Sommerhus Halsnæs

...Læs mere

Lej sommerhus i Halsnæs med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene i Halsnæs fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde den feriebolig, der passer dig allerbedst.

Hvis du lejer dit sommerhus i Halsnæs med Campaya Sommerhusudlejning, er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhusene på tværs af de mange forskellige sommerhusudlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som sommerhusene også kan lejes til på sommerhusudlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus til ferien i Halsnæs.

Campaya Feriehusudlejning har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske sommerhusgæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus Halsnæs, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus i Halsnæs er dansk hygge, når det er allerbedst.

Find det helt rigtige feriehus i Halsnæs

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhusene i Halsnæs fra de mange forskellige sommerhusudlejere herunder, hvor alle sommerhusene er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Halsnæs, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på sommerhuset, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om sommerhuset. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt sommerhuset er fra vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser sommerhuset har og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus i Halsnæs med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på sommerhuset, vælger den ønskede periode og lejer huset. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde en ferielejlighed, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i sommerhuset i Halsnæs, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus i Halsnæs. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælpe jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus i Halsnæs. Vi har fx stor erfaring i at hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til sommerhuset. Vi kan finde dét sommerhus, der passer jer bedst i Halsnæs eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus til jeres ferie, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning er din garanti for en tryg ferie i Halsnæs

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde sommerhusgæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores sommerhussøgemaskine og finder det perfekte sommerhus i Halsnæs, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres ferielejlighed i vores sikre digitale reservationssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede sommerhusudlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus i Halsnæs på Campaya.dk.

Sommerhus i Halsnæs er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ture i sommerhus med familien og vennerne. Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i feriehus Halsnæs træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler sommerhusturen i Halsnæs om at opholde sig i sommerhuset, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner sommerhuset rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus i Halsnæs. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Ferieboligudlejning i Halsnæs

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus i Halsnæs gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene i Halsnæs, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Feriebolig i Halsnæs for enhver smag

Der findes sommerhuse i Halsnæs og omegn for enhver smag. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de ferieboliger, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus må koste, hvilken periode I skal bruge sommerhuset i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus i Halsnæs, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Halsnæs. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et feriehus, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus i Halsnæs, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Halsnæs, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus til leje i Halsnæs hele året

Det er populært som aldrig før at leje feriebolig. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse til leje i årets øvrige ferieperioder som efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus i Halsnæs i kortere perioder, fx henover en weekend. Feriehuse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener sommerhusudlejerne et beløb på sommerhuset, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus i Halsnæs i en kortere periode.

Få en minderig ferie i Halsnæs

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus Halsnæs er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Populære områder i Halsnæs

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
93 ferieboliger fundet
 • id: mh59562

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Et sjældent arkitektonisk sommerhus med panoramaudsigt over Roskilde Fjord. Både store og små legebørn vil elske aktivitetsrummet med såvel bordtennis og dart. Her ved den børnevenlige kyst kan I h


 • id: mh64653

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus opført i 2019. Via entre med vaskemaskine kommer I ind i det store, åbne køkken hvor der er mulighed for at sætte sig og være i kontakt med dem, som laver mad. Herfra er der åben adgang t


 • id: mh69441

  • Sommerhus
  • 5 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus højt beliggende på stor naturgrund med udsigt til Arresø. Via stor entre er der adgang til badeværelse med stor bruseniche. Fra entreen kommer I direkte ind i den meget store og lyse stue


 • id: mh64837

  • Sommerhus
  • 20 Sovepladser
  • 8 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

  Velindrettet sommerhus ved Asserbo. Husets poolafdeling indeholder både stor swimmingpool, svømmetræner, stort indbygget spabad og sauna med plads til 6-8 personer. Swimmingpoolen er på 18 m²


 • id: nse14202

  • Sommerhus
  • 5 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  I første række til fjorden ligger dette lyst og smagfuldt indrettede feriehus. Den tilhørende have er stor og har god plads til leg.


 • id: mh76624

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Dejlig stue med brændeovn og to dobbelte glasdøre ud til terrassen. Stuen har lys ind fra flere sider og fremstår lys og hyggelig. Der er en spiseplads med en gammel slagbænk og voksdug på bordet, så


 • id: mh19405

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

  Sommerhus med udendørs spabad og indhegnet have beliggende direkte ned til stranden og med ugeneret udsigt over havet. Stort, lyst køkken med panoramaudsigt over vandet, 3 store badeværelser (alle


 • id: mh38050

  • Sommerhus
  • 18 Sovepladser
  • 7 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

  Sommerhus ca. 500 meter fra Liseleje by og strand med swimmingpool, spabad og sauna samt stort aktivitetsrum med pool, bordfodbold, dart, Nintendo Wii og PlayStation. Køkkenet er holdt i en


 • id: nse11265

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Hyggeligt, lille feriehus beliggende på en dejlig naturgrund i en plantage med bl.a. skov.


 • id: mh77999

  • 5 Sovepladser
  • 1 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus beliggende i sommerhusområde vd Store Havelse Strand, tæt på Roskilde Fjord med kig til vandet fra stuen. Stranden nås med en kort gåtur, hvor de smukke solnedgange kan nydes. Kombineret


 • id: ss17632

  • Sommerhus
  • 5 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Med 180 graders udsigt over Roskilde Fjord – fra såvel hus som grund - finder I dette særdeles charmerende og højt beliggende sommerhus. Huset ligger på en skøn og meget kuperet grund i første række u


 • id: mh56695

  • Sommerhus
  • 20 Sovepladser
  • 8 Soveværelser
  • 4 Badeværelser

  Velindrettet og kørestolsvenligt sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna samt diverse aktiviteter beliggende i Asserbo lige op til plantage og ikke langt fra børnevenlig sandstrand. Huse


 • id: mh76683

  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Rummeligt sommerhus beliggende midt i en granplantage, med skoven som nabo, ved Asserbo. Indretningen er blandet og hyggelig, og to brændeovne sørger for rigtig god varme på de kolde dage. Grunden


 • id: nse14236

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Nyd dette velindrettede feriehus, der har en skøn beliggenhed i første række til fjorden. Huset emmer af god stemning, og med det samme I træder ind ad døren, vil I føle jer til rette her.


 • id: mh54375

  • Sommerhus
  • 24 Sovepladser
  • 9 Soveværelser
  • 4 Badeværelser

  Velindrettet sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna samt diverse aktiviteter beliggende i Asserbo lige op til plantage og ikke langt fra børnevenlig sandstrand. Husets poolafdeling inde


 • id: mh17032

  • Sommerhus
  • 24 Sovepladser
  • 9 Soveværelser
  • 4 Badeværelser

  Skanlux-sommerhus beliggende i naturskønt område. Poolafdelingen har både stor swimmingpool, vandrutschebane, stort indbygget spabad og sauna. Swimmingpoolen er på 18 m² og med rutscheb