Erhvervsindkvartering

Vi har stor erfaring med at hjælpe virksomheder i særligt bygge- og anlægsbranchen med indkvartering af medarbejdere. Vores meget store antal sommerhuse og ferieboliger betyder, at vi oftest er i stand til at finde det antal sengepladser i både by- og landområder, som jeres virksomhed har brug for. Vi klarer alt det administrative arbejde, og vi sammensætter indkvarteringspakken på baggrund af jeres specifikke ønsker til pris og beliggenhed.

Da vi tilbyder det fulde udvalg fra et stort antal udlejningsbureauer, er vi altid i stand til at sammensætte det bedste tilbud på tværs af markedet. Vi er vant til at samarbejde med alt fra store multinationale virksomheder til små håndværksmestre, og kunderelationerne er ofte langvarige.


Trine Kollner, HR-manager DMA International
Med Campaya.dk har vi oftest mulighed for at indkvartere vores medarbejdere for 100-200 kroner pr. nat i et sommerhus. Det betyder en kæmpe besparelse for os, da regninger til hotelovernatninger som bekendt hurtigt løber op i 1000 kroner.

Anders Hugo-Persson, Projektleder Strukton Rail
Vi er glade for samarbejdet med Campaya.dk, som altid er i stand til at  sammensætte en god indkvarteringsløsning.  Også når vi har brug for mange sengepladser. Vores medarbejdere nyder den hjemlige og afslappede stemning, der let opstår i sommerhusene.  Det skaber et bedre samvær og mindsker savnet til familien.

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vi med vores sommerhus udlejning kan hjælpe din virksomhed med at sammensætte den helt rigtige indkvarteringsløsning, kan du kontakte vores kundeservice alle ugens dage på 78 77 52 71 eller erhverv@campaya.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!