Sommerhus nsp52941

 • Sommerhus
 • 10 Sovepladser
 • 4 Soveværelser
 • 2 Badeværelser

Dette hus er en del af vores Luxury Collection. Luxury Collection er en samling af sommerhuse, der er karakteriseret ved en ekstra grad af luksus i form af enten ekstra plads og komfort, indretning, arkitektur, faciliteter og oplevelser.

Topmoderne, rummeligt og lækkert feriehus med indendørspool og wellness til en fantastisk ferie lige ved Ringkøbing Fjord.

Velkommen til dette utroligt dejlige hus, som I får svært ved at løsrive jer fra. Her har I masser plads at slappe af på, og en stor del af jeres ferie kommer uden tvivl til at foregå i poolrummet, hvor I kan tilbringe timevis med at svømme baner, plaske rundt i vandet og efterfølgende nyde det varme vand i spabadet. Skulle dette ikke være nok, har huset også sauna, hvor I kan blive varmet helt igennem. Huset har derudover et stort, veludstyret køkken, der indbyder til at lave lækre feriemåltider i fællesskab, som efterfølgende kan nydes ved det store spisebord eller ude på terrassen. Terrassen er i øvrigt det perfekte sted at solbade, mens børnene løber rundt og leger på græsset, og I har også en grill til rådighed, så I kan holde hyggelige grillaftener. Slut dagen af med at flade ud foran fjernsynet i den store, bløde sofa.

Få hundrede meter adskiller jer fra fjorden, hvor I om sommeren kan bade og sole jer og hele året rundt gå friske ture i naturskønne omgivelser. Ønsker I lidt afveksling, kan I tage til hyggelige Ringkøbing by og shoppe eller tage på cafe eller restaurant, eller I kan tage til charmerende Hvide Sande på den anden side af fjorden og bade ved en decideret sandstrand.

Dette luksushus er det perfekte sted at tilbringe en skøn ferie, der vil give jer fornyet energi og overskud.

Afstande

  Butikker: 4000 m
  Restauranter: 7000 m
  Vand: 700 m
  Andet vand: 12000 m

Faciliteter - indendørs

10 Sovepladser
4 Soveværelser
0 Ekstra senge
4 Enkeltsenge
2 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
2 Madrasser
0 Barneseng
0 Barnestol
TV
Internet
Vaskemaskine
Indendørs spa
Sauna
Indendørs pool
Tørretumbler
Støvsuger
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
  Gulvvarme: Over alt
  Isolering: Ja

  Faciliteter - køkken

  Opvaskemaskine
  Kaffemaskine
  Mikroovn
  Fryser
  Køleskab
  Kogeplade
  Ovn
  Emhætte
    Vand: Varmt og koldt

  Faciliteter - udendørs

  Grill
  Havemøbler
  Privat parkering

  Tilgængelighed

  0 Antal husdyr tilladt
  Ungdomsgrupper ikke tilladt
    Husdyr tilladt: Nej

  Lignende boliger

  nsp52939
  nsp52937
  nsp52936
  nsp52942
  nsp52946
  nsp52947