Lej sommerhus og find sommerhuse til leje hos os.

Lej sommerhus hos Campaya

Vi samler sommerhusene fra både bureauer og private ét sted, så du så nemt som muligt kan finde det helt perfekte sommerhus.

Lej sommerhus her

Populære sommerhusdestinationer

Vælg mellem mere end 20.000 sommerhuse i hele landet. Vi har helt sikkert også et, der passer lige præcis til dig.

Lej sommerhus og find sommerhuse til leje hos os.

Vesterhavets feriebyer

I de bløde sandklitter langs det endeløse Vesterhav ligger den ene ferieperle efter den anden og venter.

Find sommerhus ved Vesterhavet
Lej sommerhus og find sommerhuse til leje hos os.

Sjælland og øerne

De små og store vige langs Sjællands kyst byder på massevis af fredfyldte åndehuller. Og storbyens oplevelsesudbud er aldrig langt væk.

Find sommerhus på Sjælland
Lej sommerhus og find sommerhuse til leje hos os.

Bornholm

Midt i Østersøen og langt fra resten af Danmark ligger den lille klippeø, som rummer så meget charme og så mange fine oplevelser.

Find sommerhus på Bornholm
Lej sommerhus og find sommerhuse til leje hos os.

Nordjylland

Lysets land. De rolige nordjyske gemytter. Og de skønne, hybenbuskindpakkede ferieområder ud til både Nordsøen og Kattegat.

Find sommerhus i Nordjylland
Lej sommerhus og find sommerhuse til leje hos os.

Djursland og Ebeltoft

I udkanten af naturskønne Mols Bjerge ligger adskillige fine feriebyer og klynger sig til Kattegats rolige kyst. Ebeltoft er med sin snoede og stokrosebeklædte midte et naturligt centrum.

Find sommerhus på Djursland
sommerhuse

Skagen

Højt mod nord ligger det stemningsmættede Skagen med sine gulmalede huse, det særlige lys, de mange skønne spisesteder og den helt særlige, omkransende natur.

Find sommerhus i Skagen
Lej sommerhus og find sommerhuse til leje hos os.

Langeland

Midt mellem hattebakker, vildtlevende hesteflokke og bindingsværkshuse finder I det ene hyggelige sommerhusområde efter det andet.

Find sommerhus på Langeland
Lej sommerhus og find sommerhuse til leje hos os.

Marielyst strand

Det vidstrakte sommerhusområde ligger lige ud til en af Danmarks allerbedste strande, som er skøn at boltre sig på for både store og små.

Find sommerhus i Marielyst
Lej sommerhus og find sommerhuse til leje hos os.

Nordsjællands badebyer

Tisvildeleje, Gilleleje, Hornbæk og Rågeleje. Nordsjællands kyst er rig på betagende badebyer, hvor I kan læne jer tilbage på sommerhusterrassen og nyde livet.

Find sommerhus i Nordsjælland
Lej sommerhus og find sommerhuse til leje hos os.

Fanø, Rømø og Sønderjylland

I grænselandet emmer det af historiens vingesus. Her byder de lokale jer velkomne med et mojn, og på skønne Rømø og Fanø danser Vadehavets bølger omkring jer.

Find sommerhus i Sønderjylland


Sommerhus til leje i hele landet

Er I på udkig efter det helt rigtige sommerhus, som skal leve op til alle jeres krav om beliggenhed, pris, antal værelser og så videre, er det oplagt at lede her på Campaya. Vi har gjort det til vores mission at gøre det så nemt som muligt for sommerhushungrende danskere at finde det helt rigtige sommerhus.

Vi har sommerhuse til leje fra både udlejningsbureauerne og private sommerhusudlejere, og sommerhusene lejes nemt online på vores platform.

Ferie i et sommerhus er en meget opsøgt ferieform for både danske og udenlandske feriegæster. I et sommerhus bestemmer I helt selv tempoet. Der er selvsagt ingen regler for, hvornår I skal stå op og spise morgenmaden, I kommer og går, som I ønsker, og I har sommerhuset helt for jer selv.

Derfor er det oplagt at leje et sommerhus, hvis I helt selv vil sætte retningen på jeres ferie.

Sommerhus til leje

Der findes sommerhuse til leje af alle tænkelige typer og i alle tænkelige prisklasser.

I vores søgemaskine finder I sommerhuse, der koster fra et par tusinde kroner for en uges leje til sommerhuse, som koster op imod 30.000 kroner for en tilsvarende periode. De helt store sommerhuse har ofte plads til mange familier, som kan dele pladsen og nyde ferien sammen, mens de små sommerhuse ofte har et enkelt værelse, hvor det forelskede par kan nyde tilværelsen sammen i idylliske omgivelser.

Det er muligt at finde såvel helt små sommerhuse som helt store helt ude i vandkanten med kig udover de blå bølger, som kan være høje og skumsprøjtende mod vest og rolige og blide på de østvendte kyster.

Den ro og fred, I kan finde i et lejet sommerhus, er noget ganske særligt og helt centralt for den store popularitet, som sommerhusene nyder fra både danske og udenlandske feriegæster. Her træder I ud af sommerhusdøren og lige ud i sandet i det vestvendte klitter eller ud på en roligt beliggende terrasse i en skovlysning med fuglefløjt for oven og masser af plads til fri leg og fritsluppen glæde.

Flere og flere søger mod de helt afsidesliggende sommerhuse, hvor I for alvor kan dykke ind i nærheden i fællesskabet uden at blive forstyrret af andre feriegæster. De isolerede beliggende sommerhuse findes naturligvis helt ude i skoven flere steder i Danmark, men mange sommerhusejere i de store sommerhusområder har også stort fokus på at omgive deres sommerhusgrund med høje træer, buske og hække, som sørger for, at I kan være i fred og ro for omverdenens stress og jag.

Noget af det mest opsøgte, når det kommer til sommerhus til leje, er naturligvis stadig og til stadighed de kystnære leje sommerhuse. Det er indbegrebet af ferie for mange at vågne op til lyden af de brusende bølger og starte dagen ud med en rolig slentretur til stranden, hvor kadaveret dyppes i de saltfyldte bølger. Tilbage til sommerhuset og nyd en frisk kop kaffen. Kan starten på dagen blive bedre?

Campaya har flere tusinde sommerhuse, som ligger mindre end 100 meter fra vandkanten, hvor I kan holde ferien i komfortable omgivelser tæt på de skønne danske strande. Lej sommerhus tæt på vandet, hvis du ønsker dig en ferie fyldt med masser af skønne kig ud over vandet, gåture i naturskønne omgivelser og naturligvis massevis af badeture for børn og voksne, hvor I starter med at finde det helt rigtige spot på stranden. Brede tæppet ud og etablere jer med fryseboksen fyldt med læskende drikkevarer i skyggen fra parasollen og så ellers bare læne jer tilbage og nyde tiden og hinanden. Og måske en god bog? Når svedperlerne bliver for mange, kan I slentre en tur ned og vælte omkring i bølgerne og så ellers daske tilbage igen og nyde de næste timer i fred og fordragelighed med kig ud i den blå horisont, der minder om alt andet end hverdag og hamsterhjul. Alt imens børnene roligt bygger sandslotte, voldgrave og udsmykker de små og store bygningsværker med muslingeskaller, nedfaldne fjer fra måger og græstotter fra de omkringliggende klitter. Et feriehus danner rammen om massevis af hyggelige dage, hvor I helt selv bestemmer, hvordan jeres dage ved stranden skal forløbe. Måske fra en bænk med en is med syv massive iskugler i hånden? Hvem kan egentlig spise den største is, mens I sidder der og skuer ud i horisonten? Skal familiens ædedolk en gang for alle kåres? Måske endda med en helt særlig præmie fundet i det nærmeste supermarked til vinderen? En ferie i et lejet sommerhus ved vandet er lige det, I gør den til. Find nemt et sommerhus til leje i vores søgemaskine.

Leje af sommerhus på dine præmisser

Hvad er det perfekte sommerhus? Det findes der næsten lige så mange meninger om, som der findes mennesker. Nogle ønsker sig et lille isoleret åndehul med plads til to, mens andre drømmer om et stort hus med plads til hele den store familie og børneflok. Eller måske endda til afholdelse af et bryllup eller en større familiefest. Nogle sommerhuse til leje rummer nemlig rigeligt med plads til mere end 30 personer. Vores største sommerhus til leje har plads til op imod 50 personer, så der er masser af plads til den udvidede familiefrokost. Leder du efter et sommerhus til leje er det nemt at bruge søgemaskinen på vores platform til at finde frem til det sommerhus, der passer dig allerbedst. Her kan du let søge efter sommerhuse med den helt rigtige placering, størrelse, og hvad du ellers har af krav til sommerhusets indretning, placering og så videre.

Langt de fleste sommerhuse, for ikke at sige næsten alle, sommerhus til leje på vores side, ejes af private, som selvsagt indretter og håndterer deres huse meget forskelligt. Nogle sætter en stor ære i at indrette sommerhuset med deres helt egen stil og med møbler og udsmykning samlet sammen igennem et helt liv. Andre indretter efter nyeste mode og med dyre designermøbler, og andre igen indretter helt anderledes. Derfor er det også svært at tale om sommerhus som en samlet størrelse. Det er vidt forskelligt, hvad du finder, når du søger rundt på vores side og finder frem til det sommerhus, der passer til lige netop dig. Og det er en stor del af charmen, at der netop findes så mange forskellige slags sommerhuse. Ligesom det er en af grundene til, at mange tager på sommerhus ferie igen og igen. Hvert sted har sin charme. Hvert sted sine særlige karakteristika, og det er umuligt at blive færdig med at udforske de mange forskellige lej sommerhus rundt omkring i det ganske land. Det er vittertligt en uudtømmelige kilde af skønne ferieperler, som bare venter på at blive opdaget.

Lej sommerhus i alle egne af landet

Selvom det danske kongerige er en relativ beskeden størrelse, er det vidt forskelligt, hvad man møder i de forskellige egne af landet.

Længst mod øst isoleret i Østersøen finder du et helt særligt sted fyldt med stemning, charme og varme (i overført forstand og selvfølgelig, når vejret er til det!). En ferie i sommerhus på Bornholm er ferie i omgivelser, som kan noget helt udover det sædvanlige. Og det er ikke bare os hos Campaya, der mener det. Øen er gentagende gange nævnt som et af de bedste feriemål i Europa af internationale magasiner og toneangivende aviser og er blandt andet kåret som kontignentets næstbedste ferieø af verdens største rejsemagasin Condé Nast Traveler. Øen har nemlig over en meget lang årrække specialiseret sig i at tilbyde noget helt specielt til de tilrejsende feriegæster. Her er der snørklede og brostensbelagte feriebyer i en nærmest uendelig række. Brede og ekstremt smukke sandstrande, en meget venlig lokalbefolkning, som tilmed tager imod jer med der skønne syngende dialægt, som ikke minder om noget, du hører i nogle andre egne af landet. Der er borgruiner, vandfald, forrevne klipper i massevis og et enormt udvalg af små hyggelige butikker, ismejerier, kundshåndværkere, baggårdsbarer og bymarkeder i massevis. Og her kommer besøgende til fra nær og fjern. Det giver også stedet en hel særlig feriefin atmosfære. Særligt om sommeren, men også i årets øvrige perioder, hvor den helt særlige bornholmske charme uundgåeligt også skinner igennem. Lej et sommerhus her og du har rammen om en dejlig ferie, hvor du med garanti kommer mange skønne oplevelser rigere hjem.

En anden feriefavorit for både danske og udenlandske turister er at holde ferien i sommerhus ved Vesterhavet. Det enorme hav, som særligt i blæsevejr viser al sin vildhed og ukontrolerbarhed, strækker sine enorme vandmasser nærmest uendeligt langt ud, og allerlængst ude kan I faktisk fornemme jordens hældning. Lige der, hvor havet nænsomt buer ned i horisonten. Intet andet sted herhjemme byder på den samme storhed som vestkysten. Det er betagende og tankevækkende at stå på toppen af klitterne og skue langt ud over vandet og tænke på alt det, der gemmer sig derude på den anden side af havet. Og så er det helt lavpraktisk bare enormt dejligt at holde ferien så tæt på de brede, hvide sandstrande, som indbyder til time og atter timevis af leg, solbadning, afslapning, isspisning, boglæsning, måske vindrikning og grillning af ostepølser fra det lokale supermarked en lille travetur væk. Og selvfølgelig badning! Det naturlige og helt store tilløbsstykke. Turister fra nær og fjern valfarter til leje sommerhusene ved det store hav. Foruden danskerne er særligt tyskerne meget begejstret for at holde deres ferie ved de store sandstrande. Vores sydlige naboland er geografisk meget stort, men har forholdsmæssigt meget lidt kystlinje. Samtidig sætter tyskerne stor pris på den danske kvalitetsbevidsthed og ordentligheden i feriebyerne på den jyske vestkyst. Her er der styr på tingene, de lokale er nemme at tale med, og sommerhusene er modsat feriehusene ved kysterne i Tyskland anlagt med langt til naboen og masser af rum og plads til at dyrke hinandens selskab i ro og mag for jer selv og med langt til naboen. De kvaliteter er også grundlaget for den store danske folkevandring, der hver sommer foregår til feriebyerne længst mod vest. Ferie ved det største danske hav er et markant og meget velkomnent brud på hverdagens trummerum for mange.

En anden feriefavorit for mange er at holde ferien i sommerhus i Sønderjylland og på landsdelens skønne ferieøer. Rømø og Fanø er for mange tyske og danske feriehusgæster sommerhusdestinationer, som der vendes tilbage til år efter år, fordi øerne har hver deres særlig karakter og charme. Begge øer er med deres placeringer i Vadehavet enormt naturskønne og facinerende øer rent naturmæssigt. I Vadehavet pumpes der hver dag en milliard (!) kubikmeter vand ind og ud af to gange i takt med tidevandets kommen og gåen. De massive vandbevægelser betyder alverden for både havdyr og fugle, som næres af de mange planter, smådyr og lignede, der får liv af de store vandmængder. Derfor er der altid noget spændende at observere eller gå på opdagelse i, når I befinder jer med Vadehavet som nabo. Det er fx meget populært at tage på østerssafari ud på de bløde sandflader, når tidevandet tillader det. Hvis I vil give jer i kast med det, er det meget vigtigt, at I har fuldstændig styr på tidevandstabeller og har lagt en slagplan i samarbejde med en lokal guide, da de store vandbevægelser kan være overrumplende og farlige, hvis I har vover jer langt ud, når højvandet kommer. Sørg derfor altid for at rådføre jer med lokale eksperter på området, før I vover jer ud. Flere gange årligt er Vadehavet også tilflugt sted og spisekammer for millioner af fugle, som danser henover himlen i kæmpe flokke og maler himmelen sort i kraft af det store antal. Fænomenet kaldes "sort sol", og det er en bjergtagende oplevelse at se fuglene og naturen arte sig så ekstremt. Udover naturelskerne er Rømø et meget opsøgt feriested for børnefamilierne. De meget brede sandstrande bruges nemlig til et væld af forskellige sjove aktiviteter for store og små. Her kan I alt fra at flyve med store drager, køre på sand-surfboards, ride en god lang tur på hesteryg, køre på segways og meget andet. Ligesom I selvfølgelig mest af alt kan nyde de idylliske omgivelser og hygge jer med timevis af leg og afslapning på sand og i vand! Fanø er sin helt egen. Her er hyggelige gamle fiskerbyer og smukke gamle fiskerhuse, der ligner noget fra en anden tid. Her er sandstrande udover det sædvanlige, og her er storslåede spisoplevelser. Fanø har en helt særlig og afslappende stemning, som I med det samme falder ned i, når I kommer med færgen fra Esbjerg. Hvor I meget hurtigt kommer til og fra, så hvis I undervejs på jeres ferie pludseligt får brug for lidt impulser fra storbyen, er den kun en kort færgetur væk. Sønderjylland som samlet størrelse er selvfølgelig et meget varieret område fra Vadehavet i vest til de rolige vige og børnevenlige strande i øst. Fællesnævneren for området er så entydigt den rige historie. Intet sted herhjemme indkapsler og danner rammen om vores lands udvikling som Sønderjylland. Området har været et omdrejningspunkt for mangt en krig, og der er stadig mindesmærker mange steder i området, hvor I kan skue udover over bakkerne ved Dybbøl Mølle eller hen mod Tyskland over Flensborg Fjord. Og så er der jo det sagnomspundne sønderjyske kagebord, som I finder i enhver by hernede. Det er næsten et must på ferien i grænselandet.

I den helt anden ende af landet ligger et feriested, som i århundrede har været et opsøgt sted både at opholde sig og rejse til. Både for ferierende fra de større byer og kunstnere, som er kommet hertil for at nyde solen, stranden og ikke mindst lyset, som de store kunstnere har forsøgt at indfange på deres malerier et utal af gange. Det er selvfølgelig Skagen, der tales om. Skal ferien holdes i sommerhus i Skagen, kan du godt begynde at glæde dig. Den idylliske ferieby rummer både roen og freden og muligheden for at tage en kort slentretur fra lej sommerhus ned i byen og blive inspireret af de mange fine kunsthåndværkeffekter i butiksvinduerne, ligesom I her har mulighed for at bruge hele jeres dag i centrum på skønne, caféer og høj-, høj-, højkvalitets restauranter, hvor I får noget af det bedste mad herhjemme serveret. Selvfølgelig velsuppleret med tilhørende vinmenuer og drikkevarer i en lind strøm, hvis det ønskes. Skagen er dog meget, meget mere end de meget opsøgte ferieuger heroppe i højsæsonen. Byen og området rummer så meget sjæl og charme, at I ikke kan nå at få det hele helt ind under huden på en uges ferie i et sommerhus til leje. Her er det nødvendigt med mere tid, hvis I skal have det hele med, men I får også en rigtig god fornemmelse for områdets særlige skønhed på de kortere ophold. Omkring byen findes det ene naturvidunder efter det andet, hvor de to have som mødes helt på toppen af landet selvfølgelig for de fleste er et must, når vejen lægges forbi.

Et andet i generationer meget opsøgt sted at feriere er på den nordsjællandske kyst. En ferie i sommerhus i Nordsjælland rummer nærheden til de blide Kattegats-bølger den nænsomt slår indover stranden ud for den ene skønne ferieby efter den anden. De meget opsøgte nordsjællandske badebyer er aldeles stemningsfulde hele året. Om sommeren er her masser af liv, godt gang i handlen på havnene og i byernes butikker og restauranter, og om vinteren er her en fredfyldthed, som står i skærende kontrast til storbyens larm og jag, som findes en kort køretur væk. Derfor tager mange københavnere også til sommerhusene på den nordsjællandske kyst hele året for at holde ferie, holde fest, dykke ind i stilheden og mest af alt bare koble af og slappe af og efterlade hverdagen derhjemme.

Det sidste sted, vi her vil fremhæve, er skønne Djursland med sine enormt smukke Mols Bjerge og sin smukke kystlinje. Hvis du tager i sommerhus på Djursland, befinder du dig ofte lige midt i det bakkede grønne område, hvor de små skovstier løber lige udenfor sommerhusdøren og videre ind i de store skovområder, hvor I kan bestige større og mindre bakker og kigge langt ud over de blå bølger og skimte sejlbåde og andre skibe ude i det fjerne. Mange af sommerhusene ligger i bakkerne, der rejser sig op fra den sydlige kyststrækning nær dejlige Ebeltoft, og de er selvfølgelig anlagt sådan, at I meget ofte har kig udover vandet fra sommerhuset. Både ude og inde, og det sætter i den grad stemningen for en dejlig ferie, hvor vandet altid er i nærheden. Området er en oplagt destination, hvis I ønsker jer fred og ro i ekstremt naturskønne omgivelser, ligesom mange holder ferien her grundet de mange oplevelsesmuligheder, der findes i det bakkede og skovfyldte terræn. Her er med andre ord noget for enhver, og i Ebeltoft er feriestemningen i højsædet med de skønne baggårdsrestauranter, de brostensbelagte småveje, der udgør centrum, og de mange rigtig gamle og rigtig smukke og velholdte bygninger, som giver mindelser om en anden tid, samtidig med at de ofte bruges som rammer om nogle af de hyggelige kunsthåndværksbutikker og -værksteder, hvor I ofte kan stikke hovedet ind og se glas, smykker eller andet blive formet af de dygtige håndværkskunstnere, der findes så mange af i Ebeltoft. På nordsiden af halvøen findes skønne badebyer som Fjellerup og Bønnerup, der ligeledes strækker sig ud langs de rolige vande, I finder herude, og er indpakket af store skovområder, hvor løbeturen bare venter på at blive taget. Mange af sommerhusområderne grænser op til skovområderne, og det er derfor ikke en sjælden oplevelse at se en hjort komme springende eller en hare hoppende, ligesom fuglene pipper på livet løs i trætoppene. Og så er det også værd at bemærke, at begge de nævnte byer på nordkysten har nogle af landets allerbedste ishuse. Så er I til store is i skønne omgivelser, så begiv jer til det nordlige Djursland!

Vi har altid masser af sommerhuse til leje

Den helt store fordel ved, at vi samler sommerhusene på tværs af udlejningsbureauer og private er, at Campaya altid har ledige sommerhuse. Jo før du bestiller, jo større er udvalget selvfølgelig, og det kan være en rigtig god idé at være tidligt ude. Særligt hvis I leder efter sommerhus om sommeren, hvor de fleste huse faktisk oftest er udlejet ret tidligt på året. Så hvis I vil have det største udvalg at vælge fra, er det en klar fordel at være ude i rigtig god tid. Vi udlejer tusindvis af huse fra bureauer, så du kan næste altid leje sommerhus af os, som passer lige præcis til dine ønsker. Uanset om du leder i den ene ende af landet eller den anden, og uanset om du drømmer om en ferie, hvor du kan høre bølgeskvulp fra din terrassedør, eller du "bare" ønsker dig et idyllisk sted, hvor du og dine kan nyde hinandens selskab i fred og ro fra omverdenens travlhed.

Hvis du gerne vil have hjælp til leje af sommerhus, er vi altid kun et opkald eller en besked væk, og vi hjælper hellere end gerne, hvis du har særlige ønsker eller behov til din sommerhusferie.

Se vores kontaktoplysninger nederst på denne side.

Vi tager gladeligt imod dit opkald alle ugens dage!