Sommerhus nshnb064

 • Sommerhus
 • 10 Sovepladser
 • 5 Soveværelser
 • 2 Badeværelser

Dette indbydende feriehus i Leende giver de perfekte rammer til en wellnessferie i Brabant.

Her kan I tage på lange vandre- eller mountainbiketure i smukke omgivelser præget af fyrreskove og hedelandskaber. Efter sådan en forfriskende tur rummer feriehuset her skønne faciliteter til at slappe af med, bl.a. en sauna ude i haven, der varmes op med brænde, eller det enorme badeværelse med ekstra stort badekar, dampbruser og sauna. Huset er også beriget med et stort aktivitetsrum, hvor I kan fornøje jer med bordtennis, jakkolo, dart og legetøj til de mindste.

I haven venter der jer en en overdækket terrasse med grill, gaskamin og havemøbler. Den er indhegnet, således at både hunde og børn kan opholde sig her fuldstændig uforstyrret.

Fra husets forside kan I se frem til at nyde en enestående udsigt til landskabet. I stueetagen ligger den hyggelige opholdsstue med gasfyret kamin og rund spisestue til hele 10 personer, det rummelige og veludstyrede køkken, det praktiske aktivitetsrum, et soveværelse, et badeværelse med bruser og et separat WC. På første sal ligger der tre soveværelser og det store badeværelse med wellnessfaciliteter.

Dette smukke wellnessferiehus ligger vidunderligt i en region med små hyggelige landsbyer og livlige provinsbyer. Benyt lejligheden til at tage på nogle lange vandre- eller cykelture gennem naturområderne Leendebos og Groote Heide og se det smukke centrum i Weert.

Storbyen Eindhoven, 15 km fra huset, udmærker sig ved et livligt centrum og spændende industrihistorie, ligesom I her kan finde udmærkede spisesteder. Andre gastronomiske muligheder finder I inden for overkommelig afstand i Budel, Valkenswaard og Bergeijk. Fem km fra feriehuset kan I krydse den Belgiske grænse og besøge det smukke abbedi i Archel og opleve endnu mere smuk natur i Lommel.

Bemærk: Huset er beregnet til familieferie. Ikke tilladt for ungdomsgrupper på 25-årige og yngre.

Afstande

  Butikker: 1000 m
  Restauranter: 1000 m
  Vand: 9600 m

Faciliteter - indendørs

10 Sovepladser
5 Soveværelser
0 Ekstra senge
10 Enkeltsenge
2 Badeværelser
1 Barneseng
1 Barnestol
DVD
TV
Internet
Satellit/Kabel TV
Vaskemaskine
Sauna
Tørretumbler
Støvsuger
Trådløst
Bordtennis
  Feriebolig: Sommerhus
  Gulvvarme: Delvis
  Isolering: Ja

  Faciliteter - køkken

  Kaffemaskine
  Mikroovn
  Fryser
  Køleskab
  Kogeplade
  Mini ovn
  Emhætte
    Vand: Varmt og koldt

  Faciliteter - udendørs

  Grill
  Havemøbler
  Privat parkering
  Gynge
  Rutsjebane
    Grund: Anlagt have

  Tilgængelighed

  2 Antal husdyr tilladt
  Ungdomsgrupper ikke tilladt
    Husdyr tilladt: Ja

  Udsigt

  Panorama

  Sø og flod

  Lignende boliger

  nshnb062
  nshnb061
  mh67137
  nshnb066
  nshnb068
  nshnb069