Sommerhusudlejning på en ny og smartere måde

Med Campaya tjener du mere, hver gang dit sommerhus udlejes - og du slipper for alt besvær.

Ægtepar går en tur i strandkanten

Du tjener mere

Vi giver dig den fulde bureau-servicering til en markant lavere pris. Du beholder mere.

Stuerum i sommerhus med en kikkert

Få massiv synlighed

På alle de største internationale udlejningsportaler som Airbnb og Booking.com. Uden merpris.

Køkken-stuerum i sommerhus

Ingen binding

Hos Campaya er det dig, der bestemmer. Her får du fuld selvbestemmelse.

Smilende ældre ægtepar

Vi klarer alt arbejdet

Læn dig tilbage og lad os klare al administration, lejerdialog og rengøring.

Sådan er det at udleje hos Campaya

Vores udlejere fortæller..

Dit sommerhus. Dine regler.

Få en effektiv udlejningsløsning med bedre service til en LANGT lavere pris.

Campaya

Traditionelle bureauer

Udlejningsportaler

Konkurrenter

Laveste kommission med rengøring

Checkmark icon
Close icon
Close icon
Close icon

Tjen mere pr. udlejning med mindst muligt besvær.

100% fleksibel

Checkmark icon
Close icon
Checkmark icon
Close icon

Tilpas din udlejningsløsning 100% til dig.

Rengøring af professionelle fagfolk

Checkmark icon
Close icon
Close icon
Close icon

Med ordentlig tid. Du kan også gøre rent selv og tjene ekstra. Du bestemmer.

Tjen mere med korte ophold

Checkmark icon
Close icon
Close icon
Close icon

Tjen lige så meget på et fire dages ophold som på en uge.

Info icon

Ingen binding

Checkmark icon
Close icon
Checkmark icon
Close icon

Start og stop din udlejning fra dag til dag.

Vi håndterer al lejerdialog

Checkmark icon
Checkmark icon
Close icon
Close icon

Du læner dig tilbage og lader os klare arbejdet.

100-vis af lokale servicepartnere

Checkmark icon
Close icon
Close icon
Close icon

Rengøring og servicering af dit sommerhus klares af vores mange dygtige lokale partnere.

Lokalkontorer

Close icon
Checkmark icon
Close icon
Close icon

Vi har ingen dyre lokalkontorer og kan dermed give dig markant mere af lejeindtægten.

Vi samarbejder med alle de største bookingportaler

Dit sommerhus bliver vist på alle de største udlejningsportaler som Airbnb, Booking.com, Expedia, Google Vacation, Rentals, HomeToGo, Feline, VRBO, Holidu, Abritel.fr, FeWo-direkt.de, Cofman og mange, mange flere.

Du får rekordstor synlighed til markedets bedste pris.

Oversigt over portaler Oversigt over portaler

Campaya giver magten og indtjeningen til dig

Hos os er det dig, der bestemmer.

Du bestemmer fuldstændig selv, hvornår og hvor meget dit sommerhus skal udlejes. Du bestemmer, hvilke typer lejere du ønsker, og hvor dit hus skal annonceres. Du bestemmer, hvor meget du vil tjene pr. booking, hvor meget dit el skal koste, hvem der skal gøre dit sommerhus rent, og om du selv vil stå for rengøringen og tjene ekstra på det. Blandt meget andet.

Hos os er selvbestemmelse nøgleordet.

Vi ved nemlig, at sommerhusejere har vidt forskellige ønsker til deres udlejning. Derfor har vi i samspil med et stort antal sommerhusejere designet vores udlejningsløsning, så den kan skræddersys 100% til dig og dine behov. Uanset om du ønsker at leje ud hele året, eller om du blot ønsker at udleje enkelte weekender.

Det er dit sommerhus. Det er naturligvis dig, der bestemmer.

Idyllisk sommerhus med borde-bænkesæt
Sommerhus lavet i træ med en terasse
Moderne sommerhus med bålsted

Hos os får du markedets laveste kommission for udlejning inklusiv rengøring. Du beholder altid minimum 80% af lejeindtægten. Nogle gange mere.

Hos Campaya er det sommerhusejeren, der er i centrum.

Derfor får du højere indtjening, bedre service og langt mere selvbestemmelse, når du udlejer hos os.Spørgsmål og svar

Hvor meget skal jeg udleje? Expand more icon Expand less icon

Det er helt op til dig. Campaya stiller ingen krav om, at dit sommerhus skal udlejes på bestemte tidspunkter og i et bestemt omfang. Det vælger du selv i din udlejningskalender, og du kan løbende tilpasse, hvilke perioder du ønsker at udleje i efter behov.

Kan mit sommerhus udlejes? Expand more icon Expand less icon

Langt de fleste sommerhuse kan udlejes. Dit sommerhus skal som minimum være ryddeligt og i en fornuftig vedligeholdelsesmæssig stand, og det er langt de fleste sommerhuse også. I nogle tilfælde kan vi også udleje alternative boformer som husbåde, trætop-hytter og andre atypiske indkvarteringsløsninger. Hvis du er i tvivl, om din bolig kan udlejes, er du altid velkommen til at række ud til os og høre nærmere.

Hvad er jeres kommission? Expand more icon Expand less icon

Vores kommission på 20% er markedets laveste for udlejning med fuld servicering. Prisen er på niveau med Airbnb’s samlede kommission til ejere, når tillægsprisen fra Airbnb til lejerne regnes med. Hos os er rengøring og al dialog med og håndtering af lejerne bare inkluderet i prisen, så du ikke skal andet end at læne dig tilbage og modtage betalingen for dine lejemål. Når dit sommerhus udlejes via en ekstern salgskanal, lægges der 4-6% på udlejningsprisen. Tillægsgebyret betales af lejer.

Hvor stor synlighed får jeg? Expand more icon Expand less icon

Vi samarbejder med alle de store internationale udlejningsportaler. Når du registrerer dig hos Campaya, kommer dit sommerhus automatisk på Airbnb, Booking.com, Google Vacation Rentals, Fewo-Direkt, Holidu, Vrbo, HomeToGo, Expedia, Feline og mange flere portaler, som samlet giver dit sommerhus ekstrem stor synlighed.

Sørger I for rengøringen? Expand more icon Expand less icon

Hos os kan du skræddersy din udlejningsløsning, så den passer præcis til dig. Du kan blandt andet vælge mellem adskillige rengøringsselskaber og vælge den rengøringspartner, der passer bedste til dine ønsker og krav. Og du kan altid skifte rengøringspartner, hvis du ønsker at prøve noget nyt. Rengøringen er lejerbetalt, så ydelsen koster dig ikke ekstra. Du kan også vælge selv at stå for rengøringen og få lejerbetalingen herfor. Det er helt op til dig.

Er mit sommerhus forsikret? Expand more icon Expand less icon

Ja. Når dit sommerhus er lejet ud via os, er det fuldt dækket af vores forsikring hos Gjensidige. Du kan læse betingelserne her.

Eller stil dit spørgsmål her

Så vender vi tilbage hurtigst muligt :-)

Tak for din henvendelse!

Vi kigger din henvendelse igennem og kontakter dig inden længe :-)

Udlej dit sommerhus på din måde

Et sommerhus er noget ganske særligt. Derfor er det for langt de fleste også en stor beslutning at begynde at udleje, netop fordi at der ofte er så mange følelser knyttet til familiens sommerhus, og fordi mange ejere naturligt gerne selv vil have mulighed for at bruge huset. Og så bliver det for mange ved tanken.

Derfor har vi besluttet at skabe et udlejningskoncept, du kan gøre til dit helt eget. Vi forstår fuldstændig, at du kan have særlige ønsker til, hvordan dit sommerhus udlejes, og derfor kan du tilpasse din udlejningsløsning, så du udlejer på lige præcis den måde og i det omfang, der passer til dig. Hvis du frit vil have mulighed for at tage spontant ud i sommerhuset, så indstiller du bare din bookingkalender, så der er rig mulighed for det. Og hvis du har særlig krav til, hvordan der skal tages hånd om rengøringen og plejen af dit sommerhus, så tilpasser vi din rengøringsaftale efter det. Du kan selv bestemme og tilpasse din udlejning af dit sommerhus, så løsningen passer præcis til dig.

Vores mange udlejere udlejer derfor deres sommerhus på mange forskellige måder. Nogle udlejer hele året og har sat deres udlejningsprofil op til at skabe så stor indtjening som muligt, mens andre bare udlejer enkelte uger, når de ved, at de alligevel ikke er der. Eksempelvis i julen eller i sommerferien.

Den slags blander vi os ikke i. Hos Campaya kan du udleje dit sommerhus på den måde, der passer allerbedst til dig.

3 gode grunde til at udleje dit sommerhus

Er du stadig i tvivl, om du skal udleje dit sommerhus? Vi har her samlet de tre største fordele ved udlejning af sommerhus:

1. Ekstra indtægt: Udlejning af sommerhus giver dig mulighed for at generere en ekstra indtægt. Du kan bruge disse penge til at dække omkostningerne ved ejendommen, finansiere forbedringer eller endda supplere din personlige økonomi. Sommerhusudlejning er generelt en lukrativ måde at tjene ekstra penge på. De første 46.100 kr. er nemlig skattefrie og tjener du mere, skal du kun betale skat af de 60 %. Det kan hurtigt løbe op.

2. Reducerede ejendomsomkostninger: Udlejning af sommerhuset kan hjælpe dig med at dække løbende ejendomsomkostninger som vedligeholdelse, skatter og forsikring. Det gør det mere omkostningseffektivt at eje et sommerhus - og det sikrer, at du selv får så meget ud af sommerhuset, som du overhovedet kan.

3. Fleksibilitet og kontrol: Udlejning af dit sommerhus giver dig fleksibilitet til at bestemme, hvornår og hvordan du vil udleje dit sommerhus. Du kan tilpasse udlejningsperioderne, priserne og betingelserne efter dine egne ønsker og behov. Det betyder, at du stadig kan få glæde af dit sommerhus i de perioder, hvor det passer dig og udleje det, når det er mest praktisk. Udlejning af dit sommerhus er en attraktiv mulighed for dig, der ønsker at maksimere værdien og nytten af din feriebolig. Det giver såvel økonomiske fordele og fleksibilitet samtidig med, at du bevarer ejerskab og kontrol over din ejendom.

Book et møde

Send os en besked med et ønsket tidspunkt, så vender vi tilbage :-)Sync icon

Tak for din henvendelse!

Vi kigger din henvendelse igennem og kontakter dig inden længe :-)

Tjen mere med korte ophold

Tjen lige så meget på et fire dages ophold som på en uge.