Holiday home

Sommerhusudlejning på dine præmisser

Udlej dit sommerhus nemt, hurtigt og effektivt

  • Kun 20 procent i kommission

    Markedets ubestridt laveste kommissionssats. Få hertil 44.500 kr. (2023) i skattefri indtjening. Fuld gennemsigtighed og ingen skjulte gebyrer.

  • Du er i fuld kontrol over dit sommerhus

    Vi gør alt arbejdet. Men du bestemmer. Eksempelvis hvornår og hvor meget, dit sommerhus skal udlejes.

  • Service på et helt nyt niveau

    Vores professionelle servicepartnere sikrer dig banebrydende god servicering af dit sommerhus. Vi passer på dit hus, som var det vores eget.

Prøv nemt her

Udlej til rekordlav pris

Prøv gratis og helt uforpligtende at leje ud. Ingen binding.

Prøv nemt her
Mange bookinger og laveste pris

"Campaya har branchens laveste pris for sommerhusudlejning med alt inkluderet og giver samtidig ekstraordinær god service og sikrer os mange bookinger."

Tilpas din udlejningsløsning til dig

"Med Campaya bevarer vi den fulde kontrol over vores sommerhus. Det har gjort det muligt for os at udleje på lige præcis vores måde."

Nemt at komme i gang

"Lige fra start har vi virkelig nydt at bruge Campaya og samarbejde med deres meget hjælpsomme medarbejdere."

Ofte stillede spørgsmål

Hvis du er nysgerrig på vores prisvenlige og effektive udlejningsløsning, er du altid velkommen til at ringe eller skrive.

Vi er klar ved telefonerne hver dag, så du kan få svar på dine spørgsmål.

Du kan også bladre spørgsmålene her igennem og blive klogere på vores prisvenlige og meget fleksible sommerhusudlejning.

Du er altid meget velkommen til at ringe med både små og store spørgsmål.

69 91 80 60 husejer@campaya.dk
08:00 - 16:00 alle hverdage
Hvordan kommer jeg i gang?
Du kan hurtigt skrive dig op lige her. Du er også meget velkommen til at kontakte vores ejerrådgivere på 69 91 80 60 eller husejer@campaya.dk, hvis du ønsker at høre mere om vores tilbud.

Vores rådgivere hjælper dig hellere end gerne med stort og småt både før og efter, du har oprettet din bolig hos os. De kommer også gerne med et konkret prisestimat på, hvor meget du kan tjene på at leje lige netop dit sommerhus ud på Campaya.

Kan jeg stadig selv bruge mit sommerhus?
Det kan du tro. Alt det du vil faktisk. Du bestemmer fuldstændig selv, hvor meget dit sommerhus skal lejes ud og i hvilke perioder. Og du kan nemt tilpasse løbende i din egen udlejningskalender, hvis du alligevel ikke ønsker at leje ud en given periode.

På den måde er du hele tiden fri til at bruge dit sommerhus, når du vil, og der er rig mulighed for at tage på spontane ture i sommerhuset, når lysten pludselig opstår.
Kan I udleje mit sommerhus hele året?
Ja. Vi har et meget effektivt udlejningssetup og samarbejder med en række store aktører, som sikrer dit sommerhus massiv synlighed hele året.

Ofte kan vi eksempelvis udleje dit sommerhus i kortere perioder og til weekendophold til den samme eller næsten den samme pris, som jeres sommerhus er prissat til for en uges leje. Hvilket giver mulighed for samlet at tjene betydeligt mere på din udlejning.
Tilbyder I servicering af poolhuse?
Ja. Vi samarbejder med poolservice-selskaber i hele landet, og du har mulighed for at vælge den samarbejdspartner, du syntes bedst om i dit lokalområde.

Det gør du nemt på din egen udlejningsside.

Se alle sommerhuse med pool på vores side her og alle vores øvrige luksussommerhuse her.
Hvor stort skattefradrag kan jeg få, når jeg udlejer hos jer?
Når du udlejer hos Campaya Sommerhusudlejning, er de første 44.500 kr. (2023) af din lejeindtægt skattefrie.

Du skal desuden kun betale skat af 60% af din lejeindtægt fra sommerhuset udover det.
Hvor og hvordan bliver mit sommerhus markedsført?
Vi udlejer dit sommerhus via vores eget site, som findes på ti forskellige sprog og sikrer dit hus rigtig stor synlighed i mange lande.

Vi samarbejder desuden med flere eksterne aktører, fx Google Vacation Rentals, og samlet bliver dit sommerhus synligt for en ekstrem stor lejerskare, når det sættes til udlejning hos os.

Synligheden hos de eksterne platforme er selvfølgelig uden merpris for dig og sikrer dig et stort antal udlejninger af dit sommerhus.
Må jeg udleje mit sommerhus på andre udlejningsportaler samtidig?
Ja! Vi ønsker at give dig som sommerhusejer størst mulig selvbestemmelse, når det kommer til sommerhusudlejning. Derfor kan du sagtens udleje dit hus via andre platforme og kanaler, når du udlejer hos os, hvis du ønsker det.

Det er meget nemt at sammenkoble vores udlejningskalender med andre portalers, så dit sommerhus aldrig dobbeltbookes, selvom det udlejes flere steder. Det kan hurtigt og let sættes op inde på din udlejningsside. Og vores ejerrådgivere hjælper dig hellere end gerne i processen.
Hvad med rengøringen?
Hos Campaya kan du få en af vores serviceleverandører til at varetage rengøringen for dig. Det sikrer dig en professionel varetagelse af rengøringen, som foretages af kvalificerede fagfolk med ordentlig tid til opgaven.

På den måde passer du ekstra godt på dit sommerhus. Uden at det koster dig mere. Rengøringen betales af lejer.

Du kan også vælge selv at varetage rengøringen af dit sommerhus, hvis du ønsker at være en del af processen selv. Det er helt op til dig. Hvis du vælger at varetage rengøringen selv, modtager du betaling fra lejer for denne ekstra service.

Hvis du har et servicefirma og gerne vil tilbyde rengøring til vores sommerhusejere, kan du oprette dig som servicepartner her og komme i dialog med os omkring opgaven.
Hvordan prissættes mit sommerhus?
Du bestemmer fuldstændig selv, hvad du ønsker at leje dit sommerhus ud for. Vi kommer gerne og i langt de fleste tilfælde med vores prisvurdering af dit sommerhus på tværs af årets sæsoner, og vi rådgiver dig gerne i detaljen om, hvilken pris der giver mest mening at sætte dit hus til.

I sidste ende er det imidlertid dig, der bestemmer, hvad du ønsker at leje dit hus ud til. Det er nemlig vidt forskelligt, hvilke ønsker sommerhusejerne har. Nogle ønsker kun at leje deres sommerhus ud i nogle enkelte uger, og hvis de kan få en meget høj pris, mens andre er mere fokuserede på at tjene mest muligt på udlejningen samlet set.

Derfor rådgiver vi gerne og hjælper dig med at fastsætte priserne, så det passer allerbedst til dine specifikke ønsker.
Er mit hus forsikret, når det udlejes hos jer?
Ja. Det er essentielt for os, at du som udlejer føler dig tryg og veltilpas, når dit hus lejes ud. Derfor har vi tegnet forsikring hos Gjensidige, som dækker alle lejemål af dit hus, når det lejes ud hos os. Læs betingelserne her.

Har du spørgsmål, så ringer du bare

Campaya kundeservice
69 91 80 60 husejer@campaya.dk
08:00 - 16:00 alle hverdage