Sommerhus nsius266

 • Sommerhus
 • 23 Sovepladser
 • 9 Soveværelser
 • 6 Badeværelser

Stort landhus med pool, jacuzzi og fitnessområde, og lidt over 1 km fra Acquasparta, en middelalderlig landsby med panoramaudsigt over de umbriske bakker.

Ideelt til en stor gruppe, venner eller storfamilie, da her er mange forskellige fritidsaktiviteter og god plads til jer der ønsker at tilbringe en ferie fuld af sjov og afslapning og samtidig bevare privatlivets fred. Et stort køkken og et rummeligt værelse med smart-tv ligger i annekset. Nyd også livet i det milde klima udendørs hvor der er grill og langborde i skyggen af egetræer med garanti for uforglemmelige måltider. Foruden den store pool, der er omgivet af grønt, er der et motionscenter. I den velplejede have er der: legeplads, fodboldbane, bowlingbane og bordfodbold. Ejendommen strækker sig over mere end en hektar og er helt indhegnet, derfor perfekt til firbenede venner.

Der er mindre end en halv time i bil til Umbriens smukkeste byer: Todi, Spoleto og Orvieto. Andre mål for dagsture: Terni 25 km, Perugia 60 km, Rom 100 km.

Huset er opdelt i seks lejligheder, som ligger fordelt på stueetagen og første sal, alle med en stue med tekøkken. Alle vinduer og døre er udstyret med myggenet, og der er overdækket parkering på ejendommen. I stueetagen er der tre lejligheder med uafhængig indgang. Lejl. 1: rummeligt køkken, to soveværelser, et badeværelse, et toilet. Lejl. 2 og Lejl. 3: stue med tekøkken og sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser. To trapper fører til tre lejligheder på første sal. Lejl. 4: stue med tekøkken og sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser. Lejl. 5 og Lejl. 6, som er internt forbundet via et soveværelse, hver med sin egen indgang: stue med tekøkken, sovesofa, to dobbeltværelser og badeværelse med bruser.

100 meter fra huset findes en paddle-plads, der kan bruges mod gebyr.

Afstande

  Butikker: 2000 m
  Restauranter: 2000 m
  Vand: 80000 m

Faciliteter - indendørs

23 Sovepladser
9 Soveværelser
0 Ekstra senge
9 Dobbeltsenge
6 Badeværelser
5 Sovesofa
2 Barneseng
3 Barnestol
TV
Internet
Vaskemaskine
Pejs
Støvsuger
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
  Isolering: Ja

  Faciliteter - køkken

  Opvaskemaskine
  Kaffemaskine
  Køleskab
  Ovn
  Emhætte
    Vand: Varmt og koldt

  Faciliteter - udendørs

  Grill
  Havemøbler
  Privat parkering
  Udendørs pool
  Gynge
  Rutsjebane
  Udendørs spa
    Grund: Naturgrund/Anlagt have
    Have: Indhegnet have

  Tilgængelighed

  4 Antal husdyr tilladt
  Ungdomsgrupper ikke tilladt
    Husdyr tilladt: Ja

  Udsigt

  Pool

  Priser per uge

  26. sep 2020 - 12. dec 2020 DKK 9570
  12. dec 2020 - 2. jan 2021 DKK 15080
  2. jan 2021 - 9. jan 2021 DKK 9570

  Pris fra Kr. 9570 Kr. 15080

  Lignende boliger

  nsius252
  nsius251
  nsius250