Ferielejlighed nszwa927

 • Ferielejlighed
 • 2 Sovepladser
 • 1 Badeværelser

Den enkle og rustikke lejlighed Acimo Bergdistel har plads til to personer og et lille barn. Her er en altan og panoramaudsigt over de smukke Valais-bjerge. Den 1,5-værelses lejlighed på 32 m² er lille, men pæn og godt indrettet.
"Acimo" ligger i distriktet Wildi i en solrig beliggenhed og kun ca. 100 meter fra skovkanten. Til fælles brug i og omkring huset har du I en smuk eng, en legeplads og et skirum til din rådighed. Indkøbsmuligheder er inden for gåafstand; 400 m til nærmeste købmand og kun ca. 300 m til nærmeste restaurant. OM vinteren er der gratis skibus, som stopper kun 70 m fra jeres lejlighed. I samme hus er lejlighederne ZWA928 + ZWA931.
Som borgere i den frie ferierepublik Saas-Fee modtager I et borgerpas. Kortet tilbyder alle gæster i regionen adskillige attraktioner, som f.eks. gratis brug af skibus i hele Saas-dalen. Kortet er allerede gældende fra den første nat samt på ankomst- eller afrejsedagen. For mere information om rabatter og tjenester, kontakt venligst turistkontoret Saas-Fee.

Sommer

Saas-Fee, "Alpernes perle", er den højeste af de fire Saas-Fee-områder. Landsbyen Saas-Fee ligger på et højt plateau på 1.800 m ved foden af Doms, det højeste bjerg i Schweiz på 4.545 m. Saas-Fee er bilfri. I området er der et 70 km langt ned af cykelruter og 5 km løbehjulruter.

Vinter

Saas-Fee ferieområde byder med sine fire feriesteder Saas-Fee, Saas-Balen, Saas-Almagell og Saas-Grund på noget for enhver smag. Skiområdet i Saas Fee er et af vinterhøjdepunkterne for aktive feriegæster og tilbyder omkring 300 solskinsdage om året. Omkring 150 kilometer skipister med udsigt over i alt 18 fjeldbjerge.
Står på ski i 20 grader? Alt muligt på skisportsområdet Saas-Fee takket være den storslåede gletscher!
Omkring ti gode hoteller tilbyder også SPA med en attraktiv wellness-pakke, hvor I kan slappe af efter lange nedkørsler og vidunderlige bjergpanoramaer.

Bemærk: Der er ikke en babyseng, så husk at medbringe en, hvis det er nødvendigt.

Afstande

  Butikker: 300 m
  Restauranter: 250 m
  Vand: 700 m

Faciliteter - indendørs

2 Sovepladser
0 Ekstra senge
2 Enkeltsenge
1 Badeværelser
3 Etage nr.
0 Barneseng
0 Barnestol
TV
Internet
Satellit/Kabel TV
Støvsuger
  Feriebolig: Ferielejlighed
  Isolering: Ja

  Faciliteter - køkken

  Kaffemaskine
  Fryser
  Køleskab
  Kogeplade
  Ovn
    Vand: Varmt og koldt

  Faciliteter - udendørs

  Havemøbler
    Grund: Delt grund

  Tilgængelighed

  0 Antal husdyr tilladt
  Ungdomsgrupper ikke tilladt
    Husdyr tilladt: Nej

  Udsigt

  Bjerge

  Skiferie i skihytte

    Løjper: 1100 m
    Langrend: 150 m

  Lignende boliger

  nszwa926
  nszwa925
  nszwa924
  nszwa928
  nszwa929
  nszwa931