Sommerhus Bornholm

Lej sommerhus på Bornholm med vores søgemaskine. Vi har samlet de fleste sommerhuse på Bornholm fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det sommerhus, der passer dig allerbedst.

Sommerhus på Bornholm

Mange har et helt særligt forhold til Østersøens perle og vender feriesnuden mod øen igen og igen. Og det med god grund.

Bornholm har med sin klippeundergrund en natur som ingen andre steder herhjemme. Overalt i de store skove og de gamle sommerhusområder titter klipperne frem og skaber en smuk og fascinerende ramme om de mange idylliske feriebyer med brostensbelagte gader og skæve bindingsværkshuse.

Når det kombineres med Krølle Bølle-is, brætspil i sommerhuset, bornholmernes hyggelige dialekt og imødekommende facon, Sol over Gudhjem, varme sommeraftener i gamle ruiner og spændende udforskninger af klippehuler, giver det en feriepakke, som er svær at modstå.

Feriebolig på Bornholm er ren idyl

Feriehusene på Bornholm ligger i vid udstrækning helt ud til kysten i veletablerede feriehusområder omkranset af høje træer og indhyllet af tætte buske eller i de kystnære og stemningsfulde feriebyer.

Der er et særdeles stort udvalg, og der er sommerhuse for enhver smag på Bornholm. Der er alt fra den lille, kringlede ferielejlighed på Bornholm midt i naturen med plads til to personer til det store og veludstyrede feriehus eller feriehus med plads til adskillige familier. I kan også holde ferien på klippeøen i en ferielejlighed på Bornholm i en af de hyggelige byer eller i et sommerhus med havudsigt nær klipperne ned mod vandet.

Vælg blandt vores mange ferieboliger på Bornholm herunder - og god tur til et helt specielt hjørne af landet.

Der er ikke noget som at holde ferien i feriebolig Bornholm havudsigt på kanten af klipperne, der skærmer Bornholm fra de store omgivende vande.

Træd ud på sommerhusterrassen, tænd op i grillen og smid lokalt fanget fisk eller et par gode bøffer på, mens I læner jer tilbage og snakker om dagen, der er gået. Efter middagen kan I fx tage en travetur rundt i jeres nærområde på Bornholm og gå en tur ud til klippekysten og spejde langt ud over havet og se sejlbådene sejle forbi.

Det kan også være, at I vil have en aftencykeltur til Hammershus, eller køre ned på havne i Allinge, Gudhjem, Dueodde, Rønne eller en af Bornholms utallige andre hyggelige byer og få en aftenis.

Campaya Sommerhusudlejning Bornholm har feriebranchens bedste service

Campaya Sommerhusudlejning Bornholm kan også hjælpe jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus på Bornholm. Vi har fx stor erfaring i at hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til jeres sommerhus Birnholm. Vi kan finde dét sommerhus, der passer jer bedst på Bornholm eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus på Bonholm, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus til jeres ferie på Bornholm, som I har drømt om.

Mange tager år efter år på ferie på Bornholm, og mange forelsker sig faktisk så meget i klippeøen, at de med tiden investerer i deres eget sommerhus på øen. Bornholm kan med klipperne, den skønne bornholmerdialekt, de røgede sild og de enormt idylliske sommerhusområder blandt klipper, skove og med den smukkeste udsigt over vandet noget helt, helt specielt.

Sommerhus til leje på Bornholm hele året

Det er populært som aldrig før at leje feriehus. Ikke bare i sommerferien uge 29, uge 30 og uge 31, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse til leje i årets øvrige ferieperioder som efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje ferielejlighed Bornholm i kortere perioder, fx henover en weekend. Ferieboliger, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener sommerhusudlejerne et beløb på sommerhuset, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute feriehus på Bornholm i en kortere periode.

Der er mange mulige rammer om jeres ferie på Bornholm. For nogle er et sommerhus på Bornholm det helt rette valg, og for andre kan en ferielejlighed Bornholm være den rigtigste løsning. I en ferielejlighed på Bornholm er i tæt på masser af faciliteter, som oftest deles med de øvrige i de andre ferielejligheder på Bornholm. Mange ferielejligheder på Bornholm ligger også bynært og giver mulighed for med det samme at træde ud i en af de hyggelige, snørklede gader i en af Bornholms ultrahyggelige byer. En ferielejlighed Bornholm er således det oplagte valg, hvis I vil have byen eller aktivitetesmuligheder meget tæt ved på jere ferie på Bornholm.

Ferie på Bornholm i sommerhus

En ferie på Bornholm er kendtegnet ved den helt særlige ø-stemning. Bornholm adskiller sig fra andre dele af landet. Her foregår det hele i klipklappe-tempo. Der er altid en storslået udsigt fra en bænk i nærheden udover de blå bølger, og en ferie på Bornholm giver en ro og afslappethed, som er vanskelig at opdrive i dagligdagen. Ferie på Bornholm er for jer, der ønsker jer en ferie med masser af plads til det nære, og hvor der samtidig er rig mulighed for at få én på opleveren, når det kommer til smukke naturoplevelser og spændende kulturtilbud. Mange nyder også at tage på ferie på Bornholm og komme i nærkontakt med lokalbefolkningen, der med deres sproglige swung giver ferien på Bornholm et hyggeligt særpræg. En ferie i sommerhus på Bornholm er således et oplagt valg, hvis I drømmer om en ferie tæt på hjem, men hvor meget alligevel er helt anderledes.

Glæd dig til din ferie i sommerhus på Bornholm!

Sommerhus Bornholm

Ofte stillede spørgsmål om sommerhuse på Bornholm

Populære områder på Bornholm