Sommerhus nsflg277

 • Sommerhus
 • 10 Sovepladser
 • 4 Soveværelser
 • 1 Badeværelser

Grundet sin opdeling i to uafhængige boliger er dette hus ideelt til familier eller venner, der gerne vil tage på ferie sammen, men som ikke vil give afkald på deres privatsfære. Det ligger på en stor, lukket grund midt i Provence Verte, det grønne Provence, hvor det venter på jer med en herlig, privat pool.

Hovedområdet ligger i jordhøjde og rummer en generøs dagligstue, et moderne køkken et værelse med pejs og tv samt tre soveværelser og et badeværelse. Igennem en separat indgang kommer I ind i den anden del på to etager. Nederst ligger der et køkken og en stue, ovenpå er der et badeværelse og to store soveværelser, hvoraf det ene har adgang til den solrige sydterrasse. Der venter en stor terrasse og et poolhus med grill på jer ved poolen. Bag huset forløber en jernbanestrækning, som dog ikke er til rigtig gene, da den kun sjældent bliver brugt.

Området er rig på naturlige attraktioner som marker, naturparken Camargue, Pont du Gard og Cèze-dalen med de vidunderlige kaskader af Sautadet. Her er I på ferie blandt Alpillerne, Monts du Vaucluse og Luberon, Camargue. Et stenkast herfra frister den levende by Avignon, bag sine vindunderlige og velbevarede befæstningsanlæg, med det forhenværende pavepalads, den historiske bykerne og velrenommerede restauranter.

Lige i nærheden forløber Côtes du Rhône-vinvejen, hvor I finder steder som Gigondas, Vacqueyras og Châteauneuf-du-Pape, hvor I kan smage på berømte vine og flanere igennem bjerglandsbyer, der hører til Frankrigs officielt smukkeste.

Afstande

  Butikker: 1500 m
  Restauranter: 1500 m
  Vand: 2000 m
  Andet vand: 28000 m

Faciliteter - indendørs

10 Sovepladser
4 Soveværelser
0 Ekstra senge
3 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
2 Køjesenge
2 Sovesofa
0 Barneseng
0 Barnestol
A/C
DVD
TV
CD
Internet
Satellit/Kabel TV
Vaskemaskine
Brændeovn
Støvsuger
Stereoanlæg
  Feriebolig: Sommerhus
  Isolering: Ja

  Faciliteter - køkken

  Opvaskemaskine
  Kaffemaskine
  Mikroovn
  Fryser
  Køleskab
  Kogeplade
  Ovn
  Emhætte
    Vand: Varmt og koldt

  Faciliteter - udendørs

  Grill
  Havemøbler
  Privat parkering
  Udendørs pool
    Grund: Delt grund
    Pool åben fra: Maj
    Pool åben til: September

  Tilgængelighed

  0 Antal husdyr tilladt
  Ungdomsgrupper ikke tilladt
    Husdyr tilladt: Nej

  Udsigt

  Pool

  Lignende boliger

  nsflg265
  nsflg255
  nsflg252
  nsflg280
  nsflg281
  nsflg287