Sommerhus nsn18717

 • Sommerhus
 • 10 Sovepladser
 • 3 Soveværelser
 • 2 Badeværelser

Dette hus er en del af vores Luxury Collection. Luxury Collection er en samling af sommerhuse, der er karakteriseret ved en ekstra grad af luksus i form af enten ekstra plads og komfort, indretning, arkitektur, faciliteter og oplevelser.

Et hyggeligt møbleret feriehus beliggende lige ved strandpromenaden i Mosterhamn. På den store terrasse kan du nyde dejlige sommerdage med smuk udsigt over skærene. Der er en levende væg mod huset ved siden af, så terrassen er afskærmet. Lige foran huset finder du dejlige svømmemuligheder med sandbund, perfekt til varme og dejlige sommerdage. Her er det også sjovt at prøve lykken ved fiskeri, og der er flere gode steder lige uden for døren.

Der er bådudlejning cirka 15 kilometer fra huset. For vandreren er det godt at vide, at der er en markeret vandresti på 11,7 kilometer i Grindheimsmarka kun et stenkast væk. Derudover anbefales Siggjo, som i alle tider har været et vigtigt indgangsmærke fra havet. Her kan du nyde en fantastisk udsigt over havet og de omkringliggende fjorde.

Bare en kort køretur fra feriehuset ligger Mosterhamn, der er rig på historie så langt tilbage som vikingetiden med Moster gamle kirke fra år 995 og Moster amfiteater. Kuleseid-kanalen og Røyksund-kanalen løber gennem den fantastiske skærgård Bømlo, begge naturlige perler, der blev brugt, så man kunne rejse sikkert ind i landet under fiskeri i det 19. århundrede. Af andre seværdigheder kan guldminerne ved Lykling og Espevær nævnes. Indenfor køreafstand ligger også den hyggelige lille by Stord. Derudover er der gode muligheder for dagsture til både Haugesund og Bergen med en række seværdigheder.

Afstande

  Butikker: 4000 m
  Restauranter: 4000 m
  Vand: 4 m

Faciliteter - indendørs

10 Sovepladser
3 Soveværelser
0 Ekstra senge
2 Enkeltsenge
2 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
4 Madrasser
1 Barneseng
1 Barnestol
TV
Internet
Satellit/Kabel TV
Vaskemaskine
Tørretumbler
Brændeovn
Støvsuger
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
  Gulvvarme: Badeværelser
  Isolering: Ja

  Faciliteter - køkken

  Opvaskemaskine
  Kaffemaskine
  Mikroovn
  Fryser
  Køleskab
  Kogeplade
  Ovn
  Emhætte
    Vand: Varmt og koldt

  Faciliteter - udendørs

  Grill
  Havemøbler
  Privat parkering
    Grund: Strand grund

  Tilgængelighed

  2 Antal husdyr tilladt
  Ungdomsgrupper ikke tilladt
    Husdyr tilladt: Ja

  Lignende boliger

  nsn18566
  nsn18455
  mh70500