De bedste feriecentre på øerne
 

De bedste feriecentre på øerne

Vi har samlet de bedste feriecentre på Fyn, Sjælland og Bornholm til jer. Find din favorit blandt dem.


Der kan være lang udsigt til sommer og høje temperaturer med solbadning og leg i strandkanten. Den danske sommer kan være lunefuld, og det er ikke sikkert at vejrguderne forkynder landet med blå himmel og varmt badevand. Måske trænger hverdagen til at blive vasket væk i et mere subtropisk klima, eller familiens mange generationer mangler et godt sted at mødes hen over en weekend.


Kort sagt, der kan være mange gode grunde til at holde ferie i et feriecenter.


På et af de mange feriecentre i Danmark er man altid garanteret badevejr, da de fleste af dem har subtropiske badelandskaber eller andre indendørs badefaciliteter. For de mindste i familien, er der altid masser at tage sig til i en feriepark, her er legepladser, nye legekammerater at mødes med og forskellig slags underholdning.


Feriecenter Bogense Strand har de perfekte rammer for en eventyrlig ferie for hele familien. Her bor I i arkitektegnede ferieboliger – nogle indrettet med brændeovn, sauna og spa. Lige ved siden af feriecentret finder I Bogense Svømmehal, hvor I kan få jer en dukkert og en rutsjetur i vandrutsjebanen.

Find en ferielejlighed i Feriecenteret Bogense Strand herDet hele er indenfor rækkevidde, når ferien er bestilt på Feriecenter Faaborg. Lige ned til en børnevenlig strand og en uforstyrret udsigt over det Sydfynske Øhav. De hyggelige lejligheder er samlet omkring den store udendørs swimmingpool og børnenes legeplads. Også den børnevenlige strand er populær og har direkte adgang fra Feriecentret.

Find en ferielejlighed i Feriecenter Klinten herDirekte i den frie natur, så tæt på Kattegat at du kan høre og dufte det, finder I Feriecenteret Kysthusene, i Gilleleje. De hyggelige feriehuse ligger lyst og luftigt midt i den nordsjællandske natur, og flere af dem har udsigt til havet.  Der er både udendørs og indedørs swimmingpool samt en stor legeplads at boltre sig på.  For de ivrige lystfiskere er der etableret en særlig renseplads til dagens fangster.

Find en ferielejlighed i Feriecenteret Kysthusene her


Karrebæksminde Feriecenter ligger på Enø og er et sandt smørhul af oplevelser for både krop og sjæl. Slap af, gå i vandet ved sandstranden eller tag på cykeltur med højt til himmel og fuglesang. Naturen her er i sig selv en legeplads for hele familien. Vandlegeplads finder I lige på stedet, der er en udendørs swimmingpool for både små og store vandhunde.  

Find en ferielejlighed i Karrebæksminde Feriecenter herFeriecenter Klintholm Marinapark på Møn ligger i et af Danmarks smukkeste naturområder. Her bor I i skønne ferielejligheder lige ud til marinaen, hvor I kan følge med i sejlerlivet. Nyd ferien ved den børnevenlige strand, som ligger lige op til feriecentret, og når badetøjet trænger til en tørrepause, kan I udforske nogle af de mange aktiviteter og seværdigheder, der er i området for eksempel Møns Klint.

Find en ferielejlighed i Feriecenter Klintholm Marina herVed Marielyst Feriecenter har du 20 km sandstrand for dine fødder. For enden af sandet strækker Østersøen sig langt ud i det blå. Feriehusene i Marielyst Feriecenter ligger lige ved en fantastisk sandstrand. Husene, der er bygget af træ og beliggende midt i en plantage, er udformet med respekt for den omkringliggende natur. Din feriebolig er ikke langt fra feriebyen Marielyst.

Find en ferielejlighed i Marielyst Feriecenter herI Gudhjem Feriepark kan du nyde sol over Gudhjem i første parket. Her bor du og din familie i charmerende ferieboliger smukt beliggende på en skråning – nogle med udsigt til Østersøen. Herfra har I kun få minutters gang til stranden, og havnen ligger kun en 10 minutters hyggelig gåtur væk. I Gudhjem feriepark kan I hygge, bade og sole jer ved den store udendørs swimmingpool, og om aftenen kan I nyde solnedgangen over Gudhjem.

Find en ferielejlighed i Gudhjem Feriepark her