Sommerhus Lolland

Som den største af de danske Sydhavsøer er Lolland et oplagt feriemål for jer, der gerne vil holde ferien tæt på strand, vand og med naturen tæt omkring jer.

Klimaet i Smålandsfarvandet er en smule mildere end i resten af landet, og det har sat sit præg på den lollandske natur, hvori der blandt andet er anlagt et stort antal frugtplantager, som er oplagte at besøge på ferien.

Sommerhus på Pandekageøen

Lolland går også under navnet Pandekageøen på grund af det meget flade terræn. Der er derfor god mulighed for at skue langt ud over både kornmarker og havet i de mange sommerhuse på Lolland, som i stor stil er anlagt i hyggelige sommerhusområder tæt ved strandkanten.

Vi har hele 449 sommerhuse på Lolland på både nordkysten og i høj grad på sydkysten, hvor I i godt vejr kan se hele vejen til Tyskland.

Sommerhusene på Lolland findes i alle prisklasser. Her kan I leje store sommerhuse med plads til hele den pukkelryggede og små sommerhuse tæt ved vandet. Et sommerhus på Lolland er oplagt til den rolige ferie i naturskønne omgivelser. Her er masser af plads til fred og ro, gåture med udsigt over havet og hyggelige aftener i sommerhuset.

442 ferieboliger fundet