Sommerhus nshfr168

 • Sommerhus
 • 6 Sovepladser
 • 3 Soveværelser
 • 1 Badeværelser

Se frem til en dejlig ferie i dette smukke sommerhus med egen sauna.

Dette indbydende feriehus ligger på en smuk grund med en have i Tzummarum, Frisland. Inde i huset er der en hyggelig atmosfære med smukke møbler og plads til hele familien, da der er to etager. Hjertet i huset er den kombinerede stue og spisestue med åbent køkken, hvor I kan samle familie eller venner til afslappede aftener, se tv eller nyde gode måltider. De store vinduer lukker masser af lys ind, og I har smuk udsigt til den grønne grund.

Udenfor inviterer den private have og den åbne terrasse med havemøbler til at afslappende stunder i solen. Noget af det bedste er saunaen i haven, hvor I kan få varmen og slappe af efter en lang gåtur.

Et par hundrede meter fra huset er der masser af aktiviteter for hele familien. Hop i fællespoolen, tag et spil tennis, følg med børnene på legepladsen eller lej en cykel og udforsk området på to hjul.

Der er masser at opleve i den umiddelbare nærhed. Besøg Vadehavet, hvor I kan gå, ture solbade og nyde naturen. Diget mod Harlingen har udsigt til Vadehavet på den ene side og et bredt kuperet landskab med gamle gårde på den anden side. Harlingen er en malerisk havneby er kun 15 km væk. I denne by kan I tilbringe en dag med shopping, en strandtur eller et besøg på rådhuset, til fyret eller Zuiderhaven. Færgen sejler også fra Harlingen til øerne Terschelling og Vlieland, som absolut er et besøg værd.

Huset bliver ikke lejet ud til unge mennesker, da det ligger i en rolig feriepark med mange lejere. Larm og hærværk tolereres ikke og fører til bortvisning.

Afstande

  Butikker: 3000 m
  Restauranter: 300 m
  Vand: 6000 m
  Andet vand: 10000 m

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
3 Soveværelser
0 Ekstra senge
3 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
0 Barneseng
1 Barnestol
DVD
TV
CD
Internet
Satellit/Kabel TV
Vaskemaskine
Sauna
Tørretumbler
Støvsuger
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
  Isolering: Ja

  Faciliteter - køkken

  Opvaskemaskine
  Kaffemaskine
  Mikroovn
  Fryser
  Køleskab
  Kogeplade
  Emhætte
    Vand: Varmt og koldt

  Faciliteter - udendørs

  Garage
  Fælles pool
  Havemøbler
  Udendørs pool
    Grund: Anlagt have
    Have: Privat have

  Tilgængelighed

  2 Antal husdyr tilladt
  Ungdomsgrupper ikke tilladt
  Udlejes kun til ferieophold
    Husdyr tilladt: Ja

  Lignende boliger

  nshfr167
  nshfr166
  nshfr099
  nshfr169
  nshfr172
  nshfr175