Sommerhus nsfko431

 • Sommerhus
 • 8 Sovepladser
 • 4 Soveværelser
 • 2 Badeværelser

Sommerhus med privat pool (i sommermånederne) og panoramaudsigt i Feliceto, 15 km fra Ile Rousse. Denne smukke ferievilla har to terrasser. Den første terrasse med panoramaudsigt og behagelige lænestole har udsigt over et betagende landskab , og fra det anden kan du gå direkte ud i.
Villaen ligger på ejerens (der bor 100 m væk) jord i hjertet af bjerglandsbyer og landskaber på Balagne. Villaen blev genopbygget i 2016, værelserne er rummelige og moderne. Det store soveværelse på 1. sal har et tilstødende badeværelse.

Landsbyen Feliceto er dynamisk med restauranter og dagligvarer alt efter sæsonen. Ejeren byder dig velkommen og lader dig nyde autentisk korsikansk gæstfrihed.

Kun 15 km fra Ile Rousse, en livlig kystby med masser af butikker, kunsthåndværk, gode restauranter og himmelske strande, kan du nyde en bred vifte af aktiviteter. Du kan tage på udflugter til en glasproducent, en smykkedesigner eller en producent af ekstra jomfru olivenolie fra Korsika. Der er mulighed for at padling, dykning, sejlsport og motorbåd eller windsurfing, der alt sammen tilbydes i Ile Rousse.

Et besøg i den storslåede Saleccia Botanical Park 19 km giver dig et indblik i middelhavsfloraen. Du er kun 30 minutter fra Agriates-ørkenen, hvor den smukke strand i Saleccia og nogle af de smukkeste hvide sandstrande på Korsika er. Et ideelt sted til uforglemmelige vandreture til fods og på cykel, til udflugter i både og safaris i bushen med en vidunderlig udsigt over bjergene og havet.

Afstande

  Butikker: 13000 m
  Restauranter: 500 m
  Vand: 13000 m

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
4 Soveværelser
0 Ekstra senge
4 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
1 Barneseng
0 Barnestol
TV
Internet
Satellit/Kabel TV
Vaskemaskine
Støvsuger
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
  Isolering: Ja

  Faciliteter - køkken

  Opvaskemaskine
  Kaffemaskine
  Mikroovn
  Fryser
  Køleskab
  Kogeplade
  Ovn
  Emhætte
    Vand: Varmt og koldt

  Faciliteter - udendørs

  Grill
  Havemøbler
  Privat parkering
  Udendørs pool
    Grund: Naturgrund/Anlagt have
    Pool åben fra: April
    Pool åben til: Oktober

  Tilgængelighed

  0 Antal husdyr tilladt
    Husdyr tilladt: Nej

  Udsigt

  Bjerge
  Pool

  Lignende boliger

  nsfko422
  nsfko417
  nsfko350
  nsfko444
  nsfko464
  nsfko484