Sommerhus nsfpv716

 • Sommerhus
 • 6 Sovepladser
 • 3 Soveværelser
 • 2 Badeværelser

Smuk og behagelig ferievilla med privat pool, meget stille, beliggende på en skyggefuld bakke syd for Luberon Regional Natural Park på landet.

Det enorme skovklædte område er udstyret med en smuk privat pool. Det er perfekt, hvis du vil have fred og et hjørne af naturen helt for dig selv!

Ejendommen ligger uden for landsbyen og er omgivet af vinranker. Fra huset i provencalsk stil skal du bare ned et par trin for at nyde den store swimmingpool og skovklædte grund, hvorfra du kan se dalen. Ud over de 3 soveværelser og 2 badeværelser i stueetagen er der et kontor og to børneværelser med 3 senge på første sal, som er tilgængelige via små døre.

Dette hus ligger ikke langt fra La Tour d'Aigues, en by omgivet af floden Eze og vindruer, der producerer berømte vine. Denne smukke bjerglandsby tilbyder sine besøgende resterne af et renæssanceslot og mange vandrestier. Luberon er fuld af skjulte skatte, gamle stenlandsbyer og vandreruter som Gordes, Lourmarin eller Bonnieux.
20 km væk, ved Peyrolles-søen, kan du nyde et stort naturområde med spil for store og små: strand med overvåget svømning fra juli til august (betalt parkering i løbet af denne periode), stort børnebassin, vandski, 4 km lang sti og picnicområder.

Kun 60 km fra Middelhavets strande, meget tæt på Pertuis (hvor du skal tage dig tid til at udforske opdagelseskredsløbet i den gamle bydel), tager Cavaillon og Avignon kun 20 minutter at nå Aix i Provence, en af ​​de smukkeste byer i Midi med sine livlige gader, internationalt kendte museer, butikker og restauranter.

Denne villa er perfekt til at opdage de smukkeste landskaber i Provence

Afstande

  Restauranter: 3000 m
  Vand: 64000 m
  Andet vand: 37000 m

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
3 Soveværelser
0 Ekstra senge
5 Enkeltsenge
2 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
0 Barneseng
0 Barnestol
TV
Internet
Vaskemaskine
Pejs
Støvsuger
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
  Isolering: Ja

  Faciliteter - køkken

  Opvaskemaskine
  Kaffemaskine
  Mikroovn
  Fryser
  Køleskab
  Kogeplade
  Ovn
  Emhætte
    Vand: Varmt og koldt

  Faciliteter - udendørs

  Grill
  Havemøbler
  Privat parkering
  Udendørs pool
    Grund: Naturgrund/Anlagt have
    Have: Privat have
    Pool åben fra: April
    Pool åben til: Oktober

  Tilgængelighed

  2 Antal husdyr tilladt
  Ungdomsgrupper ikke tilladt
  Udlejes kun til ferieophold
    Husdyr tilladt: Ja

  Udsigt

  Pool
  Landskab

  Lignende boliger

  nsfpv028
  ihfr8013.106.1