Sommerhus nsfko422

 • Sommerhus
 • 8 Sovepladser
 • 4 Soveværelser
 • 4 Badeværelser

Dette hus er en del af vores Luxury Collection. Luxury Collection er en samling af sommerhuse, der er karakteriseret ved en ekstra grad af luksus i form af enten ekstra plads og komfort, indretning, arkitektur, faciliteter og oplevelser.

Fremragende feriehus med privat pool i Feliceto på Korsika, 13 km fra Ile Rousse og 27 km fra Calvi og dens smukke strande.

Denne storslåede ejendom med karakter og chamre, beliggende i en århundreder gammel olivenlund, er en gammel, renoveret stald. Feriehuset ligger mellem de højtliggende landsbyer i Balagne og kan nås via en asfalteret sti på 1300 m (ejeren kan tilbyde dig et firehjulstræk på anmodning). Tre bygninger omgiver den private pool, den første med 2 smukke soveværelser og et tilstødende badeværelse, den anden med et smukt soveværelse med dobbeltseng og et brusebad. Den 3. bygning har et værelse med et dejligt badeværelse og et separat toilet. Værelserne er store og luksuriøse, atmosfæren er fredelig og dekorationen er meget raffineret.

I det omkringliggende område, 8 km væk, kan du opdage Codole Lake, 15 km væk 9-hullers Reginu golfbane eller Saleccia Park, hvor du kan opdage den korsikanske flora. Glem ikke alle de nautiske aktiviteter på strandene i Ile Rousse, 15 km væk. I denne ekstraordinære region vil gourmetelskere ikke gå glip af korsikanske vine fra Patrimonio, honning- og kastanjeproducenter og de berømte korsikanske pølseprodukter.

Book dette smukke og meget fredelige sommerhus og nyd det smukke landskab, den enestående gastronomi og strandene i Haute-Corse!

Afstande

  Butikker: 4000 m
  Restauranter: 4000 m
  Vand: 13000 m
  Andet vand: 8000 m

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
4 Soveværelser
0 Ekstra senge
4 Dobbeltsenge
4 Badeværelser
1 Barneseng
1 Barnestol
TV
Internet
Vaskemaskine
Støvsuger
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
  Isolering: Ja

  Faciliteter - køkken

  Opvaskemaskine
  Kaffemaskine
  Mikroovn
  Fryser
  Køleskab
  Kogeplade
  Ovn
  Emhætte
    Vand: Brøndvand

  Faciliteter - udendørs

  Grill
  Havemøbler
  Privat parkering
  Udendørs pool
    Grund: Naturgrund
    Pool åben fra: April
    Pool åben til: Oktober

  Tilgængelighed

  0 Antal husdyr tilladt
  Ungdomsgrupper ikke tilladt
  Udlejes kun til ferieophold
    Husdyr tilladt: Nej

  Udsigt

  Bjerge
  Pool

  Lignende boliger

  nsfko417
  nsfko350
  nsfko253
  nsfko431
  nsfko444
  nsfko464