Sommerhus Villingebæk

...Læs mere

Lej sommerhus i Villingebæk med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene i Villingebæk fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde den feriebolig, der passer dig allerbedst.

Hvis du lejer dit sommerhus i Villingebæk med Campaya Sommerhusudlejning, er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhusene på tværs af de mange forskellige sommerhusudlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som sommerhusene også kan lejes til på sommerhusudlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus til ferien i Villingebæk.

Campaya Feriehusudlejning har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske sommerhusgæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus Villingebæk, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus i Villingebæk er dansk hygge, når det er allerbedst.

Find det helt rigtige feriehus i Villingebæk

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhusene i Villingebæk fra de mange forskellige sommerhusudlejere herunder, hvor alle sommerhusene er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Villingebæk, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på sommerhuset, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om sommerhuset. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt sommerhuset er fra vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser sommerhuset har og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus i Villingebæk med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på sommerhuset, vælger den ønskede periode og lejer huset. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde en ferielejlighed, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i sommerhuset i Villingebæk, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus i Villingebæk. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælpe jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus i Villingebæk. Vi har fx stor erfaring i at hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til sommerhuset. Vi kan finde dét sommerhus, der passer jer bedst i Villingebæk eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus til jeres ferie, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning er din garanti for en tryg ferie i Villingebæk

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde sommerhusgæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores sommerhussøgemaskine og finder det perfekte sommerhus i Villingebæk, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres ferielejlighed i vores sikre digitale reservationssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede sommerhusudlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus i Villingebæk på Campaya.dk.

Sommerhus i Villingebæk er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ture i sommerhus med familien og vennerne. Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i feriehus Villingebæk træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler sommerhusturen i Villingebæk om at opholde sig i sommerhuset, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner sommerhuset rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus i Villingebæk. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Ferieboligudlejning i Villingebæk

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus i Villingebæk gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene i Villingebæk, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Feriebolig i Villingebæk for enhver smag

Der findes sommerhuse i Villingebæk og omegn for enhver smag. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de ferieboliger, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus må koste, hvilken periode I skal bruge sommerhuset i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus i Villingebæk, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Villingebæk. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et feriehus, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus i Villingebæk, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Villingebæk, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus til leje i Villingebæk hele året

Det er populært som aldrig før at leje feriebolig. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse til leje i årets øvrige ferieperioder som efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus i Villingebæk i kortere perioder, fx henover en weekend. Feriehuse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener sommerhusudlejerne et beløb på sommerhuset, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus i Villingebæk i en kortere periode.

Få en minderig ferie i Villingebæk

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus Villingebæk er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
64 ferieboliger fundet
 • id: mh63943

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus beliggende på stor grund i Hornbæk. Foran huset er der en stor, solrig træterrasse og en helt vidunderlig overdækket del, et dejligt sted at tilbringe en solskinsdag. Sommerhusets hjerte


 • id: mh68642

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Arkitekttegnet sommerhus på stor, lukket grund i Hornbæk. Ankomst til huset via overdækket terrasse ind til køkken-alrummet med spiseplads og åbent køkken. Mod haven er der vinduer i hele rummets b


 • id: mh71896

  • 5 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Moderne sommerhus på lukket grund centralt placeret i Hornbæk. Sommerhuset har store vinduespartier i stue og køkken, som giver meget lys. I ankommer til sommerhuset til mindre, åben entre, hvorfra


 • id: mh17246

  • Sommerhus
  • 7 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

  Stort og yderst rummeligt sommerhus på stor grund med beplantning. 4 soveværelser, 2 toiletter hvoraf det ene er med bruser, sauna med ekstra bruser samt stor hems, hvor børnene kan hygge sig me


 • id: mh8351

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus med stor, delvist overdækket terrasse ca. 200 meter fra børnevenlig sandbadestrand. Huset er indrettet i lys og smagfuld stil med alle moderne bekvemmeligheder og inviterer til hygge og a


 • id: mh13846

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus med alle moderne faciliteter beliggende på fredelig hjørnegrund med stisystem til strand og station, som nås på ca. 10 min. Stor, lys stue med brændeovn, store sofaer og fladskærms-tv med


 • id: mh12740

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Moderniseret sommerhus beliggende på stor, lukket grund. 2 store soveværelser samt stort badeværelse med spabad. Lyst åbent køkken i direkte forbindelse med stor spise-/opholdsstue med brændeovn o


 • id: mh75641

  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Velbeliggende sommerhus tæt på stand og skov tilbagetrukket og ugenert på solbeskinnet grund i et stille, roligt sommerhusområde ved Hornbæk. Sommerhuset er løbende moderniseret. I kommer direkte i


 • id: nse02122

  • Sommerhus
  • 7 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  På en attraktiv adresse i Hornbæk og i gåafstand til vandet finder I dette feriehus, som har plads til den store familie.


 • id: ss22945

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Lækkert sommerhus med skøn grund, beliggende i stille og roligt sommerhusområde. Der er flere gode og solrige terrasser og en skøn have med plads til de yngste.


 • id: nsg4538

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  I ét af Hornbæks eftertragtede sommerhuskvarterer ligger dette hyggelige sommerhus, for enden af en blind stikvej.


 • id: mh66935

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Huset er på 160 m2. Der er en skøn, stor, smagfuldt indrettet vinkelstue med brændeovn og panoramavinduer med udsigt over den store have. Der er TV med danske kanaler og gratis internet. Køkkenet ligg


 • id: nse02362

  • Sommerhus
  • 5 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Personligt og godt indrettet sommerhus med en dejlig beliggenhed i et roligt og populært område tæt ved Hornbæk. Huset indeholder en stor stue med udgang til terrassen.


 • id: ss10037

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

  Dette skønne sommerhus i træ, moderniseret i 2016, ligger på en lukket og ugenert naturgrund i et roligt sommerhusområde 800 m fra en af de bedste badestrande i Nordsjælland. Til huset hører et stort,


 • id: nsg4490

  • Sommerhus
  • 14 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Tæt på det dejlige Hornbæk ligger dette flotte feriehus til den store familie, indeholdende bl.a. swimmingpool og aktivitetsrum.


 • id: ss9477

  • Ferielejlighed
  • 3 Sovepladser
  • 1 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Dette hyggelige anneks ligger på en havegrund tæt på Hornbæk by. Annekset ligger lige op af hovedhuset. Det findes en lille og ugenert terrasse med havemøbler. I Hornbæk findes der mange butikker samt