Ferielejlighed nszwa939

 • Ferielejlighed
 • 4 Sovepladser
 • 1 Soveværelser
 • 1 Badeværelser

Bo i den skønne og moderne ferielejlighed Dominic i nærheden af skisportsområdet Stafelwald, med plads til fire personer i et soveværelse. I lejlighedens moderne køkken er der både bageovn, opvaskemaskine, glaskeramisk komfur med fire kogesteder og et køleskab, så her er alle gode grunde til at lave lækker feriemad af de lokale friske råvarer. Lejligheden ligger i stueplan i et hus med flere lejligheder, hvor I kan tilbringe hyggelige aftner på terrassen. I bor omgivet af de mægtige og skyhøje Riesenbergen i Saas-Fee som er et ideelt udgangspunkt for alle former for alpine aktiviteter og som lokker til at udforske regionens fantastiske verden af bjerge. I Saas-Fee er I helt fri for alle former for biltrafik. Besøg turstkontoret i Saas-Fee og få et borgerpas der gælder under hele jeres ophold. Kortet gælder til mange af de lokale attraktioner samt til gratis benyttelse af offentlig transport i hele Saastal. Få alle informationer om det gode tilbud på turistkontoret.

Sommer
Der er hele 70 godt markerede cykelstier i Saas-Fee, som indbyder til spændende ture på to hjul. Lej cykler på stedet, også mountainbikes og e-cykler og tag med på tur med guide, turen kan bestilles hos Intersport i Saas-Fee, hvor cyklerne også kan lejes.
Vil I vandre, kan I se frem til et net af vandrestier på hele 350 km. Træd bare ud direkte fra lejligheden og begynd en eventyrlig vandretur. Til børnefamilier er der tema- og eventyrruter. På Murmedyr-stien kan I – hvis I er heldige – få øje på de hyggelige dyr og fodre dem. Det har I også mulighed for andre steder i Schweiz verden af bjerge.
Mellem de små byer Randa og Täsch ligger golfbanen Golf Club Matterhorn gelegen. På en højde på 1.400 m over havet med udsigt til både Breithorn og Matterhorn kan I fra maj til november spille golf på en bane med ni huller på 2.931 m længde og par 36 Parcours. Terrænet er for det meste fladt.

Afstande

  Butikker: 300 m
  Restauranter: 200 m
  Vand: 700 m

Faciliteter - indendørs

4 Sovepladser
1 Soveværelser
0 Ekstra senge
4 Enkeltsenge
1 Badeværelser
0 Barneseng
0 Barnestol
Radio
TV
Internet
Satellit/Kabel TV
Støvsuger
  Feriebolig: Ferielejlighed
  Isolering: Ja

  Faciliteter - køkken

  Opvaskemaskine
  Kaffemaskine
  Mikroovn
  Fryser
  Køleskab
  Kogeplade
  Ovn
  Emhætte
    Vand: Varmt og koldt

  Faciliteter - udendørs

  Havemøbler

  Tilgængelighed

  0 Antal husdyr tilladt
  Ungdomsgrupper ikke tilladt
    Husdyr tilladt: Nej

  Udsigt

  Bjerge

  Skiferie i skihytte

    Løjper: 100 m
    Langrend: 1100 m
    Ski lifte: 100 m

  Lignende boliger

  nszwa938
  nszwa937
  nszwa936
  nszwa940
  nszwa941
  nszwa943