Sommerhus nsidd297

 • Sommerhus
 • 5 Sovepladser
 • 2 Soveværelser
 • 1 Badeværelser

Med en herlig udsigt over Belluno Dolomiterne (Unesco verdenskulturarv) og det grønne Valbelluna er dette feriehus med have til afslappede øjeblikke i det fri, ideel til ferie i tæt kontakt med naturen. Der er heller ikke langt til områdets vigtigste seværdigheder: Mel og Zumelleborgen, hvor I kan nyde middelalderatmosfæren, kunstbyerne Feltre og Belluno (15 km), Treviso (60 km) med paladser med skønne facader, Venedig (100 km) som er en af verdens juveler, Vicenza (90 km), med palladiansk arkitektur.
Ikke kun de store byer men også mindre byer som Agordo, Cortina d'Ampezzo, Vittorio Veneto, og Bassano del Grappa er interessante. Desuden kan I gå, cykle eller tage motorcyklen og se skønne venetianske villaer.
Om vinteren kan I stå på ski på det nærliggende Monte Avena (15 km) og Nevegal (30 km) der ligger i området omkring Cortina.
Søen Santa Croce (30 km) er et sommerparadis til wind- og kitesurfere. Cyklister kan prøve kræfter med udfordrende bjergpas, samt prøve mountainbikeruter der virkelig er downhill. I de talrige floder og bække, der er typiske for området, kan I sejle kajak og kano.
Jeres husdyr er også velkomne, men vær opmærksomme på at huset er omgivet af mark og skov, så der kan komme vildt (harer, rådyr mv.) tæt på grunden. Som kronen på værket er her også talrige trattorier og restauranter, der tilbyder lokale specialiteter. Fra forår til efterår er der en lang række festivaller i de nærliggende byer, til ære for lokale specialiteter og produkter.
Fra Conegliano til Valdobbiadene slanger prosecco-ruten sig langs vinbjerge, bondegårde og vinkældre.

Afstande

  Butikker: 1000 m
  Restauranter: 1500 m
  Vand: 18000 m
  Andet vand: 14000 m

Faciliteter - indendørs

5 Sovepladser
2 Soveværelser
0 Ekstra senge
4 Enkeltsenge
1 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
1 Barneseng
1 Barnestol
Internet
Vaskemaskine
Pejs
Støvsuger
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
  Isolering: Ja

  Faciliteter - køkken

  Køleskab
  Ovn
    Vand: Varmt og koldt

  Faciliteter - udendørs

  Garage
  Grill
  Havemøbler
  Gynge
    Grund: Naturgrund

  Tilgængelighed

  2 Antal husdyr tilladt
  Ungdomsgrupper ikke tilladt
    Husdyr tilladt: Ja

  Skiferie i skihytte

    Løjper: 15000 m
    Langrend: 15000 m
    Ski lifte: 15000 m

  Sø og flod

  Flod
  Turistlicens: IP0250340006

  Lignende boliger

  nsidd330
  nsidd358
  nsidd372