Sommerhus nse17851

 • Sommerhus
 • 6 Sovepladser
 • 3 Soveværelser
 • 1 Badeværelser

Lækkert feriehus beliggende i et roligt og naturskønt område, med udsigt til åbne marker - her er højt til himlen og masser af ro.

Huset indeholder åbent køkken ud mod stuen med brændeovn, tre gode værelser samt alkove i stuen, endvidere et godt badeværelse med brus. Fra stuen er der udgang til en dejlig terrasse med både åbne og overdækkede arealer, hvor solen kan nydes i fulde drag. I haven er der tænkt på børnene, her er både gynge, rutschebane, sandkasse, bålplads og mulighed for at spille basketball.

Når I holder ferie tæt på Rørvig, er det et must at besøge Skansehage, som måske er Rørvigs mest attraktive område med et skønt strandområde med en børnevenlig sandstrand. Nyd stemningen på havnen i Rørvig, hvor der kan købes og nydes friskfangede og nyrøgede fisk hver dag, mens børnene fanger krabber fra molen. Der er hyggelige caféer, isboder og minigolf. Få kilometer væk ligger købstaden Nykøbing med livlige gågader og spændende butikker. For lystfiskere og golfspillere er der gode muligheder for at dyrke deres hobby.

I Odsherred er der et rigt kunstnerliv og mere end 50 gallerier, som er værd at besøge. Besøg også Dragsholm Slot fra 1200-tallet, hvor det hvide spøgelse efter sigende skulle husere; slottet er unikt og naturskønt beliggende ved Nekselø bugten, hvor man også kan få en kulinarisk oplevelse med lokale råvarer. En tur til Sommerland Sjælland - hvor aktiviteterne er gratis når entreen er betalt - kan også være på dagsordenen og garanterer masser af underholdning for hele familien. Børnene vil elske at se de mange brandbiler på Odsherred Brandmuseum, at besøge klatreparken Gekko Park i Højby eller at tage på sælsafari fra Rørvig havn. Udover gode badestrande findes der store naturreservater omkring Rørvig til afslappede gåture i smuk natur. Yderligere udflugter kan gå til Hempel Glasmuseum, Malergården, Swanernes kunstnerhjem eller Odsherred Museum, som har en kopi af solvognen, der blev fundet i Trundholm Mose. Eller hvad med en tur til Næsholm borg, som ligger på en holm i Nygård sø mellem Højby og Nykøbing Sj.? Sidst men ikke mindst er Naturskolen helt klart også værd at besøge takket være sine mange aktivitetsmuligheder, lige fra alt godt fra havet, ekspeditioner i skoven, sommerfuglesafari til trolde og rævetur.

Hav en fantastisk ferie!

Afstande

  Butikker: 1500 m
  Restauranter: 1500 m
  Vand: 2100 m

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
3 Soveværelser
0 Ekstra senge
1 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
2 Køjesenge
1 Madrasser
1 Sovesofa
1 Barneseng
1 Barnestol
DVD
Radio
TV
CD
Internet
Vaskemaskine
Tørretumbler
Brændeovn
Støvsuger
Fladskærms-TV
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
  Gulvvarme: Bad
  Isolering: Ja

  Faciliteter - køkken

  Opvaskemaskine
  Kaffemaskine
  Mikroovn
  Fryser
  Køleskab
  Kogeplade
  Ovn
  Emhætte
    Vand: Varmt og koldt

  Faciliteter - udendørs

  Grill
  Havemøbler
  Carport
  Gynge
  Sandkasse
  Rutsjebane
    Grund: Anlagt have

  Tilgængelighed

  0 Antal husdyr tilladt
  Ungdomsgrupper ikke tilladt
  Udlejes kun til ferieophold
    Husdyr tilladt: Nej

  Udsigt

  Landskab

  Lignende boliger

  nse17848
  nse17847
  nse17842
  nse17855
  nse17856
  nse17857