Ferielejlighed nsean309

5
(1 reviews)
 • Ferielejlighed
 • 2 Sovepladser
 • 1 Soveværelser
 • 1 Badeværelser

Denne ferielejlighed med et soveværelser ligge ved en rolig vej, på samme grund som en villa, hvis have og pool I må bruge. Der er separat indgang og jeres egen private terrasse med bord og stole. I stueplan træder I ind i et rum med stol der kan slås ud til en seng, her er både tv og DVDafspiller. Ved siden af dette rum er der wc med håndvask og vaskemaskine. Trappe fører op til første sal til et rum med åbent køkken, med et lille spisebord med fire stole og yderligere en stol der kan slås ud til en seng. Ved siden af køkkenet er der et stort soveværelse med kingsizeseng, skabe, tv og DVD-afspille. Herfra adgang til badeværelse med brusebad og badekar. Udgang til en lukket terrasse med to bekvemme stole, barstole og bord hvor I kan nyde de afslappede feriedage. I haven er der rig mulighed for leg, spil og afslapning.

I lejligheden er der både klimaanlæg, varme og wifi. I deler den store overdækkede terrasse, haven og poolen med ejerne der bor i huset på grunden. Poolen opvarmes med solpaneler, og er opvarmet fra 1. maj til slutningen af september. Golfbanen El Chaparral og stranden ligger begge blot en lille spadseretur væk og golfkøller kan lejes på stedet.

Bemærk venligst: Ejer har to hunde, så er I allergikere eller bryder I jer ikke om hunde, er denne feriebolig ikke velegnet.

Afstande

  Lufthavn: 32000 m
  Butikker: 1000 m
  Restauranter: 450 m
  Vand: 500 m

Faciliteter - indendørs

2 Sovepladser
1 Soveværelser
0 Ekstra senge
1 Badeværelser
2 Sovesofa
1 Lille dobbeltseng
0 Barneseng
0 Barnestol
A/C
DVD
TV
Internet
Vaskemaskine
Trådløst
  Feriebolig: Ferielejlighed
  Isolering: Delvist

  Faciliteter - køkken

  Kaffemaskine
  Mikroovn
  Køleskab
  Kogeplade
  Tekøkken

  Faciliteter - udendørs

  Grill
  Fælles pool
  Havemøbler
  Privat parkering
  Udendørs pool
    Grund: Anlagt have

  Tilgængelighed

  1 Antal husdyr tilladt
  Ungdomsgrupper ikke tilladt
    Husdyr tilladt: Ja
  Turistlicens: VFT/MA/0923

  Lignende boliger