Sommerhus nss11642

 • Sommerhus
 • 14 Sovepladser
 • 7 Soveværelser
 • 6 Badeværelser

Dette hus er en del af vores Luxury Collection. Luxury Collection er en samling af sommerhuse, der er karakteriseret ved en ekstra grad af luksus i form af enten ekstra plads og komfort, indretning, arkitektur, faciliteter og oplevelser.

Velkommen til et fantastisk feriehus på Österlen. Dette hus har alt, hvad du kan ønske dig, og en fantastisk beliggenhed med panoramaudsigt over havet.

Ferieboligen har to moderne køkkener direkte ved siden af ​​hinanden, hvilket egner sig til store fester. Den store terrasse, der vender ud mod havet, har komfortable udemøbler. Her kan du sætte dig ned og nyde udsigten. Du kan se hele vejen til Bornholm i klart vejr. Hele terrassen er beskyttet af husets to fløje, og herfra kan du åbne dørene til poolhuset og saunaen. Saunaen ligger på anden sal i poolområdet, hvorfra du kan nyde udsigten, mens du bader.

Fra dette hus når du let det meste af Österlen. I byen Brantevik er der meget gode restauranter lige ved havet om sommeren. Herfra når du Simrishamn og dets maleriske bymiljø med mange dejlige caféer og restauranter. Et must er at gå til Stenshuvud Nationalpark ved Kivik.

Efter en hel dag fuld af aktiviteter i nærområdet eller hjemme i huset føles det vidunderligt at lægge noget godt på grillen, hælde noget godt i glasset og bare nyde livet. Dette feriehus er til dem, der virkelig vil gøre lidt ekstra ud af det.

Afstande

  Butikker: 3000 m
  Restauranter: 3000 m
  Vand: 20 m

Faciliteter - indendørs

14 Sovepladser
7 Soveværelser
0 Ekstra senge
7 Dobbeltsenge
6 Badeværelser
0 Barneseng
1 Barnestol
Radio
TV
Internet
Vaskemaskine
Sauna
Indendørs pool
Tørretumbler
Brændeovn
Støvsuger
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
  Isolering: Ja

  Faciliteter - køkken

  Opvaskemaskine
  Kaffemaskine
  Mikroovn
  Fryser
  Køleskab
  Kogeplade
  Ovn
  Emhætte
    Vand: Varmt og koldt

  Faciliteter - udendørs

  Grill
  Havemøbler
  Privat parkering
    Grund: Naturgrund/Anlagt have

  Tilgængelighed

  0 Antal husdyr tilladt
  Ungdomsgrupper ikke tilladt
    Husdyr tilladt: Nej

  Lignende boliger

  nss11634
  nss11619
  nss11569
  nss11649
  nss11656
  nss11670