Sommerhus nsp62186

 • Sommerhus
 • 20 Sovepladser
 • 7 Soveværelser
 • 3 Badeværelser

Dette hus er en del af vores Luxury Collection. Luxury Collection er en samling af sommerhuse, der er karakteriseret ved en ekstra grad af luksus i form af enten ekstra plads og komfort, indretning, arkitektur, faciliteter og oplevelser.

I Bjerregård, på landtangen Holmsland Klit mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet, ligger dette luksuriøse sommerhus i yderste klitrække, kun 50 m fra vandet. Her er god plads til både familie og venner i de skønneste rammer, og den mest fantastiske natur så tæt på det brusende Vesterhav, at I kan dufte og høre bølgernes brus og mærke den skønne atmosfære året rundt.
Huset byder på al tænkelig komfort, og er velindrettet med egen pool- og wellnessafdeling med swimmingpool, vandrutsjebane og modstrømsanlæg. I kan også nyde en tur i dampbad eller det store 6-personer spabad. Familiehyggen fuldendes med et lækkert aktivitetsrum med billiard/pool, bordtennis, bordfodbold og hyggekrog med tv og playstation. Til eventuelle tilskuere til de mange spil og konkurrencer, er der indrettet en fin bar med eget køleskab og god plads til et kortspil eller en lille drink.
Der er et veludstyret køkken med moderne faciliteter og god plads til madlavning. Her indbydes til hygge og fællesspisning ved det store langbord. Stuen er hyggeligt indrettet med sofahjørne, tv og brændeovn. I huset er soveværelserne opdelt i to soveafsnit med eget bad og toilet. Der er i alt syv soveværelser med enten dobbeltseng eller enkeltsenge, de resterende sovepladser findes på de to hemse.
De skønne sommerdage kan nydes på den store og delvist overdækkede terrasse med udendørs spabad og saunatønde, havemøbler, udekøkken og grill. Til børnene er der en dejlig legeplads med gynger, sandkasse og legetårn.
I Hvide Sande og Nr. Nebel, som er de nærmeste byer, er der rig mulighed for shopping, café- og restaurantbesøg eller en spadseretur på havnen. Området byder også på masser af vandsport på Ringkøbing Fjord, oplevelsesparker, hyggelige egnsmuseer med arbejdende værksteder, fuglereservatet Tipperne, Bork Vikingehavn og masser af skøn natur.

Afstande

  Butikker: 3000 m
  Restauranter: 4000 m
  Vand: 50 m
  Andet vand: 600 m

Faciliteter - indendørs

20 Sovepladser
7 Soveværelser
0 Ekstra senge
6 Enkeltsenge
4 Dobbeltsenge
3 Badeværelser
6 Madrasser
1 Barneseng
1 Barnestol
TV
Internet
Vaskemaskine
Sauna
Indendørs pool
Tørretumbler
Tyske kanaler
Skandinaviske kanaler
Brændeovn
Støvsuger
Fladskærms-TV
Trådløst
Billiardbord
Bordtennis
  Feriebolig: Sommerhus
  Gulvvarme: Over alt
  Isolering: Ja

  Faciliteter - køkken

  Opvaskemaskine
  Kaffemaskine
  Mikroovn
  Fryser
  Køleskab
  Brændekomfur
  Emhætte
    Vand: Varmt og koldt

  Faciliteter - udendørs

  Grill
  Havemøbler
  Privat parkering
  Pool med modstrømsanlæg
  Gynge
  Sandkasse
  Udendørs spa
    Grund: Naturgrund

  Tilgængelighed

  2 Antal husdyr tilladt
    Husdyr tilladt: Ja

  Udsigt

  Pool
  Klitter

  Lignende boliger

  nsp62179
  nsp62176
  nsp62175
  nsp62404
  nsp62406
  nsp62407