Destinationer
Kontakt
Favoritter
Husejer

Sommerhus i Hvide Sande

Lej sommerhus i Hvide Sande på dine præmisser

Sommerhus i Hvide Sande

Velkommen til Hvide Sande - en mangfoldig og populær feriedestination. Hvide Sande ligger ved Ringkøbing Fjord langs den jyske vestkyst og tilbyder en charmerende blanding af hygge, spændende historie og kultur. Hos Campaya tilbyder vi et bredt udvalg af sommerhuse, der passer til enhver smag. Uanset om du drømmer om en afslappet ferie ved stranden eller en aktiv ferie fyldt med oplevelser, har vi et sommerhus, der passer til dine behov. Oplev en skøn blanding af hygge og charme i den autentiske fiskerby Hvide Sande.


→ Se alle 94 sommerhuse i Hvide Sande


Sommerhus i Hvide Sande: Fantastisk beliggenhed

Hvide Sande har den mest vidunderlige beliggenhed, som gør det til et populært rejsemål for feriegæster i enhver alder og med forskellige interesser. Med sin nærhed til havnen, de hvide sandstrande ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord er Hvide Sande en oplagt destination for dig, der søger en kombination af naturskønne oplevelser og bylivets bekvemmeligheder.

Vælg sommerhuse i Hvide Sande med særlige kvaliteter:

Få eksklusive tilbud, ferieinspiration og se nye sommerhuse før alle andre

Tilmeld dig for at modtage værdifuld information til din rejseplanlægning via e-mail

newsletter
Ved at registrere dig accepterer du vores vilkår og betingelse og noterer dig databeskyttelseserklæringen. Du modtager tilbud pr. email fra Campaya og kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vores kunder elsker os!

Find hurtigt det perfekte sommerhus i Hvide Sande

Se områder og sommerhuse i Hvide Sande


Autentisk fiskerby

Ved havnen kan du opleve den pulserende aktivitet og atmosfære af de farverige fiskekuttere, der kommer ind med friskfanget fisk, og nyde en gåtur langs kajen eller et friskt fiskemåltid på en af de lokale restauranter. De lange hvide sandstrande inviterer til afslapning og leg i bølgerne eller på en romantisk gåtur ved solnedgang.

Komfortabel base med sommerhus i Hvide Sande

Med et hyggeligt sommerhus som din base har du mulighed for at udforske alt, hvad Hvide Sande har at byde på. Samtidig kan du nyde roen og komforten i dit eget private sommerhus eller feriebolig. Uanset om du er til spændende aktiviteter eller afslappende dage ved stranden, vil Hvide Sande med sin fantastiske beliggenhed sikre dig en uforglemmelig og dejlig ferie.

Find det smagfuldt indrettede feriehus, du drømmer om, eller et klassisk hyggeligt sommerhus med Campaya.

Attraktioner og begivenheder i Hvide Sande

I Hvide Sande finder du en overflod af spændende og skønne oplevelser og attraktioner, der appellerer til alle aldre og interesser.

Et paradis for vandhunde

For de vandglade er der et væld af muligheder for en aktiv ferie i Hvide Sande. Udover de dejlige badestrande kan du bl.a. opleve Hvide Sande svømmehal, som byder på skønne faciliteter for både børn og voksne. Hvide Sande er også hjemsted for Kabelparken, hvor du kan begive dig af med wakeboard og vandski. Husk at booke i forvejen, hvis du drømmer om at lege på vandet.

Dyk ned i historien

Er du historieinteresseret? Så dyk ned i Hvide Sandes historie som fiskerby og få en autentisk oplevelse af feriebyen. Hvide Sande er bl.a. kendt for lystfiskeri og fiskeauktioner. Der er altså mulighed for at opleve en helt klassisk auktion med friskfanget fisk. Du kan selv prøve kræfter med sportsfiskeri via de daglige lystfiskerture fra Hvide Sande Havn, eller du besøge museet Fiskeriets Hus, hvor du kan beundre de forskellige fisk på nært hold.

Tyskerhavnen hører til den ældste del af Hvide Sande og er bestemt også et besøg værd. Tyskerhavnen har en central beliggenhed og er således nem at nå til fods eller med cykel. Nyd udsigten over Ringkøbing Fjord og oplev det brusende hav i al sin magi i Hvide Sande.

Oplev storslået natur

Hvide Sande er velsignet med unikke naturoplevelser - fra brede strande med smukt hvidt sand til fantastiske klitlandskaber. Oplev den helt enestående udsigt fra Troldbjerg - Hvide Sandes højeste klit, som er tilgængelig både via trapper og med en handicapvenlig sti.

Et charmerende byliv

For dig, der søger byens stemning med hyggelige butikker og lækre restauranter, har Hvide Sande by også rigeligt at byde på. Udforsk byens charmerende gader og opdag et væld af spændende butikker. Nyd derefter en kulinarisk oplevelse på en af byens mange restauranter, hvor du selvfølgelig kan smage skønne fiskeretter.

Drømmer du om en dejlig uforstyrret beliggenhed eller en feriebolig tæt på byens pulserende liv? Hos Campaya har vi sommerhuse til enhver smag.

Sommerhus i Hvide Sande med skønne faciliteter

Campaya tilbyder en bred vifte af faciliteter i vores sommerhus, som sikrer dig en behagelig og afslappet ferie. Nyd eksempelvis muligheden for at slappe godt af og forkæle dig selv med en forfriskende dukkert i en indendørs pool eller tag en afslappende pause i sauna for at genoplade dine batterier.

Med internetadgang kan du holde dig opdateret, mens du nyder din ferie. Glem desuden alt om opvasken - vi tilbyder et udbud af sommerhuse i Hvide Sande med opvaskemaskine, så du kan bruge mere tid på at slappe af og mindre tid på huslige pligter.

For den ultimative forkælelse kan du desuden finde sommerhuse med indendørs spa, der tilbyder en afslappende oplevelse for krop og sjæl.

Kan jeg tage min hund med i sommerhus?

Har du hund, byder Hvide Sande også på en fantastisk ferieoplevelse. Her kan dine hunde frit rende på de brede sandstrande og udforske de høje klitter. Med adgang til hele fem hundeskove i området vil din firbenede ven helt sikkert elske at udforske de naturskønne omgivelser sammen med dig.

Gå på opdagelse i vores sommerhuse i Hvide Sande, hvor det er tilladt at medbringe hund.

Sommerhuse til ethvert budget

Vi tilbyder et bredt udvalg af sommerhuse i Hvide Sande i forskellige prisklasser, så du kan finde det perfekte match til dit budget. Uanset om du drømmer om luksuriøse faciliteter eller en mere prisvenlig løsning, har vi sommerhuse til enhver smag. Gå på opdagelse i vores prisvenlige sommerhuse i Hvide Sande her.

Ønsker du at spare flere penge, kan du vælge at booke dit sommerhus i Hvide Sande uden for højsæsonen. Det giver dig mulighed for at nyde de skønne omgivelser til en mere overkommelig pris og i en afslappet atmosfære.

Lej sommerhus i Hvide Sande med Campaya

Campaya er din pålidelige partner, når du skal finde det perfekte sommerhus i Hvide Sande. Med vores ekspertise inden for sommerhusudlejning og mangeårige erfaring stræber vi efter at give dig de bedste betingelser for en vellykket ferie. Vi sørger for, at hele processen - fra booking til nøgleafhentning og rengøring af sommerhuset - bliver varetaget af erfarne hænder, så du kan nyde din ferie i Hvide Sande uden stress og besvær.

Et sommerhus i Hvide Sande åbner op for afslappende stunder ved vandet, smukke naturområder og kulturelle oplevelser. Vores mange sommerhuse i Hvide Sande giver dig friheden til at vælge det sommerhus, der matcher dine ønsker og behov. Nyd de rolige omgivelser og hyggelige oplevelser, som Hvide Sande byder på med et sommerhus fra Campaya.

Få hjælp alle ugens dage

Sommerhusudlejning skal være nemt og bekvemt. Derfor er vores kundeservice klar til at hjælpe dig alle ugens dage. Uanset om du har spørgsmål om booking, brug for rådgivning til valg af sommerhus i Hvide Sande eller andet, er vi her for at assistere dig. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 78 74 62 62 eller sende en mail til kundeservice@campaya.dk.