Sommerhus nsita980

 • Sommerhus
 • 3 Sovepladser
 • 1 Soveværelser
 • 2 Badeværelser

I Casentino, kun 8 km fra Poppi og Bibbiena, på skråningerne af en stille sidedal, finder du dette romantiske feriehus med en privat pool, omgivet af olivenlunde.

Du kan nyde en vidunderlig udsigt over dalen fra de store åbne områder. Huset består af et lille køkken og et enkeltværelse, der er opdelt i et opholds- og soveværelse med en dobbeltseng, adskilt af en skærm.

Nær poolen er der et lille udhus med en enkelt sovesofa og under poolen et andet badeværelse med bruser. På to sider i huset er der en overdækket terrasse med grill, og på terrasserne på bjergskråning er der forskellige siddepladser i haven i skyggen af ​​træerne - plus flere brønde med frisk kildevand!

Her er du midt i det smukkeste landskab omgivet af de uberørte skove i Casentino National Park, som inviterer dig til at tage på trekking- og cykelture i sine berømte skove. Oplev slotte og bjergklostre som La Verna og Camaldoli.

En af de imponerende middelalderlige slotte venter på dig i Poppi, i den maleriske by, hvor du kan nyde en aperitif i barerne eller typiske retter i en af ​​restauranterne - for eksempel ravioli med porcini-svampe eller trøfler.

Besøg Arezzo med dets fantastiske historiske centrum, hvor et stort antikmarked finder sted hver første weekend i måneden. Her finder I også butikker, kunstgallerier og restauranter for enhver smag. Det er særligt imponerende at køre over Passo della Consuma til Firenze, som ligger ca. 85 km herfra. Men også i den nærliggende landsby Soci (3 km) finder du forskellige butikker, restauranter, barer og alt til daglige behov.

Afstande

  Butikker: 1000 m
  Restauranter: 1000 m
  Vand: 1000 m

Faciliteter - indendørs

3 Sovepladser
1 Soveværelser
0 Ekstra senge
1 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
1 Sovesofa
0 Barneseng
0 Barnestol
TV
CD
Internet
Satelit/kabel TV
Vaskemaskine
Pejs
Brændeovn
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
  Isolering: Ja

  Faciliteter - køkken

  Kaffemaskine
  Fryser
  Køleskab
  Kogeplade
  Ovn
  Emhætte
    Vand: Varmt og koldt

  Faciliteter - udendørs

  Grill
  Havemøbler
  Privat parkering
  Udendørs pool
    Grund: Naturgrund

  Tilgængelighed

  2 Antal husdyr tilladt
    Husdyr tilladt: Ja

  Udsigt

  Pool

  Sø og flod

  Flod

  Priser per uge

  26. sep 2020 - 12. dec 2020 DKK 4480
  12. dec 2020 - 2. jan 2021 DKK 6599
  2. jan 2021 - 9. jan 2021 DKK 4480

  Pris fra Kr. 4480 Kr. 6599

  Lignende boliger