Sommerhus Øster Hurup

...Læs mere

På kanten af Kattegat ligger det lille fiskerleje Øster Hurup, som er et meget populært rejsemål for sommerhusturister. Byen og de tilstødende sommerhusområder ligger helt ud til kysten og de fine strande i området. Faktisk ligger en af landets absolut mest børnevenlige strande i Øster Hurup. Her kan I med ro i sindet lade de små plaske omkring i vandkanten.

Sommerhus i Øster Hurup

Mange af ferielejlighederne og sommerhusene i Øster Hurup ligger i byen og tæt på butiksgaden og det stemningsfulde havnemiljø. Herfra stikker de små fiskejoller og større fiskekuttere hver dag til havs og vender tilbage med friskfanget fisk, og her er også en lystbådhavn, som er rigtig hyggelig at gå omkring på og kigge på de mange fine sejlbåde. Der er også en aktivitetsplads ved havnen, hvor der afholdes alt fra koncerter til tivolier.

Hvis I hellere vil bo i et sommerhus lidt uden for Øster Hurup, ligger sommerhusområderne i direkte forlængelse af byen i rolige og naturskønne omgivelser tæt ved havet.

Der findes både store, luksuriøse sommerhuse med pool i Øster Hurup med et højt udstyrsniveau og mindre og billige sommerhuse til få tusinde kroner. Uanset hvilken type sommerhus i Øster Hurup I er til, findes det her. Øster Hurup er et populært sommerhusområde med et stort udvalg af sommerhuse til rådighed for byens turister både sommer og vinter.

Brug Campaya sommerhusudlejnings søgemaskine til at søge på tværs af de mange forskellige sommerhusudlejere i Øster Hurup. Vi har sommerhuse fra sommerhusudlejerne og private i Øster Hurup, så I får det største sommerhusudvalg.

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
148 ferieboliger fundet