Sommerhus nsill794

 • Sommerhus
 • 8 Sovepladser
 • 4 Soveværelser
 • 5 Badeværelser

Dette hus er en del af vores Luxury Collection. Luxury Collection er en samling af sommerhuse, der er karakteriseret ved en ekstra grad af luksus i form af enten ekstra plads og komfort, indretning, arkitektur, faciliteter og oplevelser.

Smukt, uafhængigt sommerhus i Zoaglis bakker. Her får du panoramaudsigt, swimmingpool, udhus og privat helikopterparkering.

Ejendommen er omgivet af olivenlunde og ligger på en 1000 m² stor grund med legeplads, pergola til uforglemmelige solnedgangsmiddage, en stor og veludstyret grillplads, hængekøjer og et smukt poolområde. Placeringen er ideel til at besøge Riviera di Levantes hjørner. Huset ligger 2 km fra den fortryllende gågade ved Zoagli, 7 km fra elegante Rapallo, 5 km fra Chiavari med dets historiske centrum, middelalderlige bygninger og karakteristiske markeder samt 14 km fra Santa Margherita og det berømte Portofino . For naturelskere tilbydes der adskillige vandreruter med vidunderlige udsigter. Oplev bugten og dens historiske landsbyer. Mulighed for helikopterudflugter og helikoptertransport til og fra Genova lufthavn.

Parkering på gaden. Huset er tilgængeligt via en 350 m lang, stejl sti. Gratis bagage transport (gratis den første ankomstdag og den sidste afrejsedag, ellers mod et gebyr). Nyd høst og prøvesmagning af friske råvarer fra grøntsagshaven (i sæsonen), og om efteråret olivenhøst og presning af oliven i den lokale oliefabrik. Efter anmodning og mod betaling er det muligt at arrangere heldagsudflugter for familier til Cinque Terre, Riviera di Levante og Genova, halvdagsture til Genova, vandring til Cinque Terre og Portofino. Derudover er jolleudlejning, billeje med chauffør, madlavningskurser, produktsmagning, babysitting, underholdning for børn, begivenheder og fødselsdage, italienske kurser og shiatsu-massagebehandlinger tilgængelige på anmodning og mod et ekstra gebyr (det anbefales at booke på forhånd).

Afhængig af sæsonbetingelserne er der nogle dage i oktober mulighed for at opleve olivenhøsten tæt på olivenlunden omkring huset eller at deltage i den.

Obligatorisk bortskaffelse af affald.

Afstande

  Butikker: 2600 m
  Restauranter: 1600 m
  Vand: 2300 m
  Andet vand: 6600 m

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
4 Soveværelser
0 Ekstra senge
4 Dobbeltsenge
5 Badeværelser
1 Barneseng
1 Barnestol
DVD
TV
CD
Internet
Vaskemaskine
Støvsuger
Stereoanlæg
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
  Isolering: Ja

  Faciliteter - køkken

  Opvaskemaskine
  Kaffemaskine
  Mikroovn
  Fryser
  Køleskab
  Ovn
  Emhætte
    Vand: Varmt og koldt

  Faciliteter - udendørs

  Grill
  Havemøbler
  Udendørs pool
  Gynge
  Legehus
  Rutsjebane
    Grund: Naturgrund/Anlagt have
    Pool åben fra: Juni
    Pool åben til: September

  Tilgængelighed

  0 Antal husdyr tilladt
  Ungdomsgrupper ikke tilladt
    Husdyr tilladt: Nej

  Udsigt

  Pool
  Turistlicens: 010067-LT-0056

  Lignende boliger

  nsill304
  nsill275
  ihit5060.100.1
  nsill835