Sommerhus nsppo302

 • Sommerhus
 • 8 Sovepladser
 • 3 Soveværelser
 • 2 Badeværelser

Dejligt rummeligt hus med moderne indretning og udsigt til området.

Dette feriehus er meget komfortabelt indrettet, så her er der lagt op til nogle skønne dage. Ydermere tilbyder det moderne hus gode faciliteter. Mens en del af gruppen slapper af på sofaen, kan de andre feriegæster brygge en kop kaffe i det åbne køkken og nyde den på terrassen i den friske luft. Ydermere byder den skønt anlagte have på masser af plads til at slappe af og grille, mens I også kan nyde et lækkert måltid udendørs. For de yngste gæster er der en indhegnet have, hvor de kan lege.

Morzycko-søen ligger kun 200 meter væk, den er en af ​​de dybeste (gennemsnitlig dybde 14 m, maks. 60 m) og mest attraktive søer i Polen. Det byder på fremragende betingelser for fisketure, vandsport og dykning. Vandet er meget klart.

Moryń er en lille middelalderby, hvor I kan beundre bymurene fra den periode. Oprindeligt havde det 28 kvadratiske vagttårne ​​og en port med et tårn, i dag er dens fulde krans (uden port og vagttårne) bevaret den dag i dag. En anden karakteristisk og gammel bygning i Moryń er Swietego Ducha (Helligåndskirken). Der er også ruiner af et slot fra 1300-tallet i byen, der ligger ved Morzycko-søen på Zamczysko-halvøen. Byen og kommunen ligger i stødpudezonen i Cedyński Park Krajobrazowy landskabsparken, hvor der er mange vandre- og cykelstier.

En stor attraktion langs søen er Pleistocene Avenue of Stars, som er en del af en istidsudstilling, som er udarbejdet af Geoparken. Undervejs vil I møde modeller i naturlig størrelse af dyr, der levede i disse områder under istiden for 15.000 år siden, herunder mammutter, sabeltigre og rensdyr.

Der er lagt op til en skøn aktiv ferie.

Afstande

  Butikker: 2500 m
  Restauranter: 3000 m
  Vand: 200 m
  Andet vand: 1500 m

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
3 Soveværelser
0 Ekstra senge
6 Enkeltsenge
1 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
0 Barneseng
1 Barnestol
TV
Internet
Støvsuger
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
  Isolering: Ja

  Faciliteter - køkken

  Opvaskemaskine
  Kaffemaskine
  Fryser
  Køleskab
  Kogeplade
  Ovn
  Emhætte
    Vand: Varmt og koldt

  Faciliteter - udendørs

  Grill
  Havemøbler
  Privat parkering
    Grund: Anlagt have
    Have: Indhegnet have

  Tilgængelighed

  0 Antal husdyr tilladt
  Udlejes kun til ferieophold
    Husdyr tilladt: Nej

  Udsigt

  Landskab

  Sø og flod

  Lignende boliger