Sommerhus nsp42815

 • Sommerhus
 • 20 Sovepladser
 • 8 Soveværelser
 • 4 Badeværelser

Dette hus er en del af vores Luxury Collection. Luxury Collection er en samling af sommerhuse, der er karakteriseret ved en ekstra grad af luksus i form af enten ekstra plads og komfort, indretning, arkitektur, faciliteter og oplevelser.

Dette luksuriøse aktivitetshus med swimmingpool er perfekt til den store familie eller flere familier, som ønsker at holde ferie under samme tag. Huset ligger midt i det skønne sommerhusområde ved Houstrup. Her har I mulighed for en gennemført ferieoplevelse, uanset om I er til afslapning eller til aktiviteter. Er I til aktiv ferie, så har sommerhuset rigeligt at byde på, hvad angår indendørs aktiviteter. Aktivitetsrummet indeholder både billard, bordtennis og bordfodbold og fra baren i hjørnet kan tilskuerne nyde en kølig drink. I husets eget badeland kan I nyde godt af poolen med vandrutsjebane, svømmetræner, stort spabad med plads til 4-6 personer og sauna. Det flotte, moderne køkken er stilfuldt indrettet og udstyret, og har direkte forbindelse til stuen hvor I finder spiseområdet med plads til alle husets gæster. Udendørs kan I hygge jer på den sydvendte terrasse som er delvist overdækket. Mens I nyder solen kan børnene lege på trampolin, gynge eller legetårnet med rutsjebanen.
Mod vest ligger Houstrup Strand, som er kendt for at have én af vestkystens mest børnevenlige strande, og byder på en skøn, bred og hvid sandstrand og et bølgende hav til badning. De høje klitter omkring stranden sørger for, at der er god læ på stranden. Nyd solen, gå skønne, lange ture i den utroligt smukke natur eller medbring jeres cykler; her er ruter for alle. Vestjylland er et populært feriemål både sommer og vinter - og dette er ikke uden grund. Tag f.eks. på udflugt til Legoland, Lysstøberiet ved Bork Havn, lege- og forlystelsesparken WOW-Park i Skjern. Prøv også en tur på Skinnecyklerne mellem Nr. Nebel og Nymindegab.

Afstande

  Butikker: 1000 m
  Restauranter: 1000 m
  Vand: 5300 m

Faciliteter - indendørs

20 Sovepladser
8 Soveværelser
0 Ekstra senge
14 Enkeltsenge
3 Dobbeltsenge
4 Badeværelser
1 Barneseng
1 Barnestol
DVD
TV
Internet
Vaskemaskine
Indendørs spa
Sauna
Tørretumbler
Tyske kanaler
Skandinaviske kanaler
Brændeovn
Støvsuger
Stereoanlæg
Fladskærms-TV
Trådløst
Billiardbord
Bordtennis
  Feriebolig: Sommerhus
  Gulvvarme: Delvis
  Isolering: Ja

  Faciliteter - køkken

  Opvaskemaskine
  Kaffemaskine
  Mikroovn
  Fryser
  Køleskab
  Kogeplade
  Ovn
  Emhætte
    Vand: Varmt og koldt

  Faciliteter - udendørs

  Grill
  Havemøbler
  Privat parkering
  Pool med modstrømsanlæg
  Gynge
  Sandkasse
  Rutsjebane
    Grund: Naturgrund

  Tilgængelighed

  2 Antal husdyr tilladt
  Ungdomsgrupper ikke tilladt
    Husdyr tilladt: Ja

  Udsigt

  Pool

  Lignende boliger

  nsp42813
  nsp42740
  nsp42738
  nsp42816
  nsp42820
  nsp42860