Sommerhus nsebi253

 • Sommerhus
 • 8 Sovepladser
 • 5 Soveværelser
 • 4 Badeværelser

Dette hus er en del af vores Luxury Collection. Luxury Collection er en samling af sommerhuse, der er karakteriseret ved en ekstra grad af luksus i form af enten ekstra plads og komfort, indretning, arkitektur, faciliteter og oplevelser.

Flot, moderne og lys ferievilla i 3 etager med privat swimmingpool i et roligt og velkendt område i Finestrat. Her er plads til 8 voksne og 3 børn, ideelt til en familieferie. Her er 5 soveværelser, 4 badeværelser og et gæstetoilet såvel som et veludstyret designerkøkken. Feriehuset har en udsøgt indretning med lækre deltaljer og holdt i en minimalistisk stil. Barneseng til rådighed efter anmodning.

De store vinduespartier fra gulv til loft lader lyset strømme ind i alle rum. Husets automatiske system gør det muligt at styre alt i villaen: adgangen, belysningen, persiennerne, klimaanlægget og gulvvarmen. Hertil kommer en stor, opvarmet udendørs overløbsswimmingpool samt en grill til skønne grillmiddage.
Med panoramaudsigt til Benidorms skyline og det intensive blå Middelhav i baggrunden, kan I slappe fuldstændig af her, og nyde ferien fuldt ud. Villaen ligger i et roligt område. Ved foden af bjerget Puig Campana findes der et utal af ruter til både vandring, cykling og klatring.
I bor lige i nærheden af den livlige by Benidorm, den nærmeste 9-hullers golfbane samt den 18-hullers golfbane Villaitana med sports- og wellnessfaciliteter samt kun 5 minutter fra indkøbsmuligheder og Spaniens bedste termal- og vandparker. Der er 5 minutters kørsel til Benidorms fine sandstrande og stranden Cala de Finestrat.

Huset er ikke egnet til grupper under 30 år.

Afstande

  Butikker: 2000 m
  Restauranter: 1000 m
  Vand: 3700 m

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
5 Soveværelser
0 Ekstra senge
5 Enkeltsenge
3 Dobbeltsenge
4 Badeværelser
0 Barneseng
1 Barnestol
TV
Internet
Vaskemaskine
Tørretumbler
Støvsuger
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
  Gulvvarme: Delvis
  Isolering: Ja

  Faciliteter - køkken

  Opvaskemaskine
  Kaffemaskine
  Mikroovn
  Fryser
  Køleskab
  Kogeplade
  Ovn
  Emhætte
    Vand: Varmt og koldt

  Faciliteter - udendørs

  Grill
  Havemøbler
  Udendørs pool
  Carport
    Grund: Naturgrund

  Tilgængelighed

  0 Antal husdyr tilladt
  Ungdomsgrupper ikke tilladt
    Husdyr tilladt: Nej

  Udsigt

  Pool
  Turistlicens: VT-478322-A

  Lignende boliger

  mh95268
  mh74809
  mh43945
  nsebi495
  nsebi618
  nsebl842