lolland i kortere perioder, fx henover en weekend.

Sommerhuse på Lolland, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener ejerne et beløb, selvom det pågældende hus ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på Lolland på, hvis I lejer et last minute sommerhus på Lolland i en kortere periode.

Få en minderig tur til Lolland

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i erindringen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer.

Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et feriehus på Lolland er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en ferietur, der står knivskarpt i din erindring?

Hvis du leder efter et sommerhus andre steder i landet, kan du besøge vores side med alle vores muligheder indenfor sommerhus udlejning her.