Sommerhus nsi55399

 • Sommerhus
 • 6 Sovepladser
 • 3 Soveværelser
 • 2 Badeværelser

Nyt og moderne indrettet luksusferiehus med havudsigt beliggende i det attraktive Vang med skøn solnedgang og nær flot klippekyst.
Dette lækre kvalitetsferiehus byder på masser af komfort og rummeret flot åbent køkken med alle moderne faciliteter, og hvor tilberedning af feriemåltiderne er nemt og hyggeligt. Flot kombineret spise- og opholdsstue med masser af plads og nydeligt indrettet med med komfortable møbler, stor fladskærm, varmepumpe, gratis internet og et skønt lysindfald fra de store vinduespartier mod syd. Til børnene vil hemsen helt sikkert være populær. De 3 rummelige soveværelser og 2 dejlige badeværelse med gulvvarme er alle velindrettede og med til at gøre ferien afslapende og komfortabel. Fra det smukke åbne køkken og stueområdet har I direkte adgang til husets store træterrasse med såvel åben terrasse som 2 overdækkede terrasseområder, der indbyder til hygge både morgen og aften. De komfortable havemøbler og grillen indbyder bestemt til en skøn og afslappende ferie. Nærheden til havet, udsigten til Østersøen og den smukke klippekyst og de kuperede veje og stier op til Hammershus og andre smukke steder, opfordrer til både afslapning og motion. Er du til mountainbiketure, løb eller bare en vandretur i den kuperede natur, så er dette lækre og moderne kvalitetsferiehus den perfekte ramme og et godt udgangspunkt for en herlig ferie uanset årstid. Vang fiskeleje rummer også mulighed for en tur i havet, enten nede i den hyggelige lystbådehavn hvor der er stige ned på een af molerne eller en strandtur ude ved lagunen og med udsigt til det tidligere Vang Granitbrud, med de store klippeformationer og ægte bornholmsk natur. God restaurant kaldet "Le Port" har en skøn havudsigt og ligger på vejen ned til Vang fiskerleje, og kan bestemt anbefales.
Husets høje komfort og mange moderne faciliteter gør dette skønne kvalitetsferiehus velegnet til ferieophold på alle årstider.

Afstande

  Butikker: 5000 m
  Restauranter: 700 m
  Vand: 1500 m
  Andet vand: 800 m

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
3 Soveværelser
0 Ekstra senge
2 Enkeltsenge
2 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
0 Barneseng
0 Barnestol
TV
Internet
Vaskemaskine
Tyske kanaler
Skandinaviske kanaler
Støvsuger
Fladskærms TV
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
  Gulvvarme: Badeværelser
  Isolering: Ja

  Faciliteter - køkken

  Opvaskemaskine
  Kaffemaskine
  Mikroovn
  Fryser
  Køleskab
  Kogeplade
  Ovn
  Emhætte
    Vand: Varmt og koldt

  Faciliteter - udendørs

  Grill
  Havemøbler
  Privat parkering
    Grund: Naturgrund

  Tilgængelighed

    Husdyr tilladt: Ja

  Udsigt

  Havudsigt

  Lignende boliger

  nsi55375
  nsi55355
  nsi55354
  ss14622
  ss25211
  ss25269