Sommerhus nsivc240

 • Sommerhus
 • 14 Sovepladser
 • 5 Soveværelser
 • 5 Badeværelser

Dette hus er en del af vores Luxury Collection. Luxury Collection er en samling af sommerhuse, der er karakteriseret ved en ekstra grad af luksus i form af enten ekstra plads og komfort, indretning, arkitektur, faciliteter og oplevelser.

Dette dejlige feriehus ligger på bakkerne i Montello, 6 km fra Montebelluna.

I den store have, der er omgivet af grønne skove, som garanterer privatlivets fred, står der en pool med udsigt til den finske sauna, som har et stort vindue. Herfra I kan beundre det fantastiske panorama af skove, oliventræer og vinmarker; den samme spektakulære udsigt kan også nydes via de store vinduer i opholdsområdet.

Den smukke bolig fordeler sig over to etager, som er forbundet med en trappe. I stueetagen er opholdsstuen med en stor spisestue, der fører direkte ud til verandaen, her kan I slappe af med et glas vin og beundre omgivelserne. På første sal ligger soveværelserne med hvert deres badeværelse, ideelle til grupper af venner eller familier, der gerne vil tilbringe deres ferie sammen.

Hele huset er udstyret med moderne designermøbler og er også kendetegnet ved den smarte brug af naturlige materialer som træ og sten. Villaen er det ideelle sted at tilbringe en ferie i naturens stilhed.

For historie- og kunstentusiaster er det den ideelle base at nå Treviso (20 km), hvor I kan gå gennem portikaler i Buranelli-kanalen for at besøge det maleriske centrum. Kun 60 km er der til Venedig med dets smukke Piazza San Marco, hvor I kan tage en vidunderlig gondoltur. I kan også arrangere en tur til det historiske centrum af Padua (60 km), fuld af smukke pladser som Piazza Antenore og Piazza delle Erbe. Nogle afstande til de nærliggende middelalderlige landsbyer: Bassano del Grappa (35 km), Marostica (37 km).

Sportsentusiaster kan nå Dolomitterne på kun 50 km og har mulighed for at gå på vandreture, stavgang, snesko, mountainbiking, cykle, grotte i Montello-hulerne, sejle, rafting, kanosejlads, bjergbestigning, skiløb og paragliding. Massage efter anmodning. Mulighed for yogaklasser (aftaler med ejeren på stedet), yogamåtter er tilgængelige for gæsterne. Det er også muligt at arrangere udflugter i e-cykel eller motorcykel, besøg i vinkældre og huler.

Et soveværelse i stueetagen er kun tilgængeligt udefra. Afgang kl. 9. Brug af poolen med åbningstider (åben fra kl. 9.30).

Afstande

  Butikker: 2000 m
  Restauranter: 1000 m
  Vand: 2000 m
  Andet vand: 40000 m

Faciliteter - indendørs

14 Sovepladser
5 Soveværelser
0 Ekstra senge
2 Enkeltsenge
5 Dobbeltsenge
5 Badeværelser
2 Sovesofa
1 Barneseng
1 Barnestol
A/C
TV
CD
Internet
Satellit/Kabel TV
Vaskemaskine
Støvsuger
Stereoanlæg
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
  Isolering: Ja

  Faciliteter - køkken

  Opvaskemaskine
  Kaffemaskine
  Mikroovn
  Køleskab
  Kogeplade
  Ovn
  Emhætte
    Vand: Varmt og koldt

  Faciliteter - udendørs

  Grill
  Havemøbler
  Privat parkering
  Udendørs pool
  Gynge
  Legehus
    Grund: Naturgrund
    Pool åben fra: April
    Pool åben til: Oktober

  Tilgængelighed

  0 Antal husdyr tilladt
    Husdyr tilladt: Nej

  Udsigt

  Pool

  Lignende boliger