Sommerhus nsflh299

 • Sommerhus
 • 6 Sovepladser
 • 3 Soveværelser
 • 2 Badeværelser

Dette smukke sydvendte feriehus har egen swimmingpool og en fantastisk udsigt over Cruzy's vinmarker. Interiøret i denne charmerende villa er komfortabel og har en meget indbydende atmosfære.
40 km fra strande i Valras.
Huset ligger på kanten af ​​den charmerende lille landsby Cruzy på højlandet, og alligevel er grunden i læ. Fra den beskyttede terrasse har I en fantastisk udsigt over det smukke grønne landskab og dele af landsbyen.
Poolen ligger er lidt lavere end huset og en romersk trappe fører ned i vandet. Tæt ved poolen ligger der en lille overdækket terrasse, hvor I kan nyde et glas frugtsaft eller et glas Chinian vin, som er lokale produkter. Ejendommen ligger stille og væk fra hovedvejen, og egner sig perfekt til en aflsappende ferie i den grønne middelhavshave, som garanterer privatliv. Fra huset har I adgang til gode vandre- og cykelstier.
Den middelalderlige landsby Cruzy ligger i et frodigt grøn område med vinmarker i Saint-Chinian. Her finder I et godt udvalg af butikker, en boules plads, en tennisbane og et museum, hvor mange arkæologiske fund fra Gallo-romerske villaer og kirkegårde, samt keramik og fossiler er opbevaret.
Mellem vingårde og garrigue bor I med et ideelt udgangspunkt til at udforske Middelhavets naturlandskab til fods eller på cykel.
Inden for en radius på 40 km ligger berømte steder i La Grande-Motte, Cap d'Agde, Palavas-les-Flots, Carnon-Plage, Frontignan-Plage og Valras-Plage.
Byerne Narbonne og Beziers har beskyttede monumenter, fine gamle bydele og der er fantastiske strande i Gruissan, Roquebrun og bredden af ​​Orb, kendt som den lille Nice i Hérault.

Til en familieudflugt med eventyr og spændning anbefaler vi det afrikanske reservat i Sigean, der er hjemsted for flere hundred dyr.
Takke være sit meget effektive varmesystem, som er en dansk brændeovn med konvektorer i hvert rum, egner huset sig også perfekt til ophold om vinteren. Denne smukke villa er det perfekte udgangspunkt til at udforske Haut-Languedoc-regionen.

Afstande

  Butikker: 12000 m

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
3 Soveværelser
0 Ekstra senge
2 Enkeltsenge
2 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
0 Barneseng
0 Barnestol
DVD
TV
Internet
Satelit/kabel TV
Vaskemaskine
Tøretumbler
Brændeovn
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
  Isolering: Ja

  Faciliteter - køkken

  Opvaskemaskine
  Mikroovn
  Fryser
  Køleskab
  Kogeplade
  Ovn
  Emhætte
    Vand: Varmt og koldt

  Faciliteter - udendørs

  Grill
  Havemøbler
  Privat parkering
  Udendørs pool
    Grund: Naturgrund

  Tilgængelighed

  0 Antal husdyr tilladt
  Ungdomsgrupper ikke tilladt
    Husdyr tilladt: Nej

  Udsigt

  Pool
  Landskab

  Priser per uge

  19. sep 2020 - 19. dec 2020 DKK 4159
  19. dec 2020 - 2. jan 2021 DKK 4999
  2. jan 2021 - 9. jan 2021 DKK 4159

  Pris fra Kr. 4159 Kr. 4999

  Lignende boliger

  nsflh298
  nsflh297
  nsflh296
  nsflh300
  nsflh301
  nsflh302