Ferielejlighed nszwa920

 • Ferielejlighed
 • 2 Sovepladser
 • 1 Badeværelser

Denne ferielejlighed ligger på første etage i en opdelt feriechalet med forskellige boenheder. ZWA921 og ZWA922 ligger i samme bygning. Huset ligger højt, lidt over landsbyens centrum i et roligt område.
Den funktionelt indrettede studiolejlighed med stue/soveværelse kan rumme to personer. Åbent køkken med spiseplads og en sydvendt altan. Forskellige indkøbsmuligheder såsom dagligvarer, banker, butikker, skiskolekontor, læge, kirke mv. kan nås på ca. 5 minutter. I huset Aëdée (ZWA920-922) er der vaskemaskine og tørretumbler mod betaling.

Saas-Fee er en bjergrig region og et ideelt udgangspunkt for alle alpine aktiviteter. Saas-Fee er helt bilfri; kun elbiler har adgang. Ved indgangen til landsbyen kan biler parkeres på parkeringspladsen eller i parkeringshuset mod et gebyr.
Som borgere i den frie ferierepublik Saas-Fee modtager I et borgerpas. Kortet tilbyder alle gæster i regionen adskillige attraktioner, som f.eks. gratis brug af skibus i hele Saas-dalen. Kortet er allerede gældende fra den første nat samt på ankomst- eller afrejsedagen. For mere information om rabatter og tjenester, kontakt venligst turistkontoret Saas-Fee.


Sommer

Regionen er et af de smukkeste vandreområder i Oberwallis. Den smukke natur omkring Saas-Fee og hele Saas-dalen vil fortrylle dig. Med omkring 350 kilometer vandrestier og altid strålende udsigt er denne region i Schweiz helt unik.
Eventyrlystne gæster kan prøve paragliding, klatring, touring eller mountainbiking.

Vinter

Vinteren i Valais er perfekt til skiløb og snowboarding. Saas-Fee er et af ​​de mest omfattende skisportssteder i Schweiz.
Saas-Fee ferieområdets fire feriesteder Saas-Fee, Saas-Balen, Saas-Almagell og Saas-Grund byder på noget til enhver smag.
Stå på ski i 20 grader? Alt muligt på skisportsområdet Saas-Fee takket være den storslåede gletscher!

Afstande

  Butikker: 300 m
  Restauranter: 50 m
  Vand: 700 m

Faciliteter - indendørs

2 Sovepladser
0 Ekstra senge
1 Badeværelser
1 Etage nr.
2 Sovesofa
0 Barneseng
0 Barnestol
TV
Internet
Satellit/Kabel TV
Støvsuger
  Feriebolig: Ferielejlighed
  Isolering: Ja

  Faciliteter - køkken

  Kaffemaskine
  Fryser
  Køleskab
  Kogeplade
  Ovn
  Emhætte
    Vand: Varmt og koldt

  Faciliteter - udendørs

  Havemøbler

  Tilgængelighed

  0 Antal husdyr tilladt
  Ungdomsgrupper ikke tilladt
    Husdyr tilladt: Nej

  Udsigt

  Bjerge

  Skiferie i skihytte

    Løjper: 100 m
    Langrend: 1100 m

  Lignende boliger

  nszwa918
  nszwa917
  nszwa916
  nszwa921
  nszwa922
  nszwa923