Sommerhus Bjerge Sydstrand

...Læs mere

Lej sommerhus ved Bjerge Sydstrand med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene ved Bjerge Sydstrand fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde den feriebolig, der passer dig allerbedst.

Hvis du lejer dit sommerhus ved Bjerge Sydstrand med Campaya Sommerhusudlejning, er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhusene på tværs af de mange forskellige sommerhusudlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som sommerhusene også kan lejes til på sommerhusudlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus til ferien ved Bjerge Sydstrand.

Campaya Feriehusudlejning har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske sommerhusgæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus Bjerge Sydstrand, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus ved Bjerge Sydstrand er dansk hygge, når det er allerbedst.

Find det helt rigtige feriehus ved Bjerge Sydstrand

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhusene ved Bjerge Sydstrand fra de mange forskellige sommerhusudlejere herunder, hvor alle sommerhusene er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Bjerge Sydstrand, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på sommerhuset, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om sommerhuset. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt sommerhuset er fra vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser sommerhuset har og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus ved Bjerge Sydstrand med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på sommerhuset, vælger den ønskede periode og lejer huset. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde en ferielejlighed, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i sommerhuset ved Bjerge Sydstrand, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus ved Bjerge Sydstrand. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælpe jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus ved Bjerge Sydstrand. Vi har fx stor erfaring i at hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til sommerhuset. Vi kan finde dét sommerhus, der passer jer bedst ved Bjerge Sydstrand eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus til jeres ferie, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning er din garanti for en tryg ferie ved Bjerge Sydstrand

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde sommerhusgæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores sommerhussøgemaskine og finder det perfekte sommerhus ved Bjerge Sydstrand, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres ferielejlighed i vores sikre digitale reservationssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede sommerhusudlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus ved Bjerge Sydstrand på Campaya.dk.

Sommerhus ved Bjerge Sydstrand er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ture i sommerhus med familien og vennerne. Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i feriehus Bjerge Sydstrand træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler sommerhusturen ved Bjerge Sydstrand om at opholde sig i sommerhuset, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner sommerhuset rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus ved Bjerge Sydstrand. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Ferieboligudlejning ved Bjerge Sydstrand

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus ved Bjerge Sydstrand gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene ved Bjerge Sydstrand, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Feriebolig ved Bjerge Sydstrand for enhver smag

Der findes sommerhuse ved Bjerge Sydstrand og omegn for enhver smag. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de ferieboliger, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus må koste, hvilken periode I skal bruge sommerhuset i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus ved Bjerge Sydstrand, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Bjerge Sydstrand. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et feriehus, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus ved Bjerge Sydstrand, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Bjerge Sydstrand, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus til leje ved Bjerge Sydstrand hele året

Det er populært som aldrig før at leje feriebolig. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse til leje i årets øvrige ferieperioder som efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus ved Bjerge Sydstrand i kortere perioder, fx henover en weekend. Feriehuse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener sommerhusudlejerne et beløb på sommerhuset, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus ved Bjerge Sydstrand i en kortere periode.

Få en minderig ferie ved Bjerge Sydstrand

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus Bjerge Sydstrand er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
33 ferieboliger fundet
 • id: mh69693

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Velkommen til dette hyggelige og velholdte sommerhus (65 kvm). Der er alt hvad man kan ønske sig af moderne faciliteter (Vaskemaskine, Opvaskemaskine, TV, DVD & Wi-Fi) Huset ligger på en stille privat vej 200 m fra en af de bedste sandstrande i DK.


 • id: mh71141

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus i roligt område ved Bjerge Sydstrand. Fra stuen er der udgang til en stor terrasse, hvor haven og stilheden kan nydes. Området er kendt for sine fine sandstrande, som er meget børnevenlig


 • id: mh70909

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Dette velindrettede sommerhus ved Bjerge Sydstrand har stor stue og køkken ud i et. Der er soveværelse med dobbeltseng i hovedhuset og i annekset er der to soveværelser samt et gæstetoilet. Der er


 • id: mh8880

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Ca. 100 m fra kysten ligger dette hyggelige sommerhus. Huset indeholder entré, badeværelse og to soverum med henholdsvis dobbeltseng og køjeseng. Lyst køkken i åben forbindelse med opholds- og spis


 • id: mh66888

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus med rummelig for- og baghave beliggende i et roligt og grønt område ved Bjerge Strand. Sommerhuset stammer fra 60'erne og er løbende renoveret, senest i 2013 med nyt køkken, en lys spises


 • id: mh51747

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus i fredelige omgivelser, kun få minutter fra vandet, som indbyder til solbadning og gåture langs vandkanten. Sommerhuset har en lys og indbydende indretning. Der er to soveværelser og køkk


 • id: mh8879

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Rummeligt, vinkelbygget sommerhus. Indrettet med bl.a. antikke møbler og bambusmøbler. Huset er gæster der ikke stiller høje krav til interiør og komfort. Ligger på en stor skov-og naturgrund nær h


 • id: mh72058

  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus med vildmarksbad og udendørs saunatønde beliggende fredeligt og uforstyrret ud til åbne marker med rigt dyreliv ved Bjerge Sydstrand. Sommerhuset er renoveret ude som inde i 2020. På den


 • id: mh72941

  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  I Bjerge Sydstrand finder I dette sommerhus med sauna. Huset har to badeværelser, tre værelser samt en stor stue i forbindelse med køkken og spiseområde. Udendørs finder I en stor grund med lyng og


 • id: mh75663

  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus i et stille og roligt område i gåafstand til havet ved Bjerge Sydstrand. Der er to soveværelser med to enkeltsenge i hvert værelse, der let kan sættes sammen til dobbeltsenge. Der er klin


 • id: mh69439

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Midt i skoven ved Bjerge Sydstrand ligger dette helt istandsatte sommerhus på en stor, ugenert grund. Huset indeholder tre gode soveværelser, stor stue i sammenhæng med køkken samt et fint badevære


 • id: mh38176

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus med fantastisk beliggenhed i første række til meget børnevenlig sandstrand. Huset har loft til kip, der giver et herligt lysindfald i stuen. Åbent køkken ud mod spisestue/opholdsstue med


 • id: mh10665

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Luksuriøst indrettet sommerhus beliggende ca. 200 meter fra den gode badestrand ved Bjerge Sydstrand. Huset er med sine tre værelser foruden hems samt to badeværelser - heraf det ene med spabad og