Sommerhus nsitg291

 • Sommerhus
 • 14 Sovepladser
 • 5 Soveværelser
 • 5 Badeværelser

I det toscanske Maremma, i provinsen Grosseto, finder du dette rummelige og veludstyrede feriehus med pool, som er en del af en gård, der producerer olivenolie og andre økologiske produkter.

I den store park der omgiver huset, finder I en pool og masser af plads til leg og spil - det her er det ideelle sted at holde en afslappende ferie. Indkvarteringen er opdelt i fire boligenheder, hver med et veludstyret køkken og eget badeværelse. Det har i alt fem dobbeltværelser, fire badeværelser med brusebad og toilet og fire komplette køkkener.

I stueetagen er der en rummelig stue og en stor veranda til dine afslapningsmomenter med panoramaudsigt over det vidunderlige landskab og hvor du kan nyde de fremragende lokale specialiteter.

Det nærmeste centrum ligger ca. 8 km væk, ideelt til en ferie midt i uspoleret natur, men i en fremragende beliggenhed for at nå badebyer som Marina di Grosseto (27,5 km) og den maleriske Castiglione della Pescaia (39 km) , som tilbyder attraktioner og mulighed for at dyrke sport eller tage lange gåture i de smukke fyrreskove. Kunstbyen Siena (70 km) eller Maremma Park (28 km), hvor du kan tage på udflugter til fods eller på cykel, er også inden for rækkevidde. Vi anbefaler et besøg i de termiske bade i Petriolo (48 km) og den arkæologiske park Roselle (14 km).

Dette er det ideelle sted for en ferie i det smukke Maremma-landskab mellem vandfunktioner, sol og de typiske smag i regionen.

Afstande

  Butikker: 8500 m
  Restauranter: 8500 m
  Vand: 28000 m
  Andet vand: 28000 m

Faciliteter - indendørs

14 Sovepladser
5 Soveværelser
0 Ekstra senge
5 Dobbeltsenge
5 Badeværelser
4 Sovesofa
1 Barneseng
1 Barnestol
A/C
TV
Internet
Vaskemaskine
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
  Isolering: Ingen

  Faciliteter - køkken

  Opvaskemaskine
  Kaffemaskine
  Mikroovn
  Fryser
  Køleskab
  Ovn
  Emhætte
    Vand: Varmt og koldt

  Faciliteter - udendørs

  Grill
  Havemøbler
  Privat parkering
  Udendørs pool
    Grund: Naturgrund
    Pool åben fra: Maj
    Pool åben til: September

  Tilgængelighed

  1 Antal husdyr tilladt
    Husdyr tilladt: Ja

  Udsigt

  Pool
  Panorama
  Turistlicens: 053002AAT0051

  Lignende boliger

  mh97396
  ihit5460.865.1
  ihit5460.861.1
  nsitg354