Sommerhus nsisa211

 • Sommerhus
 • 6 Sovepladser
 • 3 Soveværelser
 • 2 Badeværelser

Denne feriebolig er et rækkehus i Salento, i Santa Caterina di Nardo, hverken langt fra Gallipoli eller Porto Selvaggio.

I bor i D'Aspidebugten, omgivet af frodigt grønt og med panoramaudsigt, perfekt boliganlæg for en familie med børn. Da grunden er naturlig kuperet er der både interne og eksterne trapper: adgang til huset er via en trappe der fører gennem den smukke have, ligesom der både er indre og ydre trapper der forbinder husets to etager. På underste etage er der tre soveværelser og et badeværelse med brusebad. På øverste etage ligger den store stue med udgang til terrassen og et køkken. I alle værelser er der klimaanlæg. På den overdækkede terrasse er der bord og stole, her er det skønt at slappe af og nyde dagens måltider.

I bor i nærheden af det naturbeskyttede område Porto Selvaggio, et af de smukkeste landskaber omkring Salento. Gode udflugtsmål: Santa Caterina (2 km) en historisk gammel by med Torre del Fiume di Galatena og Santa Maria Al Bagno (2 km) med strand og promenade. Reserveret parkeringsplads. På forespørgsel og mod betaling kan der leveres aftensmad i jeres feriehus. Afstande: Gallipoli (14 km) og Santa Maria di Leuca (57 km).

Afstande

  Butikker: 500 m
  Restauranter: 600 m
  Vand: 500 m
  Andet vand: 500 m

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
3 Soveværelser
0 Ekstra senge
4 Enkeltsenge
1 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
1 Barneseng
1 Barnestol
TV
Internet
Satellit/Kabel TV
Vaskemaskine
Støvsuger
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
  Isolering: Ja

  Faciliteter - køkken

  Opvaskemaskine
  Mikroovn
  Køleskab
  Kogeplade
  Ovn
    Vand: Varmt og koldt

  Faciliteter - udendørs

  Grill
  Havemøbler
  Privat parkering
    Grund: Delt grund

  Tilgængelighed

  1 Antal husdyr tilladt
  Ungdomsgrupper ikke tilladt
    Husdyr tilladt: Ja

  Lignende boliger

  mh85285
  mh85284
  mh85283
  nsisa306