Sommerhus nsimm243

 • Sommerhus
 • 11 Sovepladser
 • 4 Soveværelser
 • 4 Badeværelser

Dette hus er en del af vores Luxury Collection. Luxury Collection er en samling af sommerhuse, der er karakteriseret ved en ekstra grad af luksus i form af enten ekstra plads og komfort, indretning, arkitektur, faciliteter og oplevelser.

Smukt og stort fritliggende feriehus med pool og panoramaudsigt nær Corridonia kun 10 km fra Macerata, der er kendt for den smukke Sferisterio med operaaftener.

Huset er omgivet af en stor, fuldt indhegnet have og tilbyder en smuk veranda, hvor du kan være udendørs og kan spise samt nyde udsigten fra Sibillini-bjergene til havet. I den velplejede have er der en legeplads og aktiviteter for voksne ved siden af ​​den smukke pool. Den store og lyse opholdsstue har store vinduer med udsigt over poolen. Huset har myggenet på alle vinduer og klimaanlæg på loftet (minimumshøjde er 0,75 cm, maksimal højde 2,36 m).

Ejendommen ligger i de bølgende bakker i Marche-regionen, kun 10 km fra det historiske Byen Macerata med butikker og klubber af enhver art samt historiske monumenter. For dem, der elsker havet, den smukke og brede sandstrande er Civitanova Marche kun 18 km væk.

Drag fordel af husets strategiske placering: 32 km fra Loreto, kendt for sin basilika; 55 km fra Conero-bugten med udsigt over havet; 53 km fra Numana; 23 km fra Treia; 37 km fra Cingoli, Marche-balkonen med panoramaudsigt over hele kysten; 82 km fra Frasassi-hulerne i Genga.

Afstande

  Butikker: 1500 m
  Restauranter: 2000 m
  Vand: 18000 m
  Andet vand: 18000 m

Faciliteter - indendørs

11 Sovepladser
4 Soveværelser
0 Ekstra senge
1 Enkeltsenge
4 Dobbeltsenge
4 Badeværelser
2 Sovesofa
1 Barneseng
1 Barnestol
A/C
TV
Internet
Vaskemaskine
Pejs
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
  Isolering: Ja

  Faciliteter - køkken

  Kaffemaskine
  Mikroovn
  Køleskab
  Ovn
  Emhætte
    Vand: Varmt og koldt

  Faciliteter - udendørs

  Grill
  Havemøbler
  Privat parkering
  Udendørs pool
  Gynge
  Legehus
  Rutsjebane
    Grund: Naturgrund
    Pool åben fra: Juni
    Pool åben til: September

  Tilgængelighed

  1 Antal husdyr tilladt
  Ungdomsgrupper ikke tilladt
    Husdyr tilladt: Ja

  Udsigt

  Pool
  Landskab

  Lignende boliger

  nsimm263