Sommerhus Sildestrup Strand

...Læs mere

Lej sommerhus ved Sildestrup Strand med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene ved Sildestrup Strand fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde den feriebolig, der passer dig allerbedst.

Hvis du lejer dit sommerhus ved Sildestrup Strand med Campaya Sommerhusudlejning, er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhusene på tværs af de mange forskellige sommerhusudlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som sommerhusene også kan lejes til på sommerhusudlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus til ferien ved Sildestrup Strand.

Campaya Feriehusudlejning har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske sommerhusgæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus Sildestrup Strand, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus ved Sildestrup Strand er dansk hygge, når det er allerbedst.

Find det helt rigtige feriehus ved Sildestrup Strand

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhusene ved Sildestrup Strand fra de mange forskellige sommerhusudlejere herunder, hvor alle sommerhusene er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Sildestrup Strand, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på sommerhuset, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om sommerhuset. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt sommerhuset er fra vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser sommerhuset har og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus ved Sildestrup Strand med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på sommerhuset, vælger den ønskede periode og lejer huset. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde en ferielejlighed, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i sommerhuset ved Sildestrup Strand, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus ved Sildestrup Strand. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælpe jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus ved Sildestrup Strand. Vi har fx stor erfaring i at hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til sommerhuset. Vi kan finde dét sommerhus, der passer jer bedst ved Sildestrup Strand eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus til jeres ferie, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning er din garanti for en tryg ferie ved Sildestrup Strand

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde sommerhusgæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores sommerhussøgemaskine og finder det perfekte sommerhus ved Sildestrup Strand, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres ferielejlighed i vores sikre digitale reservationssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede sommerhusudlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus ved Sildestrup Strand på Campaya.dk.

Sommerhus ved Sildestrup Strand er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ture i sommerhus med familien og vennerne. Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i feriehus Sildestrup Strand træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler sommerhusturen ved Sildestrup Strand om at opholde sig i sommerhuset, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner sommerhuset rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus ved Sildestrup Strand. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Ferieboligudlejning ved Sildestrup Strand

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus ved Sildestrup Strand gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene ved Sildestrup Strand, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Feriebolig ved Sildestrup Strand for enhver smag

Der findes sommerhuse ved Sildestrup Strand og omegn for enhver smag. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de ferieboliger, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus må koste, hvilken periode I skal bruge sommerhuset i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus ved Sildestrup Strand, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Sildestrup Strand. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et feriehus, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus ved Sildestrup Strand, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Sildestrup Strand, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus til leje ved Sildestrup Strand hele året

Det er populært som aldrig før at leje feriebolig. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse til leje i årets øvrige ferieperioder som efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus ved Sildestrup Strand i kortere perioder, fx henover en weekend. Feriehuse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener sommerhusudlejerne et beløb på sommerhuset, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus ved Sildestrup Strand i en kortere periode.

Få en minderig ferie ved Sildestrup Strand

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus Sildestrup Strand er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
33 ferieboliger fundet
 • id: mh64762

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus meget tæt til strand for enden af lukket vej ved Marielyst. Sommerhuset har åbent køkken med keramiske kogeplader, mikroovn og køleskab med lille fryser. Lyst badeværelse med bruser, wc o


 • id: mh62825

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  I et fantastisk stille område i Marielyst og et par minutters gang til Danmarks bedste badestrand Elkenøre/Marielyst finder I dette lyst indrettede sommerhus. Der er stue og åbent køkken med bl.a.


 • id: mh65842

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus ca. 400 meter fra en af Danmarks bedste badestrande i Marielyst. Sommerhuset er indrettet med tre gode soveværelser, hvoraf de to er med en dobbeltseng og det sidste værelse er med to enk


 • id: mh64015

  • Sommerhus
  • 10 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Dette sommerhus med både indendørs og udendørs spabad samt en sauna er beliggende i første række til diget på en naturgrund med græsplæne ganske tæt ved en af Danmarks bedste sandbadestrande i Mari


 • id: mh49426

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Tæt til vand og i et roligt område ligger dette sommerhus med spabad. Huset er særligt velegnet til både 1 og to familier, da huset har 4 soverum. Stor, lys stue med brændeovn og plads til hygge og


 • id: nsk11335

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  I roligt område ved Marielyst Strand, ligge dette hyggelige feriehus på en dejlig lukket grund, hvor du kan nyde ferien i ro.


 • id: ss6381

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Ældre sommerhus holdt i den oprindelige stil beliggende på en lukket og ugenert grund, for enden af blind vej, i rolige omgivelser nær børnevenlig badestrand.Bemærk:


 • id: nsk11475

  • Sommerhus
  • 5 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Hold jeres velfortjente ferie i dette sommerhus der er hyggeligt og velindrettet og ligger på en dejlig stor grund, hvor der både er plads til leg, boldspil og afslapning.


 • id: nsk11405

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Her finder I et hyggeligt og velindrettet feriehus på en ugenert grund med anlagt have og kun 200 meter fra den skønne sandstrand Elkenøre på Falsters østkyst.


 • id: nsg0213

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Dette pragtfulde feriehus har en fantastisk beliggenhed med kun 25 m fra den børnevenlige brede sandstrand. Fra den lukkede grund er der låge direkte til stranden.


 • id: nsk12473

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  På en fantastisk velholdt og tilplantet sommerhusgrund finder I dette skønne sommerhus.


 • id: nsk11410

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  For enden af lille sidevej 200 m fra stranden, ligger dette hyggelige sommerhus. Huset er indrettet med et dejligt lyst køkken i åben forbindelse med spise- og opholdsstuen.


 • id: ss20854

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Hyggeligt bjælkesommerhus beliggende på en blind sidevej, på en lukket og ugenert grund, tæt på børnevenlig badestrand. Til huset hører et anneks, hvor 2 af sovepladserne befinder sig.


 • id: ss8076

  • Sommerhus
  • 5 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Hyggeligt sommerhus beliggende på en indhegnet og børnevenlig grund med store træer nær skøn børnevenlig badestrand. Huset er indrettet med hems, hvor 2 af sovepladserne befinder sig.


 • id: ss31762

  • Sommerhus
  • 5 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Hyggeligt sommerhus beliggende på en dejlig grund nær vandet og børnevenlig badestrand. Til huset hører et anneks, hvor 2 af sovepladserne befinder sig. Desuden findes 1 soveplads på sovesofa i ophold


 • id: ss31734

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Et dejligt sommerhus beliggende i et roligt sommerhusområde og i gåafstand til stranden.