Sommerhus nsita300

 • Sommerhus
 • 14 Sovepladser
 • 7 Soveværelser
 • 7 Badeværelser

Cirka 15 km over Cortona, omgivet af store egeskove, ligger dette dejlige feriehus med privat pool, stor have, fantastisk udsigt og masser af plads til store og små!

I stueetagen og første sal er der store terrasser mod den solrige sydside; samt et skyggefuldt sæde foran køkkenet med grill. På underetagen er der et lyst rum med bordtennis, bordfodbold og fitnessudstyr. Alle værelser har eget badeværelse, og der er to ekstra toiletter i stueetagen.
Indretningen er enkel og funktionel. Ovenfor huset ligger det indhegnede poolområde med liggestole og panoramaudsigt. Desuden er der på ejendommen: basketnet, boccia og badminton.

Du kan tage dejlige gåture direkte fra huset. Den maleriske etruskiske by Cortona er en værdifuld destination: Her kan I vandre gennem de maleriske gader og gyder, opdage ny udsigt over søen Trasimeno og opleve travlheden foran en af ​​de mange barer og vinhuse.

Her finder I også smart tøj og lædervarer, vine og lokale specialiteter. Besøg også det etruskiske museum, og gå en tur op til fæstningen hvorfra der er en enestående udsigt. Det nærliggende franciskanerkloster Le Celle er vidunderligt, et romantisk sted at overveje (12 km).

Andre udflugtsmål: Trasimenosøen med sine sandstrande og små øer (35 km). I Montepulciano skal du prøve at købe den berømte Rosso di Montepulciano på stedet (45 km); den charmerende renæssancesby Pienza med en betagende udsigt over den unikke Orcia-dal (50 km) vil I aldrig glemme. Men et besøg i Umbriske Città di Castello (30 km) er også umagen værd! Siena med den smukke Piazza del Campo (90 km) og den umbriske hovedstad Perugia (70 km) kan nås på en times kørsel.

Bemærk venligst: Stejl indkørsel.

Afstande

  Butikker: 20000 m
  Restauranter: 2000 m
  Vand: 30000 m

Faciliteter - indendørs

14 Sovepladser
7 Soveværelser
0 Ekstra senge
7 Dobbeltsenge
7 Badeværelser
1 Barneseng
1 Barnestol
TV
Internet
Satellit/Kabel TV
Vaskemaskine
Trådløst
Bordtennis
  Feriebolig: Sommerhus
  Isolering: Ja

  Faciliteter - køkken

  Opvaskemaskine
  Kaffemaskine
  Køleskab
  Ovn
  Emhætte
    Vand: Varmt og koldt

  Faciliteter - udendørs

  Grill
  Havemøbler
  Privat parkering
  Udendørs pool
  Gynge
  Legehus
  Rutsjebane
    Grund: Naturgrund/Anlagt have

  Tilgængelighed

  2 Antal husdyr tilladt
    Husdyr tilladt: Ja

  Udsigt

  Pool
  Landskab

  Priser per uge

  11. sep 2021 - 25. sep 2021 DKK 7390
  25. sep 2021 - 11. dec 2021 DKK 7390
  11. dec 2021 - 8. jan 2022 DKK 11019

  Pris fra Kr. 7390 Kr. 11019

  Lignende boliger